Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetele sunt servite cu ocalda .
ROXti-am admirat copii ,foarte frumoase desenele atomicei .

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ! mami TZUC Iti doresc tot binele din lume .
LA MULTI ANI !! si frumoasei REBECA -MARIA de mami BEBEKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
eu sunt cqm zombie, zilele astea am la mine si pe nepotul meu....asa ca ma dau cu 2 balauri si seara cu 3!si nu e distractiv deloc!
in rest, am reusit si eu...dupa indelungi poticniri sa o inscriu pe fi-mea in livret si sa depun actele pentru trusou, indemnizatie si alocatie. asa ca din iulie voi fi bogata!vise....
nu prea am apucat sa citescdin urma, asa ca voi reveni dupa ce ma pun la punct cu ce-ati mai scris.
pupici dulci!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

'neatza,

la multi ani , tzuc!

ieri, gabriel m-a rupt de oase. a vrut numai in brate. afara am stat aproape 2 ore, tot in brate, si nu e un usurel. iar aseara, cand l-am pus in patut ca sa ma duc sa pregatesc toate cele pentru baie a urlat de ne-a stiut tot blocul. azi or sa ma intrebe iar vecinii daca 'e bolnav, ca l-au auzit plangand rau'.

m-am gandit sa-i cumpar un leagan sau un premergator sa-si mai faca de lucru.

de unde avea diaree, dupa ce i-am terminat tratamentul s-a constipat.
o sa-i fac azi un suc de pere.

ieri am lasat-o pe doamna sa stea singura cu el 2 ore si a adormit la ea in brate, dar s-a trezit plangand.

adriana si gabriel (28.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

neatza dragi mamaici....revin si eu cu o noua problema la voi...stiu ca mereu m-ati ajutat....

bb meu are 6 luni si am inceput cu legume la 4 luni....le-a papat bine 2 sapt iar de atunci se scarbeste de ele rau de tot....1-2 ori pe sapt il mai pacalesc daca a mestec un fruct in ele....
fructele de la 11 le papa dar legume ba....offff si la aceasta varsta stiu ca trebuie sa aiba macar 2 mese solide...

a mai patit cineva asa ceva.....sa nu il convinga nici dupa o luna sa ii placa leg?am facut diverse combinatii intre ele si degeaba....(eu pun cartof dovlecel pastarnac ardei ieri am pus si loboda si 1 frunza spanac si degeaba...)

scuzati deranjul....(la mine la odisee se pare ca toti papa legume...de aceea am revenit la voi...)

gabitz nu mai vii in parc?eu ies des acolo....dar nu te-am vazut sau nu te-oi fi recunoscut???Succes cu cei 2 ""balauri""!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

buna dany26,

nici lui gabriel nu-i prea placeau la inceput, dar daca ii radeam un pic de mar sau ii puneam un pic de branzica la accepta. apoi, cand a avut diaree i-am dat numai morcovul si am observat ca ii placea f mult. asa ca , o periada fierbeam toate legumele, dar piureul il faceam numai din morcov, cartof si zeama respectiva. sau ii faceam numai piure de cartof, cu o masura de lapte si branzica. si ii placea f mult. de la 7 luni i-am introdus carnita, si de cateva zile pe langa maorcov si cartof i-am pasat si ardeiul. peste o saptamana cred ca o sa pasez si rosia s.a.m.d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

quote:
Originally posted by carpatina

quote:

La mine a fost taraboi mare ,Teodora s-a vaitat ,a plans ,a tipat ,i-am dat nurofen,dentinox si multi pupici ,cred ca pe langa cei 5 dintisori mai apar inca 2,off ei i-au aparut cate 2 cate 2

Pai si daca i-au aparut cate 2.. cum de are 5?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

brrr ,e 6 dimineata si tu ai observat greselile de calcul ,pai i-au aparut dupa schema urmatoare 2-1-2 si mai urmeaza inca 2 si mamica si trandafirasul cel frumos .

Ce 6 soro, ca la mine era 5... d'aia m-am prins (mai repede)..
si noi pe voi..

p.s. amr 3 1/2

=====================

Mergi la inceput

La multi ani tzuc! Si toti plini de bucurii!

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

a mai patit cineva asa ceva.....sa nu il convinga nici dupa o luna sa ii placa leg?am facut diverse combinatii intre ele si degeaba....(eu pun cartof dovlecel pastarnac ardei ieri am pus si loboda si 1 frunza spanac si degeaba...)

ai facut combinatii... cum? ai plecat de la una adaugand?
Eu mi-as da cu presupusul ca nu-i place combinatia... as scoate ardeiul... pastarnacul l-as lasa doar la fiert, nu si la piuree..

succes!

=====================

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

quote:

La mine a fost taraboi mare ,Teodora s-a vaitat ,a plans ,a tipat ,i-am dat nurofen,dentinox si multi pupici ,cred ca pe langa cei 5 dintisori mai apar inca 2,off ei i-au aparut cate 2 cate 2

Pai si daca i-au aparut cate 2.. cum de are 5?

=====================

brrr ,e 6 dimineata si tu ai observat greselile de calcul ,pai i-au aparut dupa schema urmatoare 2-1-2 si mai urmeaza inca 2 si mamica si trandafirasul cel frumos .

Ce 6 soro, ca la mine era 5... d'aia m-am prins (mai repede)..
si noi pe voi..

p.s. amr 3 1/2

=====================

AMR 3 1/2 ZILE ?sau saptamani ?(sper ca zile )
stai ca mai am o intrebare ,De ce nu dormi soro la 5 dimineata?

Mergi la inceput