Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
piolica spune:
July, eu nu cred ca variatia asta de tensiune este asa de mare. Iar tensiunea luata imediat dupa ce te-ai sculat nu stiu cita relevanta are. Vorbeste si tu cu cardiologul maine, vezi ce-ti spune. Poate ca nu e nimic, iar daca intr-adevar va trebui sa-ti monitorizezi singura tensiunea intreaba cam pe la ce ora sa ti-o iei. Hai ca o sa fie bine. 
Acum am mincat, m-am plimbat si ma simt super bine, o sa vad cum va fi in seara asta. O sa trec pe biscuiti sarati si paine prajita si gata...
Maria, bine ca ti-ai revenit.
Merci pentru incurajari, si eu sper sa ramin cu o baby-girl.
Kllemi, serviciu usor iti doresc. Eu sint la serviciu, numai de aici scriu, seara sint atit de obo ca nu mai intru. Iar seara este dedicata sotului.![]()
Bitza, iti tinem pumnii, cum sa nu ti-i tinem. Tu nu vorbesti cu moasa? hai ca o sa ne gindim la tine. 

CD27, merci pentru majorete si incurajari. O sa le scoatem si noi pentru tine sa fii mai infipta si sa-ti ceri drepturile, chiar daca asta ar insemna un loc pe scaun in mijloacele de transport in comun.
Nu astepta sa ti se ofere, mai bine cere, ca sa fii sigura ca vei primi. Asta este deviza mea in tot ceea ce fac.
andreea_and, felicitari pentru bebelina miscatoare in zona buricului. Poate s-a mai ridicat sau si-a schimbat pozitia.
Merci pentru sfaturi si pentru incurajari. Eu nu am starile astea decit dimineata, fara sa vomit, iar seara cu vomitat... insa, sper sa treaca repede. Mi s-a intimplat sa vomit de 3 ori in 5-6 zile, ceea ce nu este asa de grav, zic eu. Inca o data merci, sint ferm convinsa ca o sa-mi treaca. 
alinusca, merci mult de urari. mi-a placut cum ai spus, fara surprize majore. asa zic si eu ![]()
CD27, pentru marimi, uite-le aici. Nu stiu cine ni le-a dat, am uitat, insa eu le-am salvat sa le am la indemina:
Corespondenta marimi:
Marimea 0 (56 cm) recomandat pentru 0-1 luna
Marimea 1 (62 cm) recomandat pentru 1-4 luni
Marimea 2 (68 cm) recomandat pentru 4-9 luni
23+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
andreutac spune:
Am intrat sa va salut si sa va pup si pe ziua de azi, dupa ce am recuperat tot ce-ati scris. Nu stati degeaba vad, sunteti niste
harnicute, harnicute!
Anis, iti tin pumnii pt. cerclaj, sigur totul va fi ok.Vacanta placuta in Egipt si asteptam poze la intoarcere 
Clau_geo, foarte frumoasa mamica, dar si burtica
Anca, multumesc pt. aprecieri.
M-am gandit si eu la cursurile first bebe, sa vb si eu cu al meu, poate ne inscriem si noi.
In rest, bebelina mi-a dat un piciorus aseara de m-am si speriat ... a devenit fortoasa rau, draga de ea

Andreea
19+ 
clau_geo spune:
Andy si Andreuta pup
si multumesc pt aprecierile voastre.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
iepurila spune:
va roooog frumos, indurati-va si de curiozitatea mea si ziceti-mi si mie cum sa admir pozicile voastre. Unde sa intru, care e userul si care parola (pe PM of course)
pup si ma duc la treaba. Ca pe urma tre sa citesc tot ce ati povestit azi
Eu, iepurica
16+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
kid2003 spune:
Si eu vreau parola si userul comun (unde sunt pozele), poate ma invrednicesc si pun si eu poze cu burtica si fetita cea mare diseara...Multumesc
bb2
alexa si mami spune:

sunt la zi cu recuperarile, ca mi-am pus net pe tel mobil, daca nerusinatii astia la scirbici nu ne dau.
vreau sa o
pe monicutza, m-a complimentat citeva cap in urma, sar'mina
piolica, am citit despre starile tale, imi pare tare rau :( multa bafta la eco!
clau, esti o dragutza si jumatate. chiar nu se vad kg puse, arati f bine.
uite feli, ca am aparut 
la noi a venit in sfirsit vara, azi am avut 29 de grade
vreau si eu la intilnire cu burticutzele, dar e cam departe:( noi venim in buc odata pe luna si aia in cursul sapt. de nascut o sa nasc tot la polizu, poate imi coincide nasterea cu a altei mamici
pomenea cineva, odata, de schimb de nr de tel, o sa ne fie f utile din sept in colo, cind vor aparea 
alexa si
mami
alexa si mami spune:
monicutza, da sunt din pitesti. acum am vazut ca ai fost pe aici weekendul trecut. ne puteam vedea, ce rau imi pare!
noi o sa mai venim in buc pe 19 iun, la dr.
ne-am hotarit si concediul anul asta, la mare, la inceputul lui iul. deja visez 
alexa si
mami
andreutac spune:
Kid #537;i Iepurila, v-am trimis pe PM datele pentru contul comun de poze, astepam cu drag sa le postati
,
Mami de Alexa, si mie mi-au placut pozele tale, iar Alexa e dulcica foc. Cu cine nasti la Polizu? Si eu tot acolo voi naste, cu Dr. Alina Dascalu.
Andreea
19+ 
rain_lover spune:
Si eu ti-am trimis iepurila, lui kid nu am mai apucat dar vad ca a trimis andreutac, pe care btw o
dulce ca merita!
20+
Eva Maria
clau_geo spune:
Multumes frumos Alexa si imi cer scuze ca nu am putut trimite si eu datele de id si parola lui Iepurila si Kid dar imi merge greu de tot netu si tot pica.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita