Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neata pe la amiaz'. Mai dar n-aveti somn!

Maria, Carpatina, au dormit printesele? Ca Vlad tot nu

Gabitz, bafta cu balaurii. Si ca tot veni vorba de imbogatire, am si eu o intrebare tehnica pentru fetele care primesc alocatiile si indemnizatiile pe card. Cam in ce data se platesc? Ca am facut si eu cererea in martie si ar trebui sa vad si eu ceva in contul ala, dar suna a gol inca.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Salutare, mamici! Dupa o lunga absenta, iata ca revenim si noi.
Am fost plecate la parintii mei la tara in zona Vasluilui si am avut si ceva probleme si eu si bebita, plus ca am fost depresata rau, inca mai sunt dar suntr spre bine.
Dar sa incep cu inceputul. Nici n-am ajuns bine la tara ca printesa mea ainceput sa faca febrAa mare 38,6 apoi 39,2. am crezut ca o iauu razna, Bianca nu mi-a facut niciodata febra si ceea ce ma speria si mai tare era faptul ca nu-i trece cu nimic, scadea putin pentru cateva ore dupa care o lua de la capat.Nu pot sa va expic prin ce am trecut, ea care e f energica acum era moale ca o carpa, nu reactiona in nici un fel....ASa ca in ziua de Paste la ora 7,oo eram la Urgenta la Barlad. Se pare ca facuse rosu in gat cumulat cu eruptia incisivilor superiori, astea doua ducand la febra. Oricum in momentul in care au erupt dintisorii ,a trecut si rosu in gat si febra. Slava domnului ca au fost numai doua zile.. Acum suntem iepuras in toata regula avem 4 dintisori.
Apoi la o saptamana dupa ce am ajuns acasa mi-a facut diaree. Iar fugi ca disperata la medic, a tinut regim cateva zile. Se pare ca tot de la dintisori. Problema cea mai mare era ca se iritase rau de tot la poponet si plangea saracuta cand o schimbam de mi se rupea sufletul, statea numai cu funduletul in sus. Dupa ce a trecut si problema asta, m-a mancat in c...r sa cobor si urc carutul 3 etaje cu tot cu fata si m-a pocnit o hemoragie si o durere de burta de toata frumusetea...... Nu mai pot sunt la capatul puterilor. Sunt tot timpul singura , tati e la munca de dimineata pana seara, iar eu trebuie sa ma descurc singurica cu toate. Sunt zile cand nu apuc nici sa mananc sau sa stau cateva clipe sa ma odihnesc. Uneori imi vine sa fug de acasa.
Plus ca Bianca nu mai vrea deloc sa stea in patut, vrea numai in brate sau mai nou vrea sa mearga, bineinteles tinuta de manute. De cateva zile, se ridica singura in picioruse la marginea patutului si trebuie sa fiu foarte atenta sa nu faca vreo nazbataie. C
am atat deocamdata, fug la printesa mea ca face urat, am lasat-o in patut si zbiara de ma dispera.
Pupici, mai intru dupa amiaza, acum ne vom pregati sa plecam la plimbare.
Pupici
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)
Avem poze noi, http://www.flickr.com/photos/nasturel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Neata pe la amiaz'. Mai dar n-aveti somn!

Maria, Carpatina, au dormit printesele? Ca Vlad tot nu

Gabitz, bafta cu balaurii. Si ca tot veni vorba de imbogatire, am si eu o intrebare tehnica pentru fetele care primesc alocatiile si indemnizatiile pe card. Cam in ce data se platesc? Ca am facut si eu cererea in martie si ar trebui sa vad si eu ceva in contul ala, dar suna a gol inca.

Slippers, mie mi-au trimis o hartie in care scriau ca intre 10 si 20 ale lunii, ieri am verificat si nu erau, asa ca perioada se reduce la 15-20 ale lunii.

fetele.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Offf mami Vero,prin ce ati mai trecut....Te cred ca te-ai speriat, si eu m-am speriat rau cand a facut Miruna febra mare dupa vaccin si nu ii mai trecea cu nimic...
In ceea ce priveste dintisorii, o sa treaca ea si peste perioada asta.

Am vazut pozicile, ai o printesa frumoasa foc .

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Andreea, mie nici hartia nu mi-au trimis-o. Dar cel putin vad ca nu-s singura "sarita" din schema. Mi-ar prinde tare bine banii aia, ca am o gramada e cumparaturi de facut inainte de plecare. Mercic de informatie. Pup.

