Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 14
natynic spune:
quote:
Originally posted by mstela
Am fost la controlul ginec si a durut cum nu a durut niciodata...ce ciudat..Totul e bine,in schimb.Mi-a spus ca e mai bine sa nu-mi dea anticoncept cat alaptez..asa ca altceva,dar musai ceva,fiindca se poate ramane insarcinata..
Foloseste cineva foite?Naty,tie ce ti-a recomandat dr??
Nu rade Stela, ca nu-i de ras! Am mai scris...la mine e problema mare pt ca eu nici acum nici vreodata nu mai pot ramane insarcinata (iar de un potential avort nu poate intra in discutie NICIODATA la mine). Eu n-am voie pilule din cauza diabetului, n-am voie sterilet ca am o leziune pe col + nu e bine la diabetice, ideea legarii trompelor inca ma sperie, ca orice mutilare in fond, iar preze nu ne place si e oricum incomod sa stii ca-l folosesti tot restul vietii. asa ca deocamdata...nu rade!-functionam la risc...cu coitus interruptus...care, stiu, nu e deloc safe dar omu' se pricepe bine...plus calendarul, evident, evitand perioada vulnerabila (pt ca eu am CM ff regulat)
Cat despre ragait...Iulia sta cuminte cand o bat pe spate, maxim incearca sa-si ridice capul, ceea ce e super, ca si-l tine tot mai bine exersand asa.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Si eu am facut singura invitatiile in word frumos,am pus si o poza si fond jucaus si le printeaza sor-mea la imprimanta!
Lyvy,cum spui tu,ca ii dai bebelinei o masa san altele formula?Dar cum se decurca sanii daca ea suge asa rar?Nu te dor?sau te mulgi?
La fel si eu,ariel,de cand ii dau completare e super.Ii dau san la 3 ore,o las maxim 40 min la ambii sanii,ii cam goleste si mai mananca adesea si 60 ml nan.Si,ATENTIE,Ariel,de cand am schimbat regimul si am patit-o atunci cu sanul,ulterior avand mai multa grija cu sanii,parca lapte e mai mult ca la inceput incat ea nu cere tot timpul si completare,iar cand mananca si 60 completare se satura bine si rezolvam problema foamei.
Lyvy,si cred si eu ca se intampla astfel fiindca ne-am mai linistit.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bitza037 spune:
stela vreau si eu sa vad invitatia ta,daca se poate!!!
fetelor voi ce recipiente ati cumparat pentru congelarea laptelui,ca eu am casit la farmacie chicco,dar mi s epareau aiurea ca erau mari ca niste biberoane.De fapt, chiar aveau si o tetinacare se putea pune la fiecare dintre sticlute.Erau 4 sticlute in cutie si costau 450.000.
Ma duc sa dorm putin cu fi-mea ca sunt moarta de somn.
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
Simo27 spune:
Cuscra,inseamna ca deseara e Seara Mare-da,chiar ca seamana acum mai bine copilasii
Alina,bine ai revenit
Ptr bubite,Ariel,zicea de Reviken...eu inca nu am apucat sa il dau pe Barosanel!mie dr pediatru,de ieri,mi-a zis sa iau dus-gel si ulei de corp pe baza de tarate ,de la farmacia Dona,Topfer(cum e si laptele praf)si sa il dau cu ulei din cap pana in picioare-e produs german si e fff bun ptr pielicica bebelui!si la pret e acceptabil,21 uleiul si 18 dus-gelul,parca,daca tin bine minte
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Buna idee!
Remaliss, welcome back, da raportul ce-ai facut si hai in
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Ce sa dorm, ca fii-mea tocmai a facut ochi, se intinde si acusi incepe sa zbiere de foame...n-are rost!
Naty
Iulia mea
CristinaGoji spune:
Naty - nu te risca maica! Chiar daca zici ca se stie omu, tot nu te risca! Sa-ti povestesc cum am facut-o pe Daria??? act intrerupt in primele 3 zile dupa ciclu si in rest prezervativ. Ei, ce zici? Si tot asa ne-am protejat vreo 7-8 ani inainte sa ne decidem sa-l avem pe Vladut si n-am ramas, dar uite ca acum s-a prins
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
Cristina...
Probabil voi ajunge la pilule si apoi, posibil, la legat trompe
Acu ma duc in urma sa caut postarea Danei Singh, pe care o sa o trec pe listuta.
Naty
Iulia mea
mussara2000 spune:
Am o nelamurire dragele mele.
Iulian papa numai tzatzica. Si nu pot intelege nu se satura sau de ce dupa ce suge e iaras cu pumnisorul in gurita si iaras cauta sa suga si daca ii dau sa suga peste 15 min iaras vrea, nu-i ajunge laptic sa-i dau completare ca ma dispera .La fiecare 30 min trebuie sa-i dau sa pape?
natynic spune:
Frate, dar ce e aici, epidemie de san insuficient? Cred ca lumea asta moderna si stresanta e de vina...Mussara, in primul rand anunta doctorul; daca zice sa-i dai completare, asta e, da-i! Dar la cantarirea in chip de sac de cartofi cum a iesit?
Naty
Iulia mea