Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andreea, cu nicolae suciu. cu el am nascut-o si pe alexa. multumesc de aprecieri
clau, am spus numai adevarul

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Nerantula esti tare de tot, nici nu se vede ca esti insarcinata ai doar o burtica mititica , felicitari.

Andreutac ai o super poza pe malul marii (cea din profil) si esti buna de manechin pt burtici

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Sanziana m-ai dat gata cu pozele unde l-ai ascuns pe bb, ca ai o talie de viespe pt 17 s?

Iar Andreea and esti o scumpa si o burtica numai buna de pozat ca esti dulcica foc si mnandra de burtica ta.

21+

Mergi la inceput

ALEXA ca intotdeauna atenta si draguta

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Claudia, multumesc pentru aprecieri! Sa stii ca burtica exista, eu zic ca aproape seamana cu a ta ca marime (esti o mamica foarte draguta ), numai ca am 'camuflat'-o in haine ... neintentionat

20+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nerantula

Claudia, multumesc pentru aprecieri! Sa stii ca burtica exista, eu zic ca aproape seamana cu a ta ca marima (esti o mamica foarte draguta , numai ca am 'camuflat'-o in haine ... neintentionat

20+

Haiduc iubit

ce scumpica esti

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gata, m-am si uitat pe poze, care mai de care mai draguta si burtici delicioase

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Piolica, merci frumos pentru marimi, m-ar bate gandul sa-i iau a 2 marime, ca daca o fi un grasun cum se anunta el deja Dar oare cat dureaza pana ajunge comanda, sper ca nu trebuie sa fac comanda acum pentru septembrie

Cat despre cerut drepturi...offf asa sunt eu, nu stiu sa-mi cer drepturile, oricare ar fi alea si am probleme din cauza asta, eu incerc sa ma corijez, dar nu e usor

Apropos de Budapesta, mie imi place mult acolo, am fost de 3 ori si as mai veni, tocmai si-a facut sotu toate asigurarile la masina si zicea ca poate dam o fuga...asta inainte sa ma apuce toate durerile...acum nu stiu daca ar mai fi o idee buna , dar mi-ar placea, e frumos si mai ieftin ca aici la Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

CD27, pai spune-mi daca veniti la Budapesta si o sa ne vedem cu drag. Poate te invat si cum sa-ti ceri drepturile.
Insa cu masina e drum lung, noi am fost acum de Paste in tara cu trenul si a fost super bine.
In ceea ce priveste comanda, sincer, nu stiu cit dureaza. De ce nu comanzi mai bine de pe www.laredoute.fr, am inteles ca livreaza in Romania si multe fete vorbeau de site-ul asta acum ceva timp. Eu nu l-am testat, asa ca nu pot sa-ti spun nimic cu siguranta, insa acum au TTBA - les tres, tres bonnes affaires. au niste body-uri acum la 3-4 euro, sint scumpe foc. Eu o sa ma duc in Franta si o sa vad pe viu astea la magazinele la redoute, singura chestie e ca in magazine nu au toata colectia pe care o au pe site.

Vazut si eu poze de burtikutze. Foarte frumoase.

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Pa pa fetele, va doresc o seara frumoasa si sa ne auzim maine la cafea cu bine

21+

Mergi la inceput