Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

pa-pa si de la mine, eu ma pregatesc sa ma duc la eco. detalii maine.
o seara placuta.

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am primit rezultatul de la TT
Tip analiza Valori rezultate MoM
AFP (IU/ml) 37.50 1.22
HCG (IU/ml) 12.31 0.51
uE3 (ng/ml) 1.50 1.03

CALCUL DE RISC GENETIC:

Tip risc Risc calculat Risc standard
Risc Varsta 1/668
Risc Triplu Test 1/6026 1/385
Risc Defect Tub Neural <1/5000 1/1000
Risc Trisomie 18 <1/10000 1/3000

Rezultatul testului triplu este negativ. Valorile riscului estimat sunt interpretari statistice. Medianele sunt calculate pe baza valorilor extrase dintr-o baza de date a carei dimensiune asigura un rezultat corect pozitiv in proportie de 95%.
TESTUL TRIPLU NU ARE VALOARE DE DIAGNOSTIC

Vasile
15+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Piolica
Sa vii cu vesti bune.

21+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

nu prea inteleg mare lucru, mi s-a blocat si calc de vreo cateva ori, ce emotii am putut sa am cand mi-au trimis sms cu rezultatul azi marti, 13. Nu vad nimic de trisomia 21, fetele care au studiat subiectul, nu tb sa apara si asta pe triplu test?

Vasile
15+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sunt frinta de obosita. ne-a plimbat alexa...
piolica, te asteptam cu vesti bune
feli, felicitari pt TT! ai vazut ca am aparut , nu ma sperii eu asa usor. acum am dat-o pe pepene rosu, e bine?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Haideti fetele cu eco la dat vesti!

Mi-am amintit. De cand ma dau cu Mustela pentru vergeturi s-au ameliorat vizibil. Huh! Asta pentru care o mai avea probleme ca mine.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

felicic felicitari pentru rezultatul foarte bun de la TT ! Chiar ai putea sa ii intrebi pe ei de ce nu e trecuta si trisomia 21 pe rezultat. Desi depinde foarte mult cine iti da raspunsul. Am vazut ca cei cu cara vorbesti in mod normal la telefon nu sunt in general in masura sa dea un raspuns valid. Oricum, ai scapat de o grija! CUm te mai simti? Ai mai batut pe careva?

Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

mami de alexa: este bun, tu stii de cate ori mergi la toaleta!
vecinico: ce face tensiunea? te-ai dus la cardio?
aliush:bine ca da rezultate, da-i inainte!
in alta ordine de idei eu am avut 2 zile de cosmar la birou, bine ca am primit rezultatu bun la TT ca altfel

eu am urmarit sa vad daca apare pe aici o pb care m-a stresat si careia i-am dat de cap: hemoroizii. Au aparut si nu au trecut decat cu crema de galbenele. Aviz amatoarelor! Procto-glyvenol nu a dat rezultate si nici servetelele umede de la Cara.
inca ceva, in ultimile zile am expandat complet, nu ma mai incape nimic vechi si nici un sutien, dar la kg nimic in plus. Sa inteleg ca de-abia acum se face distribuirea Kg acumulate pana acum? ma intreb cum voi arata la 9 luni. Fulga varsa lacrimi daca ma vede, am luat-o la silueta

Vasile
15+

aluna
foto

Mergi la inceput

J'ai une problemme. Stie cineva un magazin Yves Saint Laurent in Bucuresti? Era unul la Parter in Unirea dar nu mai e.

Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July nu pot sa imi dau seama de diferentele de esenta dintre cele doua carucioare. Sigur este una de denumire, nu inteleg daca unul este model din colectia 2008 si unul din colectia 2007, pentru ca atunci se explica si diferenta de pret. Cel mai bine, inainte sa dai comanda finala scrie un mail in care intrebi care este diferenta dintre cele doua.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput