MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (28)
Raspunsuri - Pagina 3
katiapam spune:
Hallo
am intrat sa va salut
am calatorit de minuneeee super bine,pina s-a indreptat avionul spre pista de decolare Giulia deja dormea si s-a trezit cind a aterizat dar nu a simtit nimik,s-a trezit de galagie
a fost cooooollllll
va pup pe toate
azi am depus pt pasaportul Giuliei,deci tutto a posto
a presto
ticker
deGiulia (20/06/07)
micio spune:
La Multi Ani pt Sara, Alex...si cu intarziere pt Tobia si David!
Stefania frumoase pozele de la intalnire si fetitele superbe.
Katia, ma bucur ca ati ajuns cu bine, sedere placuta in tara!
Noi in august plecam in ro sper, cu avionul...inca nu am luat bilete. Nu ma bag la un drum asa lung cu masina cu Eduard...poate ai vostrii sunt mai linistiti, Eduard cand se plictiseste urlaaaa, se face rosu...trage de centuri si-si scoate mainile, ziua mai mult de o ora jumatate nu sta in masina, trebuie sa oprim sa alerge...
Acum este la perioada lui no, orice il intreb sau il rog sa faca zice no...si noaptea vorbeste in somn: no, no... Eduacatoarele la gradinita spun ca este bravo, cred ca doar cu mine protesteaza...
micio spune:
Alex, doctorii de pe aici nu recomanda decalotarea, nici eu nu i-am facut, pana acum nu am avut nicio problema.
alex14 spune:
micio- mersi mult pentru raspuns m-am mai linistit
http://www.flickr.com/photos/alex_14/
Berarpiri spune:
alex imi spui te rog si mie ce e decalotare?Cum e Aleks cu dintisorii?
stefania ce te-ai mai bronzat!Vrei sa ne-o iei inainte la toate?
mamii sper sa te lase durerea de dinti.Stiu ca e groaznic.Insanatosire grabnica!
katiapam ma bucur ca ati calatorit bine!Vacanta placuta!
In august vom merge si noi acasa,cu masina.Mi-e groaza de drum dar sper sa fie bine.M-am gandit sa mergem cu avionul,dar nu l-as lasa pe sotior singur.Stiu ca e urat atatia km singur,si mai conduc si eu cand e el obosit.
Noi am iesit dimineata,noroc ca mi-am dat seama sa o scot afara,ca dupa-masa a plouat si a fost innorat.
andreea mamica de ambra-7 luni si 13 zile
http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Stefi,incearca si tu cu picaturi de ser fiziologic in nas...mie asa mi-a recomandat dr,ca Anais tusea uneori fara sa aiba rosu in gat.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
mersi raluca..dar nu cred ca e racita..si nu functioneaza... sa vedem maine cand s'o trezi daca nu.. imi iau inima in dinti si am sa conduc pana la dr.. ca de' e la vreo 15 km distantamacar sa stiu daca e grav sau nu...
uite ca am si eu un pic de timp pt. mine..i-am plasat-o lu' ta'su pe stefy..azi a fost tare maraita.. dar nici eu nu am prea lasat'o singurica de frica sa nu mai planga sa se agraveze..eu totusi tind sa cred din cauza tipatului si a plansului..si nu a plans mult nici macar 5 min...figurati daca plangea mai mult cred ca nu e obisnuita
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by MIKUTA4
Despre noi ce sa va zic nu am mai intrat ca am avut atit de multe drumuri de facut ca se apropie si plecarea noastra acasa in Romania si a trebuit sa facem certificatul fetei.Am fost la consulat si am depus actele ptr certificat si dureaza 3 saptamini pina sa ma duc sa il iau,am vrut sa ii facem si pasaport dar din pacate nu se face aici ci numai in Romania,
...
cred ca ai inteles gresit sigur... ti-am zis ca eu am facut pasaport aici..certificatul mi l-a dat intr-o sapt si acum astept sa-mi dea pasaportul...
o conferma o poate da si oana..doar ca stefania are pasaport individual...
quote:fetita cumincioara..
...
si dupa ce ii scoatem certificatul trebuie sa mai dam 85 de euro ptr titlu de calatorie si 55 pe procura care trebuie sa o faca sotul meu precum ca este de acord ca sa calatoresc singura cu fata.Ptr ca eu plec inainte cu Sara cu avionul si sotul dupa noi la 10 zile cu masina,deja ne-am luat si biletele acum vreau nu vreau trebuie sa plec in RO.Ieri am facut si al doilea vaccin si Sara mea ma uimit cit de bine sa comportat nu a plins deloc doar cind ia bagat acul a scincit un pic dar dupa a mincat un biberon de lapte si a adormit si acasa sa comportat bine adica nu a facut febra si nici sciincita nu a fost.
....
MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
alex14 spune:
berarpiri- decalotarea tine de zona intima la baietei,in ro mi-a zis ca de fiecare data cind ii fac baita la baietel trebuie putulica spalata bine si tras putin cite putin de pielita pina se decaloteaza de tot , asta trebuia facut pina la 6 luni( asa a zis ea , aici doctorul nu mi-a pomenit niciodata de asa ceva booo ) si pe deasupra nu cred ca ma-s fi descurcat sa fac asa ceva deoarece sint sigura ca doare
dintisorii , i-a iesit doar unul deasupra pe celalat il mai asteptam vreo 2 zile , saracutul dar e suparat rau nu isi gaseste locul
www.flickr.com/photos/alex_14/
MIKUTA4 spune:
Stefania imi pare rau ca te contrazic dar eu nu am intrebat telefonic ci direct la ei cind am fost si mia zis clar ca nu se face la ambasada pasapoarte ptr noi nascuti dati seama ca si eu eram mult mai multumita sa ii fac pasaport Sarei individual binenteles,iar certificatul trebuie sa il iau in una din zilele astea ca deja mau sunat si cica este gata,mau uimit si pe mine cita promtitudine.Vineri l-am bagat si marti azi mau sunat sa imi zica ca este gata.
va urez noapte buna si vise placute,iar pitici ingerasii sa le pazeasca somnul!!!!!!
MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .