Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
BraveGirl spune:
Pe mine prenatalele nu prea m-au ajutat. Am slabit chiar daca luam in fiecare zi. De vreo 3-4 zile mananc mai mult decat inainte si nici nu prea mai vomit, desi mi-e greata, dar tot nu pun pe mine nimic. Si mananc si inghetata, dulciuri...
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
leeloo5979 spune:
fetele saru mana de incurajari, pana vb cu dr...parca nu-s asa de linistita, elilov cand ai facut DT? eu l-am facut miercurea trecuta, si a zis in receptie sa sun intr-o saptamana, eu am sunat mai repede, luni la 310.16.88 si mi-au zis ca sunt gata rezultatele si pot veni dupa ele. multa bafta!
Leeloo
13 + 
http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
toriceli spune:
Diana nu vei simti mare lucru! Sa nu iti imaginezi ca te leaga fedeles sau ca te imobilizeaza de o maniera brutala . Si oricum din cauza anesteziei nici nu vei vedea bine , ochii ti se vor inchide instinctual ca si cind ti-ar veni somn. Mai auzi asa , ceva vag , din ce se intimpla prin jurul tau dar insuficient cit sa distingi mare lucru.M-am gandit ca e mai bine sa sti decit sa te apuce vreun atac de panica ! Curaj , va fi bine ! 
quote:
Originally posted by diana21
Ah...ma leaga de picioare! Pai mie asta mi se pare cel mai naspa, sincer! Sper sa fiu destul de ametita, incat sa nu mai imi dau seama, dar pt. mine, sa fiu legata, e fix la fel cu sa fiu blocata in lift, sa ma scufund in apa si sa nu stiu sa inot, etc....nu stiu sa explic, dar e o chestie asemanatoare cu claustrofobia.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti
Toriceli
16+
elilov3 spune:
vai de mine pai si eu tot miercurea trecuta am facut DT
offf am niste emotii sun si eu acuma multumesc de informatie mama.............am niste emotii

sa vb sa mi le trimuta pe mail ca eu sunt din provincie
va anunt ce si cum
13+
diana21 spune:
Da, Toriceli, multumesc mult, exact de genul asta de raspuns aveam nevoie. Macar am timp pana la ora cinci sa ma pregatesc sufleteste. Stiu ca nu ma leaga fedeles, ce simpatica ai fost
, dar ma leaga! Numai ideea ca nu ma pot da jos de-acolo cand vreau eu
, ma face sa intru-n panica
! Dar daca zici ca voi fia sa de ametita, inseamna ca nu imi voi da seama! Uf...de-ar trece mai repede ziua asta! Nu putea si ea sa ma cheme dimineata??? Asa ma perpelesc toata ziua si imi fac o mie de scenarii si de ganduri...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti
BraveGirl spune:
Elilov-tin pumnii sa fie un rezultat bun!
Eu fug sa ud gradina ca de cand cu bebe am abandonat gradina si mi-e mila de floricelele mele.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
dandusa spune:
repede ,repede pana nu uit...
Diana,
poate-i aiurea ce vb eu acum...,dar ma gandesc ca poate te ajuta putin...
acum ceva ani am cauterizat o rana pe col...,procedura a durat f putin,m-au internat pentru 1 zi in spital si mi-au facut o semianestezie...,eram.......,beata ca sa ma exprim asa...,as fi vrut sa vb,sa plang ca-mi era frica dar tot ce se vedea pe fata mea erau strambaturi...,nu eram eu,nu stiam pe ce lume ma aflu...,dar treaza...,adica cu ochii deschisi...
nu am simtit decat o senzatie de cald si auzeam un bazait...,atat!
poate ca si pe mine m-au legat dar habar nu am...
asemanari sant intre proceduri...,doar ca la mine a cauterizat...,pe cand la tine face o mica cusatura...si gataaaaaa
...,sa vezi tu ce repede o sa treaca...,santem alaturi de tine,o sa fie bine
Elilov,
te imbratisez cu mare drag
Ramo,
stai linistita ca bb isi va lua necesarul de "orice" de la tine...,dar tu trebuie sa-l refaci cumva...,daca nu mananci eu zic sa iei vitamine...,intreaba alt dr daca nu esti hotarata...
la prima sarcina am luat f mult timp vitamine si a fost f bine...,nu m-am ingrasat...,nu am avut prb cu dintii etc...
Leeloo,
felicitari pentru rezultatul bun la TT
tre' sa hranesc printesa...,revin
Mamica stralucitoare
15+
+ Crinuta 1 Nov 2006
diana21 spune:
Dandusa,
multumesc!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti
elilov3 spune:
fetelor e gata testul dar nu pot sa il trimita prin email
trebuie trimis prin fac dai suna la mama da nr de fax da suna la medicover sa trimita faxul la nr
trebuie semnate niste acte de confidentialitatea si deabea apoi primim rez la analiza
am trimis sotul la mama la serva sa rez el totul off am niste emotii fetelor

13+