Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
elara spune:
Buna, fetelor
Mussara, si fata mea obisnuieste sa bage pumnisorul in gurita. Eu cred ca din cauza ca nu foloseste suzeta si pur si simplu o face de placere, deoarece suptul ii linisteste pe bebelusi... e o reala placere pentru ei..nu e doar sursa de hrana.
Si nu e nevoie sa fie obosita sau suparata ca sa vrea sa suga pumnisorul...o face pur si simplu uneori...iar eu i-l scot binisor...
Si uneori e lupta care pe care... noi i-l luam..si dupa cateva sec ea il baga la loc... si iar i-l luam...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
elara spune:
Daca nu se caraie sau, mai rau, sa planga inseamna ca nu-i e foame. Eu asa ma ghidez, ii dau doar san si fata creste f bine, pe 20 face 2 luni si are deja 5 kg. De dormit doarme f bine..., deja avem 3 nopti (e drept ca nu consecutive) in care nu s-a trezit deloc.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Am stat si eu o ora in pat, abia am atipit ca s-a frichinit bebe, cu niste partzuri mari si dureroase...l-am calmat pe burta mea pana a adormit la loc. Sper sa mai doarma macar o ora.
Mussara, si Stefan mai face cateodata asa...adica dupa o ora mai vrea sa suga putin...ori n-a mancat suficient din prima, ori sunt gaze acumulate si apoi daca le elimina ar mai intra putin laptic, ori e alint de morfoleala la tzitzi sa poata adormi sau mai nou sa poata face kk exploziv
Naty, nasoala faza cu kk afara...azi mi-am pus si eu in carut niste pampersi si servetele umede in caz de kk. Iar cu protejatul cum zici tu, asa l-am facut pe Vlad , pastilute am luat in tinerete si nu mai luasem de cativa ani, si foloseam prezervativul sau calendarul cand stiam ca e safe. dar uite ca s-a intamplat sa raman...eu acum o sa-mi pun sterilet, daca totul e ok, o sa vb cu Tutu cand merg la control.
Ma enerveaza rau epiziotomia asta...e ceva la exterior care nu s-a lipit si ustura ca naiba...ma spal cu ceai de pelin si cu ceai de galbenele si ma dau si cu tinctura de galbenele, doar s-o cicatriza mai repede...of, doamne...
Parca la prima nastere m-am vindecat mai repede, parca n-am analizat ca acum toate alea sau poate am uitat eu cum a fost
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
mihatp,acum vad mesajul de la ora 14,scuze,nr 1 la bibe,scrisesem in cerinta.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
amira_roxana spune:
bitza eu am recipiente de la avent, sunt 10 in cutie, si arata ca niste borcanele cu capacel care se infileteaza. au 180 ml capacitate, si au si 2 chestii adaptatoare pt a pune tetina. au costat 600.000 lei vechi. ideea e ca le poti utiliza si pt congelarea piureurilo pt bb cand o sa incepi diversificarea.
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Eu v-am zis ca am luat bibe mici de la primii pasi, din alea de 4 ron, sunt de 150 ml si in alea o sa congelez. Le pun doar capacelul ala mic plat si infiletez, tetinele si capacele biberoanelor le las sterilizare intr-o cutie mare de plastic(in care tin eu bibe si suzete).
Am pus sa fac un orez cu lapte , repede, repede, pana nu misca vreunul
.
Edit: Roxana, de cand zic sa-ti scriu...am vazut-o pe Amira, e scumpa rau de tot si are cu cine semana la par, e leita tati!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
amira_roxana spune:
eu am avut o zi de tot kk! dimineata la 7 dupa ce a mancat pitik, a inceput sa sughita si eu in toata desteptaciunea mea, ma gandesc sa o calmez cu zeama de lamaie. si in loc sa -i dau si eu 2 picaturi, ca toate mamele, ii umplu lingurita copilului si i-o indes pe gat. bineinteles ca ca a vomitat tot laptele supt inainte. poate data viitoare o sa- fac un fresh de lamaie, la cat sunt de .
