Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai fetelor, cateodata ma ingrozesc ce citesc aici, eu parca nici nu sunt insarcinata, eu nu am nimic din toate astea, nici dureri de spate,nici greturi nu am avut, cateodata chiar uit,cel putin la munca ma mai opresc colegii sa nu ridic anumite chestii, ca eu altfel nu m-as da in laturi
Dr chiar ma intrebat cate no-spa am luat, evident ca nici una, nici macar reteta de la farmacie nu m-am obosit sa o iau, i-a mia zis ca mai imi da o reteta ca sa o pot pune la colectie langa cealalta avand in vedere ca astea sunt niste vitamine, pe astea sigur o sa le iau......
mimihoo si eu tot la titan stau, ma rog mai spre diham.......dar destul de aproape

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Merci pentru sfaturi. Vineri ma duc la doctor si o sa vorbesc cu el despre asta. Si eu am zis la inceput ca e trecator, insa vad ca persista, asa ca trebuie sa iau masuri.
Oricum, am iesit sa ma plimb si ma simt mult mai bine.
Adevarul e ca e o placere sa ma plimb aici, eu lucrez in cea mai frumoasa zona din Budapesta (si nu ma laud...), pe Insula Margareta, firma la care lucrez a inchiriat ultimul etaj de la Grand Hotel.
Mi-au trecut starile alea nasoala cind am iesit la aer. Cind ma plimb aici, intr-o parte am Dunarea, in partea cealalta flori si pomi. Este o nebunie de miresme de la toate florile de pe insula.


22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by anca81
Eu sunt cam speriata, sa stii. Da-le incolo de kg si de slabit dupa, ma gandesc la piticuta asta cum sta saraca sta chircita si nu are loc. Oare din cauza contractiilor astora nenorocite nu se poate intinde uterul? Am si bazinul ingust, deci nu are loc nici pe laterala.



Ia nu te mai speria tu asa aiurea. Ti-a zis medicul ceva? Eu nu am auzit de burti standard, burta ideala. O sa caut sa vad cum o fi aia?! . Unele mai mari, unele mai mici, fiecare dupa cum ii e scris Sa vezi ce te plangi cand ti-o creste burtoi!! Atunci sa te tii, mersul ratzei!
Ai vazut ca e o grasuna Carla? Pai ce te mai intrebi unde are loc? Uite ca are. Eu cred ca la mine s-a marit fff tare uterul, am lichid amniotic mult (desi in eco scrie "cantitate normala") dar nu iti imagina ca are Luca 2kg si piscina mai mare.


23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau_geo, super vestile! Ma bucur draga mea Colul tau e super OK , wow, ce n-as da sa aiba si al meu macar 30 mm. Pozitia placentei e OK, daca nu e praevia sau nu are alte denumiri dintr-astea ciudate, stai linistita. A mea e posterioara. Si bafta multa la celelalte 2 examene!

CD27, multumesc pentru mesaj . Ce greutate a avut la nastere copilasul cumnatei tale?

Pai Eva atunci nu pot decat sa va doresc mult succes in gasirea unui apartament cat mai confortabil si intr-o zona cat mai buna. Nu cred ca va e usor cu mutatul si cu toate.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

kllemi las ca si io-s le fel... am concluzionat ca-s mai nesimtita de felul meu : n-am avut nici greturi, nici pofte speciale, nimic. De cateva zile incep si eu sa simt spatele, isi face semnalata prezenta, in zona lombara si obosesc ceva mai repede daca stau mai mult in picioare si cand urc scarile .

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Haideti sa va povestesc impresiile mele de ieri. A trebuit sa mearga sotul la serviciu (intr-un tarziu) asa ca am ajuns prin oras, mai cu un tazi, mai cu transportul in comun, fetelor...nu aveam pretentia sa-mi dea cineva locul (ca ma ridic greu ca o baba, trebuia sa ma ridice cineva)asa ca stateam cuminte in picioare, dar...doamne ce oameni...nu se uita, dau peste tine, te imbrancesc..., mi-era asa frica, ca ma durea burtic si daca ma mai si loveam credca nu ma mai ridicam de jos Apoi m-am dus la bancomat sa scot bani si era tare aglomerat, am stat cuminte la coada si...era un scaunel, dar l-a ochit o donsoara bine intolita inaintea mea, asa ca am rezistat eroic in picioare dupa o zi de umblat pe la dr. Mi se pare trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

PIOLICA ti-am vazut pozele, ai o burtica atat de frumoasa, si nu iti mai face griji,voma este o chestiune trecatoare....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Pup dulce Eva m-ai linistit un pic, eu credeam ca fundica inseamna ca e langa col jos, iar legat de anterioara e posibil sa fi inteles eu gresit? ca dr intr-adevar s-a uitat mult azi in zona buricului insa eu il simt pe bb super bine, si cand am intrebat-o ce este cu buricul, mi-a zis ca acolo e funduletul si ca sta cu capul in jos.

21+


www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Kllemi, JulyMorning, sunteti atat de norocoase! Bucurati-va cat mai mult de sarcina, sunteti niste fericite! Mi-as fi dorit atat de mult sa fiu si eu cat de cat bine, sa ma plimb prin parc si sa simt bucuria unei sarcini fara dureri si probleme

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor.Si eu tot Titan
Eu am ramas socata cand m am cantarit acum 2 zile am 61 de kg ( am pornit de la 54), deci 4 kg le am pus in putine zile
La Inisa am pus 20 dar tot asa eram scobitoare. Vedem tura asta.

Piolica imi pare rau ca te simti asa. Poate un pic de mancare usoara te ar ajuta sa iti revii

clau_geo, felictari pt bebelica

Eva, durerile astea ne vor urmari pina la sfarsit. Cateodata ma simt ca un bolovan si cateodata as alerga tota ziua.



Poze


Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput