Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Aveam programare la Euroclinic, la Dr. Herghelegiu pt eco morfofetala de trim 2, pe 12 august.M-au sunat sa-mi spuna ca de pe 15 iulie pana pe 15 septembrie dl Dr. intra in concediu, dar nu cred.Am vb acum ceva timp, aici, pe forum cu o fata, nu mai stiu exact cu cine, care a spus ca a incercat sa-si faca programare la Dr. Herghelegiu la Euroclinic si a fost intrebata daca naste cu dansul....nu a putut face programare din aceasta cauza.
Ce prostie, eu am programare la el si la Medsana pentru 25 august, daca nu se anuleaza si acolo e chiar de kk.
O sa raman la ce de la Dr. Pop de pe 15 august.
Mi se pare prea mult, concediu 2 luni pentru un medic...dar suntem in Romania

Ramo 9+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele am sunat la doctor totul este bine a ramas sa sun sa ma programez la o consulatie la el luyna viitoare ahhh numai pot ..atatea emotii
dar numai conteaza daca totul e bine asa cum a zis domnul doctor vom avea un bb balacila sanatos de care sa ne bucuram
Si totusi hai sa nu zicem hop pana nu sarim gardul vorba romanului
Eu sunt din Tg-jiu pt cine a intrebat (sunt o uituca)
Va doresc tuturor sanatate maxima si numai bina sa auzim numai de bine
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Brie, un kg pe luna este perfect! Exact cum scrie la carte ! Dr. mea zice ca nu e bine sa pui mai mult de 10 kg in sarcina pt. ca pot aparea pb. cu tensiunea! Inima si-asa e suprasolicitata din cauza sarcinii! Eu cred insa ca putin, putin exagereaza, eu as zice ca pana la 15 kg e ok daca iei, mai mult, e cam mult deja...

Elilov si Leeloo, felicitari pt. DT! Bravooooooo!
Eu mai mai de asteptat o sapt. si jumatate pana imi ies rezultatele!

Catalina, mama a nascut gemeni dupa mine si a pus 25 de kg ! Dar a reusit sa duca sarcina pana aproape de termen, a nascut la 38 de saptamani!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

brie eu predau Engleza (English my love)
Gata fetele m-am mai calmat ieri am plans de mi-au sarit ochii din cap din cauza analizelor ca nu stiam ce va fi si azi bunul D-zeu prin intermediul lui leeloo care m-a anuntat ca sunt gata analizele m-au linistit.
Merg la soata ca de sa nu zica ca nu il bag in seama
Va pupacesc vb deseara
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ramo, ce nasol! Si eu cred ca e minciuna, nu se poate sa fie plecat doua luni. In plus, dr. astia mari nici nu isi iau concediu in iulie-august pt. ca atunci sint cele mai multe nasteri! E posibil sa fi mintit alea de la receptie, cine stie pe cine au bagat in locul tau! Eu as suna cu tupeu si le-as spune ca dincolo dl. dr nu va lipsi in perioada aia pt ca tocmai ai intrebat! Sa vedem ce zic!

Oricum, Pop e ok, eu zic ca e suficient daca mergi la el! Si eu voi merge la 20 de sapt. la Pelinescu si la 24 la Pop!

Elilov
, ma bucur din inima pt. bucuria ta!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana-te astept cu pareri despre Filantropia. Eu inca nu m-am decis unde sa nasc: la Eoruclinic sau la Filantropia. Ma sperie faptul ca la Euroclinic nu sunt pregatit daca bebe are, Doamne fereste, vreo problema. Si mai si costa o caruta de bani. Pe de alta parte mi-e groaza de spitalele de stat. Si inca ceva..eu nu am carte de munca. In cazul asta trebuie sa platesc daca nasc la stat? Trebuie sa ma interesez...poate imi fac repede carte de munca.

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Sincer...cred ca o sa manifestam exact aceeasi simptomatologie.
De ce ? Pentru ca la fel am procedat si cind am avut casa noastra - apartamentul : un recamier din "74 , doua fotolii , o masa cu patru scaune ,pe jos multe ziare si mochete din alea multicolore la bunica si un aragaz , minion cu trei ochiuri. Ehhh.....ce vremuri.....si cite revelioane am mai facut cu toti prietenii , ani la rind pe doua fotolii si patru scaune. Daca ar sti el bebe ce parinti are !

quote:
Originally posted by BraveGirl

quote:
Originally posted by toriceli

Corina m-ai terminat cu "casuta noastra" - care e un ditamai casoi! Noi deocamdata suntem la stadiul gardului , am terminat fintina , am facut o minicabana din lemn si astea ne-au costat ...nu mai stiu cite credite. Sa stapiniti sanatosi casoiul - casuta si sa va bucurati de ea alaturi de bebic ! Cit priveste blocul si locuitul la el...cred ca in momentul in care va fi gata de locuit - adica peste vreo 10 ani - voi pleca si nu ma voi uita in urma nici platita in lingouri de aur !

Toriceli 16+

Ii spun asa sa o alint, ca o iubesc mult . Anul trecut nu mai aveam rabdare sa ma mut. Mai intai am stat in casa socrilor si veneam in fiecare zi la mine si nu aveam nici macar un scaun in casa. Cand ne-a venit patul si salteua am fost in al noualea cer. Noi ne-am mutat pe 4 august si inca era santier in cartier. Dar eu eram asa fericita ca nu mai conta...nici acum nu e mobilata toata casa, dar ajungem noi si acolo. Cel mai nasol la inceput a fost ca nu aveam perdele, jaluzele...ceva sa pun in geam. Eram ca in acvariu. Toti muncitorii se benoclau la noi in casa.

Elilov-felicitari!!!!!

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Toriceli 16+

Mergi la inceput

leeloo vreau sa te uiti putin pe analize
ia uitate la Mom translucenta nucala de la DT si apoi pe echografie ce scri acolo la translucenta nucala vreau sa stiu daca este aceeasi valoaresau sunt diferite la mine la DT este 1.35 ,iar la echo este 2,3 mm. Oare ce este acest MoM?
Cine stie ?
Leeloo astept raspunsul tau.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Si inca ceva..eu nu am carte de munca. In cazul asta trebuie sa platesc daca nasc la stat? Trebuie sa ma interesez...poate imi fac repede carte de munca.

la prima sarcina nici eu nu am avut carte de munca...(nu ca acum as avea...),asa ca m-am dus la casa de sanatate(parca) am platit sanatatea din urma de cand nu mai mergea cartea mea de munca (vreo 3 ani) si am fost la zi...
mai exact,am platit doar contributia pentru sanatate ,din urma si pentru anul in curs,cand urma sa nasc...,apoi n-am mai platit ca s-a angajat sotul meu si din cate am inteles in cazul de acum...,sarcina a doua...,cand iarasi nu am carte de munca...,pot aduce adeverinta de la sotul si cu asta merg la medicul de fam si la spital sa nasc...

ps:la prima sarcina nu am putut aduce adeverinta de la sotul meu pentru ca nici el nu avea carte de munca...,niste puturosi domle'

sper sa fi inteles ceva,ca-s pe fuga...

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

acum am vazut ca tu nu ai carte de munca deloc...,am citit aiurea...

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput