Puiuti de Randunici 2008!! (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchita, ce-a patit Ilinca? sanatate multa!

Maria, l-am vazut pe Tudor-miscaret! ce super ca doarme toata noaptea!

Gata, s-a trezit sugativa mica!

Mai, eu sunt singura care n-am cantarit copilul deloc?? si mai are nitel si face o luna! Ieri i-a facut sotul fisa la dr. pediatru si se mirau toti ca la urs:"cum, nu l-a vazut nici un medic pe bebe pana acum???"

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

nu mai e nimeni? ati fugit la plimbare?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mihatp -imi pare rau ca n-am fost pe faza cand erai la magazin. Eu vreau tetine nr.2

Cleme -asa e cum a spus si Delphin - nu e treaba nimanui ce alegere faci! numai tu si cu sotul decideti! As spune ca tu mai mult decat sotul, dar e important pentru linistea ta sa ai sustinerea lui. La primul copil m-am lasat "certata" de multe persoane din anturaj pentru alegerea formulei in loc de lapte de mama. Acuma insa nu am dat voie nimanui sa comenteze. Si eu ca si Delphin, am luat hotararea doar impreuna cu sotul meu, care m-a sustinut intru totul. Am preferat sa aiba copiii mei o mama cat de cat stabila psihic, decat una dezechilibrata, mereu obosita si nervoasa. Pentru unele femei alaptatul e o placere, pentru altele e un calvar. Ei, ca sa ai grija de copil, trebuie sa fii impacata cu tine insuti, nu sa-l vezi pe copil ca pe ceva ce-ti provoaca acest calvar.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty merci

Valentina sin eu stau in berceni,mai exact pe b-dul brancoveanu
si eu beau ceai de chimen si anason....da,se vad rezultatele,iar cND NU BEAU sanii sunt mai moi si parcanu am asa mult lapte

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost la plimbare..
tuchi, cum mai e Ilinca? sa treaca!
bubu

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am venit de la plimbare...am vb si cu Miha la tel, multumesc fetelor ca i-ati dat nr meu, tot nr 2 am vrut si eu la tetine. Cand eram si eu fericita ca i-am dat si de mancare fetei in parc si a stat cuminte si ziceam-ce bine, mai stam vreo 2 ore, ca imi luasem si de citit-mi-a facut alta nefacuta, adica un big KK ce a trecut prin pampers, body SI costumas si uda si in mizerie fiind ea, Iulia mea s-a pus pe niste racnete fioroase; si sa ma fi vazut alergand cu caruciorul la propriu, spre casa.... Se pare ca oricum as da-o, face ea ceva de ma pune la trap si la galop zilnic.
In legatura cu laptele praf, Cleme: in primul rand singura spui ca fata e mult mai bine acum. Pai Doamne iarta-ma, oare ca mama ce iti doresti, sa fie copilul tau BINE sau sa alaptezi ca sa-ti demonstrezi marele devotament? Nu cred ca numai in asta consta...Si vorba Cristinei, e mai bine sa ajungi epuizata fizic si nervos si sa-ti vezi in continuare copilul ca plange si vomita??? Eu din "fericire"nu am avut parte de astfel de comentarii pt ca nici macar nu am avut sansa alaptarii, nici Iulia (care a trebuit tinuta strict pe perfuzii 2 sapt si era atat de prematura ca nici reflex de supt n-avea la nastere) si nici eu care ma mulgeam in gol sperand ca am lapte si ca voi scapa de tratamentul de tensiune si laptele va fi bun...si de fapt NU AVEAM, ca asta e, am trecut pe langa moarte la nastere. Cred ca multi/multe din cei care isi dau cu parerea in problema asta ar fi de folos sa-mi cunoasca povestea...si urmarea ei, cum am ajuns la a 4-a formula de lapte praf tot incercand si incercand ceva ce i se potriveste si neavand alternativa decat sa tot incerc...de acum am dat anunt sa donez la niscai copii mai sarmani atatea cutii de lapte praf luate degeaba. Of, hai ca m-am aprins prea tare...Nu fii necajita, SIGUR e cea mai buna decizia pe care ai luat-o! (P.S. :si eu am crescut cu lapte praf Rarau, de vaca, ce se dadea din saci, iar de la 2 luni jumate am fost diversificata; si n-oi fi cea mai sanatoasa dar nici nu ma tarai si nici proasta nu-s! )
Maria, bestial Tudor, am ras de m-am prapadit! parca Mimonix zicea la fel de Vladutul ei ca se roteste ca acul ceasornicului, stii cat e ora dupa pozitia in care a ajuns

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

http://cristina.starclub.ro/

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Naty , traiasca laptele Rarau ca si eu tot din ala am baut de la 2 saptamani si nu am nici o boala, nu racesc decat fffff rar si forme usoare si nici eu nu ma stiu proasta .

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am fost la controlul ginec si a durut cum nu a durut niciodata...ce ciudat..Totul e bine,in schimb.Mi-a spus ca e mai bine sa nu-mi dea anticoncept cat alaptez..asa ca altceva,dar musai ceva,fiindca se poate ramane insarcinata..
Foloseste cineva foite?Naty,tie ce ti-a recomandat dr??
Cuscra,ce superb e gineremeu,manca-l-ar mamA..in poza unde e tuns, parca ar semana cu consoarta-sa..
Vecina kya,intreb din nou,unde o plimbi pe Sanziana?
Bubu,ma bucur ca esti bine.Nici eu nu prea reusesc cu pompa,e f greu si dureros si nu prea iese..eu am electrica PP.
Roxana,si eu curat f greu recipientul de la batista,tot sub jet fierbinte reusesc.Si il si sterilizez cu sol. din cand in cand.
Naty,la fel mi se intampla si mie cu Teodora..dar la noi sunt si colici.Dar,abia astept botezul.Simt eu ca se va mai linsti apoi.
Luny,ce ciudatenie.Si ora de trezit dimineata la Teo e tot 6.Si incepe sa maraie,sa se uite pe pereti,mai adoarme,mai maraie,se frichineste,urla si ma enerveaza la culme.
Clautu cand ii dadeai Rebecai solutia impotr colicilor-inainte sau dupa masa?Fiindca eu stiu ca treb inainte de masa si asa ii dau iar lui Geo i-a zis de la farmacie ca se da dupa masa.

Fetelor,voi ziceti ca va opriti si-i ragaiti pe bebei in timpul mesei..eu nu reusesc,frate.Teodora,daca o opresc la jumatea mesei,ori adoarme pe umar imediat,ori se supara ca am oprit-o si incepe sa planga si sa se agite cu tot corpul pana renunt sau vomita.Nu stiu cum s-o educ aici..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Buna fetelor!
Ma reprimiti in clubul vostru?Spun reprimiti pt ca am fost partasa la discutiile voastre de la odisee, dar numai la inceput. Am avut o perioada a sarcinii foarte grea, poate o sa va povestesc candva...
Se confrunta cineva cu dermatitata seboreica? Eu nu mai stiu ce metoda sa aplic; fetita mea are fata plina de ...un fel de cosuri!Parca ar fi la varsta pubertatii...

Alina, o mamica fericita!!

Printesa nostra

Mergi la inceput