si ca si cum nu era suficient, era sa o scap si din brate, deoarece m-am impiedicat de un pres la un prag si mi-am luxat glezna! asa ca imi vine sa
naty, nu am stat decat putin in Botanica, pt ca dupa aia m-am dus la o prietena la curte. oricum am de gand sa-mi fac si eu abonament si sa vin dimineata acolo, adik pe la 11.
cleme poate ne vedem maine in parc, da un bip cand esti acolo si ne vedem la terenul de tenis.
va las acum, ma duc sa-mi alimentez elefantelul, cat oi mai avea lapte, ca la cat de stressata sunt si la ce epidemie e pe aici pe ramurica...
aaaa, si pe deasupra mai ma supara si randunoiul ca la mine asa e, se aduna toate cand se aduna.
va pupik pe toate
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Roxyc, ia zi mami, unde ati tulit-o asa repede de nu ne-am vazut?
Bubule, sa stii ca azi m-am hotarat: plec cu un rucsac mai mare, iau si pampersi si servetele si un cearceaf absorbant si in caz de ceva asta e, o pun pe o banca si-i dau chilotii jos . Dar sigur mai inventeaza ea ceva...de fapt cred ca si-a pus in cap sa ma mai slabeasca rapid pana la botez, ca sa-i arate mami bine, ca in ultimele zile ma tot fugareste la intorsul acasa!
Stela, Miha era deja in magazin cand m-a sunat , ea intelesese ca tu nu vrei set de rezerva; biberonul are oricum tetina nr 1, dar vezi ca aia e pt 0-3 luni, eu am cerut nr 2 ca deja merge cu un flux mai puternic, nu se ineaca.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
bitza eu le am de la NUK, merg folositwe si ca biberon apoi..nu stiu cat costa..
mussara si Mufa face asa, cu pumnul, eu sunt de acord cu ce a spus Elara!
am vazut ca vorbeati de anticonceptionale..off, ma speriati, ca mie mi-a spus dr ca-s protejata dak bebe suge de cel putin 5 ori/zi....abia la 3 luni mi-a zis sa incep contraceptivele..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Sunt de acord cu alice cand spune ca nu inseamna ca un copil hranit la san va fi mai sanatos decat altul crescut cu formula.Cel mai bun exemplu:EU, care,am inteles ca o alergam pe mama pt a suge laptic si am supt zdravan pana la 2 ani.Si,cu toate astea,de o gramada de necazuri am avut parte pana acum,dar sper sa se fi terminat:sistem imunitar scazut pana in prezent;cand am inceput sa merg,mi s-au strambat picioarele din lipsa de Ca si a trebuit sa mearga mama prin toata tara pe la dr sa ma ajute,unii spunand ca nu mai am scapare,trebuind sa ma opereze la picioare...poveste lunga,si Domnul m-a ajutat si mi s-au indreptat picioarele prin cura marina..si cate si mai cate am tot indurat pana acum,si am fost alaptata pana la 2 ani,dehh.
Si,intr-adevar cristina,si mie mi se pare un calvar alaptatul..Teodora mea a vomat pana acum tot ce a mancat la masa anterioara plus tratamentul dat impotriva colicilor..ofof..maimai..mi-e si frica sa-i dau calciul,sa nu-l vomite si pe ala...mai astept.
Valentina,eu beau ceaiul fara zahar,cateodata cu putina miere.Rezultate,am mai spus,la cat ceai am baut,ar fi trebuit sa curga lapte garla..
Naty,radeam in sensul ca am pus asa intrebare indiscreta..Imi pare rau ca ai inteles altfel mesajul..cunosc problema ta si nu as rade pe seama ei,Doamne fere.De fapt am intrebat,gandindu-ma ca ti-a spus si tie dr cum mi-a spus mie dr meu,de acele foite si as vrea sa stiu daca folo cineva si cum se face,cum e.
Cuscra,inca nu e seara mare nici pe departe,fiindca dr,in care am mare incredere,mi-a dat niste ovule fiindca i se pare lui ca nu am eliminat sufi ce era de eliminat,asa ca cel putin 10 zile,inca nu..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"