Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by kllemi

LAURETA, MIMIHOO...cred ca trebuie sa facem un club al fetelor care stau in zona titan si sa ne mai intalnim in I.O.R la o plimbare

18+

Si eu fac parte din club, deocamdata. Pe la Baba Novac.

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

sunteti cam departe de mine , eu stau in zona Rahova Salaj

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

anca povara ma simt si eu... ca si eu is constienta ca nu mai sunt ca inainte, mai ales ca si eu am avut problemele mele. Da' pana la urma d-asta sunteti si suntem 2, nu? Sunt sigura ca vei sti cum sa-i multumesti sotului si sa te revansezi fata de el :) De fapt, i-o daruiesti pe Carla... intreaba-l tu daca in afara de cele doua fete cucuiete pe care le are, ii mai trebuie ceva... In cel mai rau caz io cre'ca o femeie la curatenie odata pe saptamana si atat

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!Abia v-am citit,aveti un spor la scris ceva de speriat!

Alinush iar m-ai lasat fara cuvinte,de cate ori te duci la cabinet ma lasi fara cuvinte.Si deci nu te-a convins nu?si eu ce vroiam,sa-l conving sa fac cezariana ca asa cred eu ca e mai bine,se pare ca vcezariana mea se spulbera cu fiecare zi care trece.De IR ma mir ca nu ti-a zis nimic ,dar poate nu sunt decat f putin marite.

Piolica acu am citit de starea ta.Imi pare rau,musai sa-i spui doctorului,in trim 2 nu e normal sa vomiti.Sfat nu stiu ce sa-ti dau.

A dat norocul peste mine si maine ma duc la ecografie la dr Pop,o mprietena a renuntat si s-a gandit la mine,ura,abia astept,sa-mi tineti pumnii!

La cursuri a fost super,s-a vorbit despre sarcina,chiar am rams impresionata ca in Rom se poate si ceva gratis si f misto,dar asta nu inseamna ca-mi schimb parerea despre tara ca pe drum inapoi ne-am enervat in trafic si in gropile tarii
Pupici!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

CD27, ce grasunica scumpa ai fost la nastere!

Laureta, sa dea DD sa fie asa cum ziceti voi! Multumesc mult

Clau_geo, placenta mea e pe peretele posterior al uterului. Mi-a spus ca e si unul dintre motivele pentru care simt atat de bine miscarile Carlei.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Mersi frumos Anca, e posibil sa fie si la mine posterioara ca eu il simt foarte bine pe bb mai ales in zona buricului.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Auleoo Anca cat de bine te inteleg, la mine e la fel ca la tine, sotul face curatenie, cumparaturi si mama sau matusa mancare si asta de vro 2 luni incoace. dar eu zic ca bb merita orice

21+

Sigur ca merita, absolut orice sacrificiu. doar ca uneori ma simt prost ca exploatez. Pe al meu il mai si pun in fiecare seara sa ma mangaie pe picioare, pe par si sa ma maseze pe spate. Asta dupa ce a terminat curatenia, a sters praful, mi-a pregatit patutul si mi-a dat de mancare (in pat, bineinteles). Glumesc, macar sa mai rad si eu putin cu voi, sper ca nu ma credeti o scorpie.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. Ieri sotzul meu mi-a aratat contractul lui colectiv de munca, si este precizat ca are la nastrea copilului 3 zile libere (eu stiam ca sunt 5, dar ma rog) + 10 zile daca aduce atestatul unui curs de puericultura. Ne-am amuzat amandoi, si el a zis ca face acest curs, ii facea lui Luca semn cu degetul "fii atent, ca ma duc la curs, da?!", era mortal. Ideea e ca nu stiu nimic de cursurile astea. M-am uitat pe net, nu am gasit mare lucru, decat ca sunt organizate de unele maternitati. Sau ca insusi dr de familie poate elibera acest atestat. Ce stiti?

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Fetelor vroiam sa va intreb: voi vreti ca sotii vostrii sa urmeze un curs de puericultura sau nu? si daca da unde?
eu caut pt al meu dar nu am gasit nicaieri pana acum.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Dci toate fetele care stau in zona TITAN si nu numai,odata si odata tot o sa ne intalnim, macar cu, carucioarele, nu de alta dar ar fi si pacat sa nu ne cunoastem personal parerea mea........acum ramane si la apreciarea voastra.....

18+

Mergi la inceput