Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
toriceli spune:
Diana hai 2 ore trec repede. Banuiesc ca mai dureaza si drumul pina la spital ceva , ceva si uite cum se duce timpul. Mai scri un mesaj , te mai uiti la un TV. 
Toriceli
16+
BraveGirl spune:
Cata Myky-ma bucur ca bebe tau e bine.
Diana- trec si orele astea. Noi te asteptam cumintele cu vesti bune.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
bebecris spune:
GALERIE PENTRU DIANAAAA

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
i_fotache spune:
Buna BraveGirl,
Am inteles ca ai nelinisti in privinta indemnizatiei de crestere a copilului. Carte de munca am inteles ca nu ai, dar asta nu e problema...oricum ele nu se gasesc, in forma fizica, de muuult timp. Insa...tu lucrezi? Si daca da....lucrezi cu contract de munca, semnat si inregistrat la camera de munca? Ca sa afli, poti intreba la dep de Resurse umane...acolo ar trebui sa existe 2 exemplare de contract, unul care sa ti-l dea tie si unul sa ramana la ei (al 3-lea ramane la ITM)
Daca ai contract inregistrat la ITM, atunci mai depinde perioada de cand esti angajata (trebuie sa ai stagiu de cotizare 12 luni in ultimele 24) .
Ideea e ca daca nu esti angajata, atunci cum a mai spus una din fete, ar fi bine sa te duci sa-ti platesti din mana contributiile de sanatate (eventual si din urma).
O zi buna!
7+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/7-weeks-pregnant.html
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by i_fotache
Buna BraveGirl,
Am inteles ca ai nelinisti in privinta indemnizatiei de crestere a copilului. Carte de munca am inteles ca nu ai, dar asta nu e problema...oricum ele nu se gasesc, in forma fizica, de muuult timp. Insa...tu lucrezi? Si daca da....lucrezi cu contract de munca, semnat si inregistrat la camera de munca? Ca sa afli, poti intreba la dep de Resurse umane...acolo ar trebui sa existe 2 exemplare de contract, unul care sa ti-l dea tie si unul sa ramana la ei (al 3-lea ramane la ITM)
Daca ai contract inregistrat la ITM, atunci mai depinde perioada de cand esti angajata (trebuie sa ai stagiu de cotizare 12 luni in ultimele 24) .
Ideea e ca daca nu esti angajata, atunci cum a mai spus una din fete, ar fi bine sa te duci sa-ti platesti din mana contributiile de sanatate (eventual si din urma).
O zi buna!7+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/7-weeks-pregnant.html
Chiar ma intrebam ce e cu tine si cand ne mai dai si noua un semn de viata.BB e bine? Noutati?
Mihaela
12+Gargarita lui mami
Pozele mele
BraveGirl spune:
I fotache- nu indemnizatia ma intereseaza. Eu nu sunt angajata si vroiam sa stiu cum e cu nasterea la stat. Daca trebuie sa platesc. Nu sunt interesata sa platesc din urma. Am inteles ca daca sotul are carte de munca, beneficiez de asigurarea lui. Eu am asigurare privata de sanatate.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
diana21 spune:
Da, si eu m-am tot gandit la tine, I_fotache, am tot vrut sa vorbim despre dr. Sgarbura!
Pupici si multu pt. galerie! Sunteti niste dragute, ce ma faceam eu azi fara voi???
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti
alexutza_26 spune:
Corina- si noi avem nunta pe 7.06, de fapt nasim, si sper ca ce mi-am luat pana acum sa imi vina acceptabil, ca altfel se va uita lumea ca la urs la mine 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 8+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
BraveGirl spune:
Alexutza- eu mai am si nunta sorei mele pe 30 august. Si vreau sa imi fac o singura rochie
. O sa vad atunci daca la nunta sorei o sa mai incap in rochie. Daca nu, o sa-mi pun un sac pe mine ca nu ma mai lasa sotul sa cheltui bani pe rochii
.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu