Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Ia nu te mai speria tu asa aiurea. Ti-a zis medicul ceva? Eu nu am auzit de burti standard, burta ideala. O sa caut sa vad cum o fi aia?! . Unele mai mari, unele mai mici, fiecare dupa cum ii e scris Sa vezi ce te plangi cand ti-o creste burtoi!! Atunci sa te tii, mersul ratzei!
Ai vazut ca e o grasuna Carla? Pai ce te mai intrebi unde are loc? Uite ca are. Eu cred ca la mine s-a marit fff tare uterul, am lichid amniotic mult (desi in eco scrie "cantitate normala") dar nu iti imagina ca are Luca 2kg si piscina mai mare.

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Ce m-a face eu fara tine?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

anca lasa ca o sa compenseze Carla, o sa fie o printesa de "outdoors", o sa te tina doar afara probabil, sa adoarma la plimbare, pana o sa o doara picioarele pe mama ei Nici ca mine nu e bine, ca am o lene ingrozitoare, ieri am tras ore intregi de conversatie cu mine insami ca sa spal niste vase... si daca ma simt bine, am ceva sentimente de vinovatie, ca nu prea mai fac nimic prin casa de atata lene.

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Eva la mine e postero-laterala fundica. Asta ce inseamna ?

piolica nu stiu daca e de bine cu vomitatul. zi-i oricum doctorului cand va vedeti. despre hrana pe care o primeste bebe poti sta total linistita. la mine e clar ca bebe mananca la propriu din mine ca de dimineata m-am pus pe cantar si am tot atat cat aveam si acu 2-3 luni..... dar sanii si burta sunt deja babane, deci clar s-au dus rezervele mele acumulate pe undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Anca nu te ingrijora deloc, Carla e foarte bine, copilul cumnatei avea 600g la 28s, toata lumea era ingrijoarata pentru ei si s-a nascut de 3.200kg
Mamei a inceput sa-i cresca burta abia din luna 6 si ce crezi, am avut 4.800

Clau ma bucur ca e totul ok

Burtici, vad ca vorbiti de spital, mi-am gasit si eu o dr ieri si lucreaza la Municipal, sper sa nu fie chiar asa rau ca..alta dr chiar nu mai am unde gasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Anca saru mana frumos sa imi zici si mie te rog ce inseamna placenta posterioara ca poate am inteles eu aiurea de la medic.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, eu am impresia ca sunt o povara pentru toata lumea. Nu pot face nimic, nimic, sotul meu trebuie sa faca tot, de la cumparaturi pana la curatenie. Iar mama mea, saraca, e insarcinata cu mancarea. Ufff, de abia astept sa vina printesa, outdoor va fi cu siguranta ca vreau sa compensez cumva lunile astea de indoor

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by sept-oct2008

Eva la mine e postero-laterala fundica. Asta ce inseamna ?

Nu stiu cine esti, draga mea? Alinush, poate?
Inseamna ca e fff bine. Stai calma. S-a prelins putin pe lateral. Glumesc! Iertare! E de fff bine!

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anca ai o burtica frumoasa, nu iti fa griji cu greutatea. Daca bebe e bine si grasun nu conteaza restul

Anis bafta la cerclaj si distractie placuta la Egipt

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Auleoo Anca cat de bine te inteleg, la mine e la fel ca la tine, sotul face curatenie, cumparaturi si mama sau matusa mancare si asta de vro 2 luni incoace. dar eu zic ca bb merita orice

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

LAURETA, MIMIHOO...cred ca trebuie sa facem un club al fetelor care stau in zona titan si sa ne mai intalnim in I.O.R la o plimbare

18+

Mergi la inceput