MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (28)
Raspunsuri - Pagina 5
micio spune:
Alex, eu ii mai puneam cate un supozitor antiinflamator, daca plangea rau si il mai linistea, se numeste niflam, este ok pt bb mai mare de 6 luni...Poti intreba dr cand mai faci vizita...
Mamii, off dintii astia nu ne dau pace toata viata....la dentist nu poti sa ajungi?
pet.cost2005 spune:
Noi suntem necajite si maraite tare cu dintisorii astia ... Acum sa va intreb ... e posibil sa sa schimbe ordinea aparitiei dintilor? Adica nu cea clasica ... incisivi, premolari etc? Pt. ca la Silvia i-a iesit un premolar stanga ... se vede clar coltul, destul de marisor si agata, se simte la pipait ... iar gingia de jos e umflata si alba, deci tre' sa iasa si ceilalti ... Clar, fata mea e pe invers. Da' e vreo problema daca s-a schimbat ordinea?
corina - unde faceti botezul, la ce rest? Noi atunci plecam ... pe 25 aug. tre' sa fim inapoi. Nu cred sa fie probleme cu bb asa mic, asa cum spunea si oana, ei mai mult dorm. Doar sa fii atenta la caldura ... na, ca nu numai oana e baba cicalitoare
simona - nu de asta am intrebat de uman .. ci de frazele pe care le-ai scris la sfarsit si inceput de capitol. Se vede ca esti o pers. mai romantica de fel ... eu am facut mate-fizica .
Petronela si Silvia
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
Aleksander, Mihai, Grig, multe luni inainte!
Dana , sigur ca putem , numai sa mai creasca un pic Anais
Oana, mi-a dat D-zeu o fetita foarte cuminte. Mananca cu pofta - acum o alaptez la fiecare masa si apoi ii dau completare, dar ea nu obiecteaza, nu ii e greu sa faca trecerea, la san e o placere, iar biberonul o necesitate.Doarme bine, in unele zile mai toata ziua, in altele cu pauze destul de lungi de gangureala. Zambeste de cate ori ma (ne) vede. Sau de cate ori e in camera ei si isi descopera jucariile favorite (prefera un clovn agatat de galerie). Burtica n-a mai durut-o, ca ii dau preventiv Sab Simplex (o solutie ce dizolva spuma pe care o face laptele in intestine). Fonfaita nu mai e,ii pun de 2 ori pe zi ser fiziologic in nasuc si e ok, plus umidificatorul care purifica aerul. Doar ca nu face caca singura, se chinuie foarte mult, asa ca la 3 sau 4 zile ii pun supozitor. Si bubitele nu i-au mai trecut,ba chiar s-au extins pe gat..eu zic ca de la caldura.In rest,ce sa mai spun,sunt topita dupa ea!
Bidonsky,eu nu m-as duce cu bb asa mic atata drum cu masina,dar asta e doar parerea mea.Alta treaba cu avionul,in 2-3 ceasuri (cu eventuala escala), ajungi.
Mamii,dar tu n-ai de gand sa mergi la dr?!
Andreicorina,tare draguta esti tu, te acompaniez cu placere , dar la ceai (si mai ales unul de stimulare a lactatiei..apropo,cunoasteti vreunul??)
O zi buna tuturor!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
mamii spune:
raluca de stimulare a lactatiei exista galactocil in tara!Este destul de scump mai bine intrebi pediatra sa iti dea ceva de aici!Pe langa asta ca sa faci lapte este in felul urmator trebuie sa mananci BINE si apoi stimularea lactatie de catra ANais sa incerci sa scoti suplimentul sa o pui cat mai des la san adica de cate ori cere sau ti se pare ca ii este foame si sa reduci cantitatea de formula!Te pupam dulce
Eu nu ca vreau dar TREBUIE sa ma duc vineri la dentist.Am fost ieri a zis ca nu imi poate face nimic tre sa iu antibiotic pana vineri si apoi ma duc sa imi scoata nervu.Simt ca nu mai trece timpul.Ieri imi curgeau lacrimile fara sa vreau de durere si eu una sunt care suport bine durerea imi venea sa ma omor de durere...sper sa nu ma mai doara.
Imi e tare greu ca acum vreau nu vreau o sa il intarc pe Alex..azi i.am dat sa suga ca sa mai imi goleasca putin sanii...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
pet.cost2005 spune:
raluca - te duci la erboristerie si iei ceai de cumino+anice ... eu asa am luat. Ori varsate, ori sunt niste pliculete cumino+anice+camomilla si inca ceva. Cica e pt. stimularea lactatiei. Eu am incercat, da' sincer nu am vazut prea mare diferenta. Le luat pt. ca oricum ar fi fost, erau lichide, ceea ce e recomandat pt. a avea lapte mai mult. Am mai luat niste pliculete de la farmacie (pediatra mi le-a recomandat) de integratori Pił latte (chiar asa se cheama) ... sunt niste pliculete verzi cu un bb la san pe ele. Mai degraba am vazut rezultate cu astea. Aaaa... si cautand pe net am gasit site-ul lor ca iti trimit si acasa campioni gratuit. Adica www.milte.it/aspx/showFolder.aspx?idFolder=132" target="_blank">aici.
Petronela si Silvia
pet.cost2005 spune:
Adica asa se chinuie saracuta cu dintisorii.
Petronela si Silvia
pet.cost2005 spune:
Aaaa ... si am uitat sa ma "laud" ... sambata asta ajung in sfarsit la coafor pt. vopsit, tuns si aranjat. Am chef de o schimbare radicala, ca tare m-am saturat de cum arat ...mi-e asa sila de parul asta care a mai ramas ... sper sa nu dau gres si sa arat ca Beffana dupa.
Petronela si Silvia
daraban spune:
ciao fetelor
Sanatate la toate mamicile si bebelusii ce sufera.
Noi am fost azi la vaccin,cel antipneumococic.
Ne-am trez de dimi si am mers cu autobusul.
Dar....ne-am descurcat de minune,a fost o experienta noua pt Delia.
E prima data cu autobusul,oricum am mers doar vreo 4-5 statii,nu e departe ASL-ul de noi.
La vaccin a plans doar in timpul cat era acul in piciorus,apoi a incetat.
Acum doarme a doua tura pe ziua de azi,eu ma bucur,mai stau si eu putin linistita
dana si delia (11.03.2007)
pet.cost2005 spune:
Scuze pt. intarziere ...
LA MULTI ANI (LUNITE) sarbatoritilor de astazi ... sa cresteti mari si frumosi, sa se mandreasca parintii vostri cu voi !!!!!!!
Petronela si Silvia
slimatei spune:
buna ! si pe noi va rog sa ne scuzati de intarziere...
sarbatoritilor de azi
ALEKSANDER de (ALEX)
A.MIHAI si C.GRIGORIU(GINGER)
aseara am zis ca stau si eu un picut dar n-am rezistat asa ce se mai tipa stefy la ta'su..ca am zis ca il i-au de par doar stia ca e ragusita si sa incerce sa nu o mai faca sa tipe.. da na'..
acum va urez o seara placuta ca atat a mai ramas din zi..la noi ploua..meno male ca am iesit o raita dimineata... acum stefy isi face somnul sper sa mai dormita un pic sa ma apuc sa citesc din urma..
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!