Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
claudinna spune:
pupici pentru toate fetele!
v-am citit si sunt alaturi de voi!
din pacate filmuletul meu este prea mare si nu am reusit sa-l pun pe net. imi pare asha de rau! poate gasesc vreun programel de micshorat...
Eva, si eu simt cam ce ai inceoput tu sa simti legat de mobilitate si dureri de oase, oboseala...la mine se mai adauga si greutatea care nu e tocmai mica, desi pana acum in sarcina am luat cam 7 kg...
dr. a zis ca e normal sa ne simtim asha, ca se desfac oasele bazinului...se schimba centrul de greutate al organismului...
mi chiar a inceput sa-mi fie frica sa plec singura la plimbare, pt ca daca ma apuca oboseala, tr sa ma sprijin de cineva sau sa stau pe o banca...asta e, rezistam eroic, ca rezultatul final conteaza mult de tot!
mai vb de marimile de la Quelle. din cate stiu eu se refera la dimensiunile bebelusului, in centimetri. asha cum a scris piolica, cred ca este f bine. oricum, atat in catalog, cat si pe site, au si corespondenta marimilor pt bebelushi
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
23+
Florin Razvan
Nerantula spune:
Alinushca, sigur nu vorbesti de Yves Rocher? Ca era, intra-adevar, un magazin YR la parter in Unirii, cred ca s-a mutat mai sus, nu mai stiu exact etajul .. oricum, mai e un astfel de magazin in Auchan Titan, daca ajungi in zona.
Felicic, eu am o astfel de problema (majora
) cu hemoroizii, pentru mine nu e noua, dar acum s-au accentuat, doctorul mi-a recomandat ultraproct crema, in fiecare seara timp de 15 zile, apoi ocazional ... nu pot sa-ti spun daca functioneaza, ca inca nu am inceput, am tot amanat, nu ma omor dupa operatiune ![]()
20+ 
Haiduc iubit
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
operatiune

you say funny stuff all the time! Operatiunea mi se pare de-a dreptul ichs! bleah! no way! la mine nu s-au invartosat de cand cu sarcina. sunt cum ii lasasem si inainte. e adevarat ca nici probleme cu constipatia nu am avut vreo vreme. dar e bine ca povestiti subiecte din astea 'tari' ca preventie si pentru mine. ca parca ma vad peste cateva saptamani dand din coltz in coltz pe forum!O fi fost Yves Rocher?... nu mai stiu. Dar sunt aproape sigura ca era YSL. As vrea un parfum pentru soacra mea. Azi am gasit si i-am cumparat (ea biolog fiind) o minunata planta destul de rara la noi in tzara: www.desktop-wallpapers.org/download/flowers/bougainvillea-spectabilis/1024x768/" target="_blank">LINKUL AICI creste si cat un arbust. Poza nu-i chiar reprezentativa dar pe mine m-a impresionat. Soacra mea merita!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
16+
felicic76 spune:
alinushca:yves rocher era la parter, langa vodafone. fac livrari gen oriflame si avon, au cataloage, iar daca comanzi de pe ele beneficiezi de reduceri bunicele. Pune mana pe un catalog
ysl gasesti sigur la magazinele de parfumuri de la parter, nu este magazin separat.frumos arbust!
Culmea este ca eu nu am pb cu constipatia, dimpotriva, iar sambata nu am putut sa fac mai nimic, sa plec de acasa, sa merg la plimbare am avut o "treaba" toata ziua![]()
nerantula: am bagat la cutie, daca recidiveaza o sa o folosesc si eu![]()
Vasile
15+
aluna
foto
Nerantula spune:
Alinushca, magazinul de care zic era cumva intre un magazin de tutun si accesorii pentru fumatori si un magazin Internity (telefonie), la parter, inspre o iesire laterala din Unirii; si acela sigur era YR, eu sunt fan YR, mai ales geluri de dus si sampoane, imi fac comanda foarte des la ei din catalog.
Mi-a placut foarte mult o apa de toaleta, 'Pur desir de Nymphea', care s-a scos din fabricatie, din pacate, nu am mai gasit-o nici in Paris
.
20+ 
Haiduc iubit
kid2003 spune:
Felicic, felicitari! a iesit beton Triplul Test, nu mai faci nici o amnio, na! 
