Fetele din America (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

De maine incalzim si noi pool ul de la cladire si dai balaceala toata vara!

La Raluca la scoala aproape toti copilasii canta la cel putin un instrument si tot aud ca asta ajuta f mult mai tarziu...
Of, mai grija asta s o avem .
Am inscris o in orchestra ptr la anul, daca asa i moda aici...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, aproape ca uitasem de inot, l-am dus vineri la dr pt physical sa-l pot inscrie la fotbal in iunie. pare f incantat, am tot intreaba cand mergem. am sa sun sa vad daca au inceput inscrierile si pt inot.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Sorry ca apar asa de tarziu. Nu am inceput inca inotul, l-am amanat 2 saptamanai pt ca la noi se racise brusc destul de rau, 14-15C si eric are deja istoric "frumusel" cu racelile si astmul. Asa ca incepem de luni, sper sa nu se raceasca iar. Vin cu impresii despre inot si costum, marti. Felicitari copiilor sportivi.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am tras si eu o fuga pana la piscina, mi-a placut, e spatioasa, au si tobogane si alte stropitori pt copii. DAR, cursurile de dupa-amiaza s-au cam epuizat si l-as putea inscrie pt perioada 28 iulie-20 august si ar trebui sa o fac cat mai repede si sa si platesc. pai eu stiu ce se mai intampla pana atunci? poate invata sa inoate :))

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, vezi ce cancellation policy au.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Philip, da-l la lectie privata sau semiprivata, nu invata mare lucru la lectiile de grup, alea sunt doar pt. socializare. Si in felul asta te intelegi cu instructorul.

Noi avem keyboard Yamaha, a costat 150$ si l-am luat de la un magazin local. Am intrebat-o pe profa de muzica ce sa iau si ea desigur m-a trimis la magazinul ei. Poate intrebi profa de muzica si te sfatuieste ea. Acum ne-a spus ca tb sa luam si pian, poate la toamna vom lua unul folosit, ma gandesc sa dau pana in 1000$ ca mai mult nu pot (nici atat nu pot, cu calatoria asta prin Europa de anul asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corinadana, noi avem keyboard, dar cel mai bune pianul (cum a spus si Anamaria, pianina...adica cel care ocupa mai putin loc)...Nu trebuie sa fie nou, si unul la mana a 2-a merge, daca e acordat bine de un specialist!!!

Ramona, de invatat vor invata indiferent ca incepe gradi cu 2-7 zile pe sapt la 3 sau la 6 ani...Important este sa se joace si sa fie fericiti!!! Vei stii tu cum sa faci in functie de Anutza...

Alynuta, multam....in we asta fac si io o prajitura...ca tare arata bine...!!!!


Andreea, trebuie sa ii faci physical inainte sa incepa sportul? Sau asa ai vrut tu??
Si David a jucat fotbal pe la 3 ani, dar nu prea s-a lipit de el (poate era si mic)...toti din echipa nu vroiau decat sa aiba mingia si sa nu o imparta cu nimeni...era chiar caraghios!!!!!

Fetelor, ce faceti cu summer camp??? Merg copiii? Sau stau acasa???
Eu nu m-am hotarat si sper ca nu m-am trezit prea tarziu??? E prima vara in care David va trebui sa mearga undeva o luna cel putin...





“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
[Fetelor, ce faceti cu summer camp??? Merg copiii? Sau stau acasa???
Eu nu m-am hotarat si sper ca nu m-am trezit prea tarziu??? E prima vara in care David va trebui sa mearga undeva o luna cel putin...



asta vroiam sa intreb si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Anul asta eu il duc pe fi-miu la fosta gradinita in luna iunie. Fosta gradinita are si program de kindergarten si acolo mai sunt multi dintre prietenii lui Bogdan. Mi se pare cam tarzior pt camps, ar tb sa va grabiti. Sanzi, dar tu nu il poti lasa pe David la gradinita aici unde este? De ce tb alt camp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu nu-i trimit la camp...leneveala de vacanta de vara...Nu-i cel mai educativ da' io zic ca le prieste bine ceva relax ca au avut un an destul de greu la scoala.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput