Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
bebecris spune:
elilov.....ce ma bucur pentru tine!!!!! ai trecut prin niste emotii, cred!!!!! din ce parte a OLTENIEI esti?
ieri am mancat fructe ca o nebuna ;la servici...dupa care acasa...am baut 2 cani cu lapte...iar la ora 4 cine s-a trezit cu durere de burta? EU!!!! sotul radea de mine...ca am lasat vizita la toaleta pt pipi acum ma duc ca ma stric la burta...am mancat ca disperata fructe..nu va spun de care sa nu fac pofta....sim culmea este ca eu ieri am avut la mine o sticla cu ceai de menta...da degeaba...
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
catalina2307 spune:
Felicitari pt rezultatele bune. Sper sa nu existe nici o problema la niciuna dintre noi si sa avem bebei sanatosi si frumosi.
Ramo mananc si ma gandesc cum am pierdut eu atatia ani facand mofturi cand mancarea este atat de buna. Sotul meu face misto de mine.Ii intreaba pe prietenii nostri "daca asta mica a luat6kg in doua luni cate va lua in 9?"
9+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
mamiseli_11 spune:
Elilov si Leeloo felicitari pt rezultatele bune la teste.

Mihaela
12+
Gargarita lui mami
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by toriceli
Corina m-ai terminat cu "casuta noastra" - care e un ditamai casoi! Noi deocamdata suntem la stadiul gardului , am terminat fintina , am facut o minicabana din lemn si astea ne-au costat ...nu mai stiu cite credite. Sa stapiniti sanatosi casoiul - casuta si sa va bucurati de ea alaturi de bebic ! Cit priveste blocul si locuitul la el...cred ca in momentul in care va fi gata de locuit - adica peste vreo 10 ani - voi pleca si nu ma voi uita in urma nici platita in lingouri de aur !
Toriceli16+
Ii spun asa sa o alint, ca o iubesc mult
Elilov-felicitari!!!!!
==========
Corina
10+My baby
Albumul meu
bebecris spune:
stai linistita...eu am un singur bebe in burtica si tot am luat 6 kg in primele 2 luni..deci...stai linsitita./..si eu mananc...toti se iau ba de funful meu, ba de colaceii facuti pe spate...mai mare rasu'...duminica am facut curat in sifonier...si am ramas mirata cum s-a golit...nimic nu-mi mai vine...mai am si eu 2 rochite de anul trecut in care inca mai intru...insa vremea asta tot face figuri si tare imi este ca nu o sa apuc sa ma imbrqc cu ele...
quote:
Originally posted by catalina2307
Felicitari pt rezultatele bune. Sper sa nu existe nici o problema la niciuna dintre noi si sa avem bebei sanatosi si frumosi.
Ramo mananc si ma gandesc cum am pierdut eu atatia ani facand mofturi cand mancarea este atat de buna. Sotul meu face misto de mine.Ii intreaba pe prietenii nostri "daca asta mica a luat6kg in doua luni cate va lua in 9?"9+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
13+http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
brie spune:
elilov, 
Am inteles ca esti profesoara.Ce materie predai?
Fetelor am o spaima, nu stiu ce am, dar m-a apucat de dimineata.M-am dat jos din pat si m-am simtit usoara ca inainte sa raman insarcinata.M-am uitat in oglinda si am vazut doar o burta tuguiata, picioarele imi sunt la fel, bratele, fatza, din spate nu se vede mai nimic.Nu stiu daca am luat 5 kg pana acum si am 4 luni.
La fetita in primele 2 luni luasem 8 kg.Deja de la 4 spre 5 luni mi se umflau picioarele.
Stiu ca nicio sarcina nu seamana perfect cu cealalta.
Dar daca.....s-a intamplat ceva?
15 +
mamiseli_11 spune:
Eu am reusit sa iau 2 Kg intr-o luna. De la 56 la 58 cat am clipit. Pana la 9 luni de cate kg ma fac?
Mihaela
12+
Gargarita lui mami
loren@ spune:
Leeloo si Elilov felictari pentru vestile bune!
Multumesc Diana, Mamiselli si Elilov pentru raspunsurile cu diareea...de la 9 si ceva vad ca nu am mai facut, am baut 1 ceai de menta, am mincat 2 sandwisuri cu paine prajita si sunca si 1 banana si acum o sa bintui pe aici dupa mincare de prinz..sper sa mai gasesc ceva de regim, iar acasa o sa imi fac orez fiert!
Eu am luat peste 6 kg pina acum!
Bianca Andreea
Larisa Iris
14+
elilov3 spune:
fetelor ce bine cu usurare
Risc de varsta 1:1306
Risc biochimic de trisonomie 21 1:894
Risc combinat cu TN de trisonomie 21 1:1063
Trisonomie 18 +TN <1:10000
Riscul calculat pentru trisomia 18 (cu translucenta nucala) este <1:10000, ceea ce reprezinta un risc scazut.
Riscul calculat pentru trisomia 21 (cu translucenta nucala) este mai mic decat cut-off-ul, ceea ce indica un risc scazut.
Rezultatul obtinut la testul pentru screeningul sindromului Down (luandu-se in considerare si translucenta nucala)are urmatoarea semnificatie: din 1063 femei cu date similare, una singura va avea o sarcina asociata cu trisomia 21, iar 1062 din femei vor avea o sarcina neafectata
Valoare free beta hcg este semnificativ crescuta (asta nu stiu ce este, sper ca nu este chiar de rau)sun doctorul sa vad ce zice
Sanatate
13+
mamiseli_11 spune:
Brie eu cred ca ai intrat in panica dar nu s-a intamplat nimic. In loc sa te bucuri ca nu mai ai picioarele umflate..
Mihaela
12+
Gargarita lui mami