Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Cum ati dormit noaptea trecuta?

eu am dormit vreo 6 ore neintoarsa dupa care cand m-am trezit si m-am rotit de pe stanga pe spate am avut niste dureri jos in dreapta sub apendic si intepaturi in ficat, de nu mai stiam ce sa fac.
Dupa ce m-am chinuit un pic mi-am reluat pozitia pe partea stanga si s-au oprit durerile.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

cine mai merge saptamana viitoare la morfologie?
eu am programare pe 23, vineri la Medsana in primaverii si ma intebam daca ma intalnesc oare cu vreuna dintre voi acolo?

21+

Mergi la inceput

Anis bafta la cerclaj si ai grija cu deplasarea in Egipt sa nu te agiti prea tare ca nu iti face bine

21+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_and

Astazi pentru prima oara am simtit-o pe bebelina dandu-mi picioare, pumni, nu stiu ce erau, in zona buricului si chiar putin mai sus - oare inseamna ca a urcat? Ar fi bine, poate scap si eu de sangerari. Si a fost cel mai frumos mod de a ma trezi din somn, dragutza de ea.
Zambetmic in legatura cu Municipalul nu stiu ce sa zic, sunt pareri si pareri, experiente si experiente, cred ca depinde si de dr cu care nasti, cum nasti, etc. Si eu am o prietena care a nascut inainte de Paste cu acelasi medic la care ma duc eu si a fost ok, ce-i drept ea a nascut prin cezariana "programata".
Piolica eu am trecut prin ce treci tu in primul trimestru. Imi pare rau ca ti se intampla si tie, uite ce faceam eu: pastilutele ma trezeam in toiul noptii sa le iau si adormeam repede la loc inainte sa ma ia iar vomitatul, mancam covrigei sarati, paine prajita, ou fiert. De baut era mai problematic ca nu puteam inghiti apa si am incercat pe rand ceai, suc lamaie, sampanie fara alcool, suc cu ghimbir, bere f alcool, vezi si tu ce iti face bine. Si stai linistita in privinta lui bebe, eu atunci am slabit 10kg si doctorul mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca el isi ia din organismul meu ce are nevoie. Oricum, vorbeste cu dr, nu stiu cat de normal e sa ai greturi in trim. 2.
Anca, Monica fetele sa se simta mai bine.
Anis asteptam si noi poze cu gradina. Bafta la cerclaj si vacanta frumoasa in Egipt!
Clau ma bucur ca bebe e bine. Ma mir ca nu a vazut ce e la varsta asta a sarcinii.
Laureta, Mimihoo, Kllemi vin si eu in IOR ca iubesc parcul ala. Noi am stat vis-a-vis de parc inainte sa ne mutam, de fapt eu am si copilarit acolo si imi place mult cum l-au amenajat, dupa mine acum e unul din cele mai frumoase parcuri din Bucuresti si cand va veni bebitza acolo o voi plimba cu siguranta.
Anca si Clau va dau acelasi sfat pe care l-am primit si eu de la Felicic ( multumesc) - luati o femeie sa va ajute la treburile din casa. Eu asa am facut pana la urma si e mult, mult mai bine.
Eva babutza simpatica.
Musette tinem pumnii pt maine la eco! Cum ai asteptat 4 luni pt curs? Eu tocmai m-am inscris pe site si vroiam sa te intreb cum a fost, dar daca dureaza 4 luni atunci ma duc cu bebe in brate? In cat timp ti-au raspuns cu programarea?
Piolica bafta la eco!!
July bafta la cardiolog maine!
Bitza, Maria tinem si voua pumnii pt la doctor!

22+ cu Alexandra Mina

Poze

Andreea ce ma bucur ca l-ai simtit pe bb asa sus, si eu ieri la fel il simteam si dr, mi-a zis ca sta cu funduletul sus la buric si cu capul in jos si din cauza asta il simt asa bine

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!!! astazi sunt prin zona si eu ca sunt acasa , ieri am avut o zi tare grea si plina si plus caldura care a fost m-a cam lasat lata la pat seara...asa ca azi am luat o pauza si stau la pat

felicic felicitari pt rez ff bun la TT!!!

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata si din partea mea! E atat de frumos afara, tare m-as duce la o plimbare dar mi-e teama de contractii. Asa ca stau cumintica si pove cu voi, sa treaca vremea cat mai repede.

July, din cauza Gynipral-ului imi "fuge" asa tensiunea. Eu aveam o tensiune de aviator, 12/6, acum oscileaza de mama focului. Dar daca nu iau tratamentul e si mai rau, asa ca suport, n-am ce face.

Felicic, bravo pentru rezultatul bun la TT Ai mai scapat de o grija.

Clau_geo, eu dorm bine noaptea, sper sa se mentina cat mai mult. Ma trezesc doar o singura data la 4, sa-mi iau doza de medicament si sa fac pishu. Bine, nu dorm ca un lemn, mai simt cand ma intorc de pe o parte pe alta, dar e bine. Si dorm cam 9-10 ore/noapte, de pe la 9 seara deja motai la televizor

Piolica, hai draga mea cu vestile bune! Te asteptaaaaam

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aah am uitat sa va zic tocmai am intrat pe site-ul www.laredoute.fr si am comandat ceva haine de gravidute ca incepe sa creasca si burta mea si nu prea ma mai incape nik...vedeti ca au inceput sa aiba si reduceri fata de quelle au preturi fff bune plus ca , coletul ajunge mai repede decat cel de la quelle

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata,burticoase

in sfarsit,am reusit si eu sa intru .vad ca sunteti foarte active,bravooooo
eu am facut morfologie luni si totu e k.....bebelu-puta e bine,.....si cica al meu col e normal(sapt trecuta la camera de garda la Caritas imi spusesera ca e colu f scrutat si pericol de a se deschide si sa a interneze etc.)....deci pe cine sa mai cred?
dar nu inteleg ceva.....la ultiam eco,data nasterii era 24.09...si acum e 1.10....adik a ramas bebelu cu o saptamana in urma?e puturos?
aaa...si are 300grame si dom'doftor cica e normal.....desi am o colega cu o saptamana mai mare care are un bebel de 550grame
e asta [prea mare?sau al meu pre...mic si pitic?
in rest,mama s-a operat luni....ne-m speriat c-a fost cam rau....acum e bine,deci promit sa intru mai des.

va pup pe toate,

carla20 si 6zile+o puta

Mergi la inceput

STUP NOU

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121127

Sper ca mi-a iesit , daca am gresit ceva rog sa ma corectati

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nushu nu te mai obosi asa, incearca sa te menajezi, prea multa alergatura nu-ti face deloc bine.

Apropos, ce mai stiti de Danucu si Ramonzca, nu le-am mai vazut de mult pe aici.

Alinushca, ce crema de la Mustela a functionat la tine, ca stiu ca sunt doua pentru vergeturi (dublu efect si actiune intensiva parca). Eu tot cu ulei de migdale ma ung, pana acum nu mi-au aparut croncobauri noi dar nici nu mi s-au ameliorat cele vechi de pe poponetz (am vreo 3 in fiecare parte).

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput