Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Brie stai linistita ref. sentimentul ala ca esti usoara ca fulgul , ca nu mai ai burta etc. Exact acelasi sentiment l-am avut si eu saptamana trecuta. M-am trezit dimineata usoara , usoara...nu tu burta , nu tu balonare , nu tu picioare umflate.
Evident ca m-am repezit in barbatu-meu : racneste , tipa , isterie nu mai e bebe , de ce ma simt asa . Valeu !!!!! Vineri aveam programare la eco si m-am linistit : bebinatorul n-avea treaba , se zbenguia de zor si cind am vrut sa vedem o oarece statea cu piciorele incrucisate ca la yoga! Sa-l pupe mama si sa-i fie de bine ca oricum sunt si culori neutre.

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Imi place cand vad poze cu voi asa ca am pus si eu niste poze de la nunta mea. Cand mai creste burtica putin, o pozez si pe ea.

Mihaela 12+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Elilov - felicitari pt rezultat

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 8+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

elilov3ma bucur ca ti-a venit inima la loc si ca reszultatele sunt bune, e tot ce conteaza ca bebele e bine si ca tu esti bine. stai linistita, si la mine e alta valoare, la ecografia de marti pliul nucal e de 1,2mm iar pe DT la MoM translucenta nucala w trecut 0,71...deci...cam la fel e si la mine, si nici nu am intrebat dr ce e...ca m-a pus sa ii recit ce scria la riscuri...si a zis ca e super bine si eu ajung la ea de abia la inceput de iunie cand o sa o rog sa imi explice ce si cum...ma apuc acum sa caut pe sfantul google cum spunea cineva de pe aici, si daca aflu ceva te anunt.

Leeloo
14 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Brie - m-ai facut sa rad, sincer...cum dom'ne asa???te simti usoara si unde-i bebe?!!
In loc sa te bucuri ca ai lui exact ca la carte, ca nu ti se umfla picioarele,ca....,ca... - auzi la ea, de ce se simte usoara???

Pa eu la prima sarcina din cauza Elevitului si a faptului ca m-am lasat de fumat brusc am luat in primele 3 luni 12 kg...si pana la final am luat 30 kg
Asa ca esti o fericita....acum vad ca nu am pus decat 1 kg....dar inca le mai astept sa se depuna

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 8+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

leeloo multumesc pt ca mi-ai raspuns la fel m-a pus si pe mine sa ii recit ce scrie la riscuri si a zis ca nu conteaza feta beta hcg atata timp cat riscurile sunt scazute.
Sanatate maxima si multumesc d urari fetelor
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu pe 26 iulie voi fi nasa si vreau sa nu ma ingras prea mult pana atunci. Cand aud de 30 de kg mi se taie respiratia. Lumea din jurul meu asteapta sa explodez, pt ca eu de felul meu sunt o mancacioasa. Daca imi trec definitiv greturile nimic nu va mai sta in calea mea si a frigiderului .

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mihaela-ai fost o miresica superba! Felicitari! Asteptam mai multe poze...

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mihaela, ce poze frumoase!!! Ma apuca nostalgia...

Va rog eu nu mai vorbiti de mancare, ca eu, cu tot cu greturi, am rupt frigideru-n doua pana acum! De cand am ramsa gravi, mi-e o foame de mooooooor!!! Iar acum...nu mai pot manca nimic pana deseara!

Mai am doua ore si plec! Uf...

BraveGirl, Toriceli, o sa va povestesc tot, tot, stati linisitite !
Ieri am vazut partea noua de maternitate, care am inteles ca se va deschide acum, in vara asta, deci noi sigur vom naste acolo. E o cladire galbena, frumoasa, cu geamuri termopan. Imi inchipui ca in interior totul va fi nou si frumos!

Partea asta veche, unde voi sta eu azi, cred ca nu ne va mai interesa atat de mult. Ieri mi s-a parut oribila sectia "internari", brrrr....un hol lung si ingust plin ochi de femei gravide, care pufaiau nervoase si se prelingeau pe pereti de plictiseala, semn ca stateau acolo de multe ore. Cabinetul de consultatie, o chestie mica, mica, cu pat pe care era o tipa si astepta si cu masa ginecologica la un m langa, ascunsa doar de o perdeluta mica, alba! M-au vazut, pe langa dr. mea, si doua asistente si o alta dr. care misuna pe acolo...dar ce era sa fac? Oribil! Deci erau vreo sase persoane intr-o incapere de max. opt m patrati! INSA, am inteles ca sus, in spital, nu e asa, si ca rezervele sunt chiar rezonabile. Am o prietena care a nascut acum patru ani acolo si acum va naste iar si a zis ca ei i se pare super frumos si curat, iar rezervele sunt dotate cu frigider si televizor!

Dar vin eu maine cu detalii! Pupici!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetele
vai ce harnicute sunteti.am intrat sa va salut si sa va spun despre bb ca e bine ,se joaca ,azi l-a vazut si tati .eu astept rezultatul la analize pina atunci nu pot sa zic mai mult.asta e tot ce conteaza ca e bb bine sanatos.
ma duc sa va citesc din urma

http://community.webshots.com/user/c
15+

Mergi la inceput