Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
toriceli spune:
Dina21 sa vezi la sfirsitul zilei ce usurata te vei simti ! E mai greu acum pina trece timpul. Pup dulce si iti pumnii ! 

Sa ne povestesti dupa ce iti vei reveni cum este mediul , aparatura , comportamentul personalului din Filantropia.Eu am auzit numai lucruri bune.
Corina m-ai terminat cu "casuta noastra" - care e un ditamai casoi! Noi deocamdata suntem la stadiul gardului , am terminat fintina , am facut o minicabana din lemn si astea ne-au costat ...nu mai stiu cite credite. Sa stapiniti sanatosi casoiul - casuta si sa va bucurati de ea alaturi de bebic ! Cit priveste blocul si locuitul la el...cred ca in momentul in care va fi gata de locuit - adica peste vreo 10 ani - voi pleca si nu ma voi uita in urma nici platita in lingouri de aur !
Toriceli
16+
brie spune:
diana, si eu fac galerie si iti tin pumnii
leeloo, daca scrie risc scazut este bine.daca rezultatul era 1/250 atunci iti faceai probleme, pe cand la tine nu e cazul.Oricum geneticianul iti interpreteaza analizele si nu ginecologul.Asa ca, felicitari!
15+
alexutza_26 spune:
Leeloo - felicitari pt rezultat, mie mi se pare a fi bun...dupa statistici...dar vezi ce zice si dr...
Elilov- tinem pumnii sa fie bine....asteptam cu interes!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 8+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
catalina2307 spune:
Fete dragi nici macar eu care nu fac nimic altceva decat sa va urmaresc nu pot tine pasul cu voi.
BraveGirl iarta gradina si nu pleca. Noua gradinarul (care e de fapt gradinareasa si vine o data pe saptamana) ne-a atras atentia in mod expres sa nu udam gradina decat seara.Chiar daca noua nu ni se pare f cald pt floricele nu este tocmai bine sa le uzi acum.Asa ca stai cu noi.
Eu am niste ameteli cumplite....
Nu m-am gandit niciodata daca tb sa imi fac probleme in legatura cu greutatea. Cand am ramas insarcinata aveam 49kg (1,78 m).Acum am 55kg. Voi va plangeti ca este putin iar eu sunt chiar mandra de mine :). Si mananc orice. De la slana (Doamne ce imi place) pana la sosuri,ciorbe,fructe,salate,dulciuri, orice.Mi-e foame numai cand ma gandesc la mancare.
9+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
elilov3 spune:
gata fetele au venit rezultatele am risc scazut la toate yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(ma imbolnavii de emotii
)
13+
leeloo5979 spune:
Fetele am primit felicitari si de la dna dr, a raspuns saraca la telefon...cred ca a fost de garda...a zis ca totul e bine, si ca ramane sa ne vedem la eco de 17 saptamani cand speram sa vedem cu siguranta sexu la bebelus, si nu mai dam cu presupusu!
Fetele care trebuie sa faca analize si DT sau TT, sau amniocenteza...multa bafta, Diana scumpa, cerclajul o sa fie bine si bebele si mai bine!
Leeloo
14 + 
http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
bebecris spune:
FELICITARI tuturor burticilor care si-au vazut puiul la eco si celor care au luat rezultate bune de la analize...
DIANA....nici nu o sa stii cand o sa treaca timpul si o sa te vezi in pat....CURAJ!!! eu si bulina mea iti tinem pumnii...
azi dimineata am fost sa iau CLEXANE-UL DE la farmacie...am o punga plina cu cutii de injectii...eram eu...si mosii in farmacie...m-a apucat rapsul cand am vazut...
KITA...imi pare atat de rau ca nu am reusit sa vad nici acum pe reteta codul...dar stiu ca nu era nimic din 3 cifre...FARMAciosta i-a trimis dr mele pe biletel exact asa: CLEXANE - COD PX, LISTA C2....atat...stiu ca s-a mirat si medicul...codul a fost luat din lista C2 de la farmacie...medicul meu nu o avea...poti sa suni la farmacie...ti-am dat nr...iti tin pumnii!!! sa ma anunti ce ai rezolvat!!!
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Ramo2007 spune:
Elilov, felicitari pt rezultatul bun!
Catalina2307, esti o fericita ca poti manca orice, eu numai cand ma gandesc la mancare ma ia greata si mai rau.
Ramo
9+
Puiutul meu scump

!
!