Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 21
tzuc spune:
Buna tuturor,
In primul rand multumesc mult pentru urari Carpatina
Danuta36 si Adriana30.
Sigur m-ati dat la disparuti, dr jobul si Maria&Casa (gradina:-)) imi ocupa tot timpul, efectiv cad lata seara. Ieri m-am intalnit cu Anisia in supermarket si am vazut un Yannis scump foc si frumusel. Recunosc ca am mai citit , destul de rar, mai ales am cautat meniuri pt Maria ca nu prea mananca legumele si ma disperase la un moment dat. Am inceput sa ma obisnuiesc cu apetitul ei si mofturile la mancare.
Insa, este o fetita vesela si jucausa, are 2 dintisori jos si sus e umflata la gingi, incearca mersul de-a busilea, dar reuseste sa mearga inapoi ca un rac..si ca sa va arat despre ce vorbesc o sa trimit pe mailul comun cateva poze de la 7 luni.
Am vazut poze cu domnisoare si cavaleri...ff frumosi, sa va traisca si sa aduca numai bucurii
Happiness_4_us spune:
Anasilv, noi avem incalzitor Philips care merge si la priza in casa si are si adaptor pentru bricheta la masina. Ideea este ca toate incalzitoarele, la masina, incalzesc greu ptr ca priza de la bricheta nu e puternica asa cum e priza din casa.Deci nu cred ca are importanta marca incalzitorului.
Ma bag s afac capitol nou, asa ca 5 minute pauza, va rog!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by ancasilv
Si inca ceva, cine are incalzitor de bibe de masina imi poate spune si mie ce marca si ce model? Ca vreau si eu sa cumpar si nu prea stiu care e mai bun. Am azut ca unele incalzesc biberonul in 1/2 ora si parca n-as sta chiar asa de mult.
Si noi avem un incalzitor No name (reer se numeste) insa suntem f multumiti: la abur, biberon de 200 ml in 4 minute. Sa te uiti sa aiba adaptor de masina.
papanasha Eliza (06.09.07)
ancasilv spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Si noi avem un incalzitor No name (reer se numeste) insa suntem f multumiti: la abur, biberon de 200 ml in 4 minute. Sa te uiti sa aiba adaptor de masina.
papanasha Eliza (06.09.07)
4 min la masina???Ar fi super.
anca si Bb Vladut...