Mergi la inceput

Vero, imi pare tare rau de ce aud. Sper ca acum esti mai bine. Cu febra, ai mare grija, ca de la dinti nu se face asa febra mare. Face cel mult star subfebrile. Atunci a facut de la rosu in gat. Ideea e ca, daca mai face febra in perioada asta nasoala cu dintii, sa nu o pui pe seama eruptiilor de dinti, sa vezi ce e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Andreea 1002, mercic pentru complimente.
Slippers, intr-adevar febra mare a fost de la rosu in gat, numai ca am avut ghinionul sa coincida si cu eruptia dintisorilor. Oricum , cand am ajuns in Braila, pediatra noastra a consultat-o foarte bine, si acum nu mai avem nici o problema.
Cat despre banutii de pe card, sa stii ca mie imi intra banutii intotdeauna pe 17 ale luni, cu mici exceptii daca 17 pica sambata sau duminica. Cum ti-a spus si Andreea, banutii intra intr 10-20 ale lunii.
Mami de Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

buna dimineata,
perioada mai grea pentru noi,Darius e foarte agitat, s-a trezit la 5 dimineata, e nervos, ma loveste, ma zgaraie, nu stiu ce-o fi cu el... ca dinti nu au aparut inca, singura diferenta ca pana acuma ii placea sa-i masez gingiuta, acuma nu...oare il doare???

de cand s-a nascut nu am avut probleme cu mancatul lui, acuma mananca super putin, daca dimineata si seara papa o sticluta de lapte 240-260 ml, de ieri papa doar 100-120 ml, nu mai vorbesc de mancare, cateva lingurite.Nu-l vreau obez, dar schimbarea asta brusca ma ingrijoreaza. Febra nu are, nici alte simptome, dar ma stresez rau de tot.

operatiune olita functioneaza mai bine decat imi imaginam, dimineata cand se trezeste il pun pe "tron" si ce e interesant ca face legatura intre olita si rolul ei , ca dupa ce-l pun imediat incepe sa screama, ieri de 3 ori a facut pe olita, tare ma bucur, mai ales ca-i place, si sta.

mai am si eu ceva problemute, dar evit sa mai scriu aici, asta dupa ce un cunoscut (care a vazut fereastra de forum la mine pe PC, iar ulterior a intrat la spionaj, ca altfel nu fac legatura) i-a zis unei vecine ceva, ce am scris pe forum,despe mine si unele probleme. offf. asta e. Rox, cred ca tu ai patit ceva de genu` cu niste poze, daca bine retin.

imi mai revin cand aud ca ma striga Darius si nu imi mai zice baba ci mama

iar la joaca e primul(chiar daca e vorba de cravata omului)

Vazut bebici frumosi-frumosi: dulcia si nazdravana Ebonee, frumosul si alintatul Cristisor, delicata Teuta in parc, scumpica Rebeca, frumosul Vlad,Atomica Alexandra cu operele ei, un tati de Alex si Andrei fericit si inghesuit, Maria cea frumoasa, ador privirea ei, are niste ochi superbi, multe victime se arata la orizont. Si ce bine sta in picioruse...

toti bebicii si mamicile lor

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani Tzuc!

Ana eu iau banii tot prin 18-19 ale lunii.Luna asta ar trebui sa-ti intre daca ai facut cererea in martie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata si de la mine la prinz!
Luy, ne putem intilni oricind, noi mergem destul de des in parc, chiar daca in partea dinspre Sincai.Pozele sint facute la Baby Expo, aveau acolo un mini studio amenajat.
Spunea cineva ca bebic ca nu vrea sa manince legumle. Si al meu s-a strimbat la inceput, dar i-am pus niste lapte in piure si asa l-a mincat. Eu am inceput sa-i pun si un pic de sare si iese f bun. Pastirnac si eu puneam (ca acum n-ammai gasit proaspat), dar f putin.Ardei inca nu i-am dat. Apropo, ce sa-i mai bag, ca nu prea mai stiu o ordine. Deci maninca asa:mar, banana (putina, ca se constipa rau), portocala cu f mare placere,para, cartof, telina, pastirnac, morcov, niste verzituri doar in apa de fiert, pui, ficat. Si nu mai stiu, parca cam atit. Ce mai dati copiilor? El acum are 7 luni.
Si inca ceva, cine are incalzitor de bibe de masina imi poate spune si mie ce marca si ce model? Ca vreau si eu sa cumpar si nu prea stiu care e mai bun. Am azut ca unele incalzesc biberonul in 1/2 ora si parca n-as sta chiar asa de mult.
Gata, hai ca inchei, ca m-am lungit ca o pomana tiganeasca. Va pup

anca si Bb Vladut...

Mergi la inceput