Alinushca, nici eu nu am vazut vreun magazin YSL in Romania, poate vorbesti de Yves Rocher. Am vazut si in mall-uri Yves Rocher, daca nu mai e cel din Unirea. Oricum, parfumurile YSL le gasesti la Sephora sigur.
bb2
_irina_ spune:
buna seara.
vai, iar mi-a luat o gramada de vreme sa recuperez ce s-a scris azi pe aici.
Mie mi-a cam inflorit burtica, asa ca probabil ca o sa imi comand de la quelle ceva de imbracat.
Am o colega de serviciu si a comandat de pe net de la ei si in 2 saptamani a avut coletul acasa. Cred ca tine si de noroc, de cum au pe stoc obiectul respectiv, etc.
Eu mi-am luat mai demult numai catalogul dar nu am avut curaj sa comand, am tot ghinioane cu marimile.
20+ inca 
khristin spune:
Piolica, ai dreptate ca sintem simpatice
, imi pare rau de indispozitiile tale….succes la eco 
Laureta, ce simpatica esti tu cu kg…..nu se vad deloc
Anis, bafta la cerclaj….si ai grija sa nu fie prea cald in Egipt, sa te ascunzi sub umbrela 
Anca, iti tin pumnii sa nu mai ai contractii
Kllemi, iti doresc sa afli cat mai repede ce ascunzi in burtica 
Bitza, bafta si tie la doctor
Amisor, felicitari pt. fetita 
Eva, simt ca trebuie sa-ti raspund daca tot mi te-ai adresat la subiect
…eu nu am afirmat ca unii romani s-au intors in tara cu coada intre picioare, sau au clacat cum ai afirmat tu, am spus ca unii s-au intors pur si simplu…e o diferenta intre cele doua, si motivele sint absolut personale. Faptul ca tu nu cunosti exemple nu schimba situatia…..eu cunosc destul de multi in cazul de mai sus, chiar niste cunostinte de-ale noastre se intorc saptamana viitoare in RO si nu e nici o crima, dimpotriva. Sint de acord ca romanii sint profesionisti, din pacate din ce in ce mai multi au inceput sa paraseasca tara ceea ce spune multe.......eu ma refeream la standardul de viata din RO, de atmosfera, nesimtirea din autobuze de care spuneau fetele in mesajele anterioare, dispretul fata de o femeie insarcinata, lucruri pe care nu le poate nega nimeni. Pt. ca ai vorbit de studii ca fapt divers, universitatile din US, UK si Canada sint situate pe primele locuri, Franta nu e chiar cap de lista….spun asta pt. ca am lucrat cu francezi, am facut studii in franceza si pot spune ca sint familiarizata cu sistemul lor, si cu mandrie
adaug ca facultatea unde am absolvit figureaza pe locul 24…. Uite aici lista : http://ed.sjtu.edu.cn/rank/2005/ARWU2005_Top100.htm E f. bine ca voi v-ati hotarat sa ramaneti o perioada in RO, te-am inteles foarte bine....cum spuneam mai sus, motivele sint intotdeauna personale, eu una sint destul de toleranta sa respect asta, si pot sa conversez si cu persoane care au o parere diferita fara sa iau foc....asta nu inseamna ca altii nu se vor hotara sa plece cand vor crede de cuviinta, fie ca vor stinge lumina sau nu, chiar daca fac nota discordanta, e treaba fiecaruia pana la urma. Iti doresc sa-l cresti pe Luca unde simti ca e cel mai bine pt. voi ca familie, asta e tot ceea ce conteaza
.
Fetelor, voi mai suportati parfumul in perioada astaa ? Eu din pacate nu mai support nici unul…am fugit ca m-am lungit prea mult.
Cristina
le bébé 
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by khristin
Oricum, emigrarea nu e pt. oricine, multi au clachat cand s-au vazut pusi in fata faptului si au preferat sa se intoarca, decat sa se adapteze noilor cerinte.
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
20+ 
Haiduc iubit
clau_geo spune:
Neata tuturor burticilor,
va poftesc la un pahar de sus de portocale ![]()
Felic si Kid felicitari pt TT bun 
Amisor felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa ca si mamica [pupic]
Bitza iti tin pumnii la dr. 

21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita