MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Buna dimineata fetelor
cine vine la cafea,ceai eventual niste cornete bune cu crema de ciocolata si vanilie(dieta mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Fetelor am uitat sa va zic aztazi e giro al Italiei la ciclism (parc asa se zice)si trece prin zona noastra(si prin orasul nostru Scalea)

Katiapam vroiam sa te intrb daca la aeroport te-a intrebat de procura de imputernicire ca sa poti calatori cu Giulia singura???Va doresc o vacanta cat mai placuta

Astazi ii sarbatorim pe Aleksander(Alex)si pe Mihai si Grigoriu(Ginger) LA MULTI ANI SA CRESTETI MARI ,SANATOSI SI VOINICI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

Fetelor va doresc o zi cat mai frumoasa pe toate mamicile si toti copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

Buna dimineata fetelor.Andrei corina multumesc pt cafea o accept cu placere.Acum intru mai rar ca nu prea am ce sa va zic avand in vedere ca bebe meu nu s-a innascut inca..Ieri am facut 33 saptamani si am fost sa imi cumpar toate necesare pt sital caci se apropie ziua si eu nu aveam nimic.
in rest mai nimic doar ca misca din ce in ce mai tare si e mai vizibil pe burta mea.
PETCOST-daca e totul bine cu bebe sigur mergem in Rom in august,chiar daca va avea cam 2 luni.Noi am inchiriat deja un rest. pentru botez pe22 august.noi am vrea sa plecam cam pe 8 aug.Sper sa nu fie nici o problema sa putem merge linistiti acasa.Voi ce spuneti?e prea mic sa facem o calatorie asa lunga?cu masina (bineinteles)?
VA pe toatesi sa aveti parte de o zi frumoasa.

CORINA IN 33 SAPT CU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineta!

Auguri Mihai, Grig si Aleks!

Stefania, Mirela...despre pasaport eu stiu asa: prin inermediull ambasadei poti face pasaport pt copil doar daca ai inscris in pasaportul tau domiciliul din IT, daca in pasaport este trecut domiciliul din Ro trebuie sa mergi in tara sa faci actele copilului, sau cu procura pt cineva de acasa. Mie imi expira in septembrie pasaportul si am depus actele pt schimbarea lui aici in ambasada, deci mi s-a retinut buletinul romanesc si imi trece in pasaport rezident in IT, asa am putut face inscrierea lui Eduard la mine in pasaport.

Mamii, cum stai cu durerea de dinti?

Alex, e mai rau la primii dinti , dupa se mai obisnuiesc putin cu durerea. Lui Eduard inca nu i-au iesit toti, mai astempam 4 maselute.

Raluca, ce mai povestesti de Anais? Poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Bidonsky, cand sunt mici doarm mult deci e mult mai usor sa calatoresti cu ei...pui pe scaunel un prosopel finutz sau un cearsaf mic din bumbac, ca husele de la scaunele sunt sintetice in general si transpira, atentie mare cu aerul conditionat sa nu-l scoti din masina de la 25 de grade afara la 35... (sa nu ma injuri, ca io's baba de-aia pisaloaga )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

LA MULTI ANI ... Sara, odorasul mamii mirela !!!!!! Sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !!!!!!!

stefania - nu stiu cum se zice la raguseala ... zii si tu ca ha perso la voce ...

Petronela si Silvia

ragusita= rauca
daca mai aveti nevoie de dictionar va puteti uitawww.dictionar-online.ro/roman_italian.php" target="_blank"> aici

Simo fericita de Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Ingrasam si porcusorul meu ??? TKS

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Neata !!!!

corina - cat ziceai ca avea Nicolas cand ati mers cu el in tara cu masina? Silvia va avea 8 luni 1/2. Oricum, da, asta ramane singura solutie. Da' titlul ala de calatorie nu-i suficient pt. bb pt. a merge cu avionul? Intreb asa, de curiozitate ...

simona - multumim pt. noul capitol. Ai mers cumva pe profil umanistic la scoala ? Nepotica ta cat avea cand ati "pacalit-o" cu cutia cu surprize?

Petronela si Silvia

nu am facut profil umanistic, dar cand am inventa acest "truc" cu care am pacalit-o pe Dariana (care acum are 15ani) si care a tinut pana cand avea ea 7 ani, aveam doar 15 ani, deci eram si eu o copila

www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

simo la multi ani! lui tobia si multumim de capitol...eu una as vota dar tb sa ma loghez si asta cere timp..si.. in fine sper sa reusesc sa prin un pic de timp...

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

oricum poza ceea ma votata va fi pusa pe catalogul www.primii3ani.ro/index.php" target="_blank">"primii 3 ani" care apare lunar in toate farmaciile "Sensi Blu" din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetelor
Eu stau asha shi asha ma doare uneori de simt k mor alteori ma mai lasa.imi pare rau ca nu va prea pot urmari adik va urmaresc dar durerea asta imi ia mintile...

Va pup pe toate

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor - multumim de auguri astazi aleks a implinit 9 lunite !!! BALBAT MARE
Azi am facut visita si avem 9,980 kg , si 78 cm, stam bine doar ca a mai slabit din cauza dintilor 8 papa putin) dar e ok a zis ca e totul normal . Am intrebat despre decalotare ( nu stiu cum se zice in it. dar i-am explicat babeste)si m-a intrebat surprins : sei musulmana? eu am zis ca nu si atunci mi-a spus ca e destul sa ii fac igiena sa fie tot timpul curat sa nu fac vreo infectie .
asa ca e totul ok degeaba m-am speriat

mamii -insanatosire grabnica

micio- ai dreptate in legatura cu dintisorii azi noapte s-a trezit la 3 si plingeasaracutul ca nu mai stiam ce sa ii fac a adormit la 6 si l-am trezit la 7 sa mergem la doctor

va pe toate si va doresc o zi buna !!

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput