Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
i_fotache spune:
Dragele mele, sa o luam in ordine...
Mamiseli, saru'mana ca te-ai gandit la noi. Suntem bine, crestem, avem 10 s si 3z...burtica destul de vizibila... In continuare nu suntem prieteni cu carnitza, dar fructele nu-mi lipsesc si salata de rosii cu branzica pap de cate ori am ocazie. Am scapat cat de cat de greturi si de stari de rau. Suntem doar agitati si nerabdatori pt ca luni mergem la echo de 11s...si o sa fie intalnirea de gradul 3.
BraveGirl ... daca doar pentru chestia cu spitalele de stat, atunci da, e adevarat ca poti sa intri pe asigurarea sotului. Pupici si sarcina usoara in continuare.
Diana21, scuze ca nu prea mi-am mai facut aparitia, insa dupa cum am mai zis intr-un mesaj anterior, inainte de pasti am alergat cu declaratii si alte nebunii, de pasti am fost plecati din bucuresti si nu am avut acces la net, iar sapt trecuta , pana ieri nu am avut net nici la servici (Pb cu RDS-ul) . In plus, acasa , avem pb cu unul din cutzi (avem 2) si e foarte bolnavior si ne tot plimbam cu el pe la vet...si numai am timpul necesar sa intru pe forum.
Cat despre dna doctor...inca incerc sa stau linistita pana luni dupa amiaza cand am echo de 11s...si sa-i mai acord o sansa...ca dupa ce in sapt mare mi-a dat emotii cand mi-a zis f sec "iti dau tratament pt scurgerile tale, dar mai intai vezi daca sarcina nu s-a oprit din evolutie" (la telefon,ca era plecata in concediu...)...si m-a cam enervat...
Iti tin pumnii , am citit despre problema ta si-ti doresc tot binele din lume!
10+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/10-weeks-pregnant.html
alina_27 spune:
Ramo2007 - cu mine ai vorbit acum o perioada despre programarea la Euroclinic la dr. Herghelegiu.
Puiului meu, pe 1 Mai i s-a oprit inimioara si......ce sa va mai spun, cuvintele sunt de prisos. Desi va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi in fiecare moment, pana acum nu am avut curaj sa scriu. Asa ca.....stergeti-ma va rog din listuta......
Asadar, Ramo 2007, ieri dimineata am anulat programarea de la MedSana. Programarea era pentru 11 August si tipa de la call center mi-a multumit frumos ca am sunat. Mi-a spus ca imi multumeste in numele altor gravidute care vor beneficia de programarea mea.......asadar, Herghelegiu nu e in concediu in perioada aia ( altfel cred ca mi-ar fi spus cei de la Medsana).
Va pup dulce, va urez tot binele din lume si voi fi aproape de voi in fiecare zi.
Capul sus si ma rog pentru voi si pentru puiutii vostri.
Alina
8 +
BraveGirl spune:
Alina-imi pare nespus de rau pt pierderea ta. Cuvintele sunt de prisos.![]()
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
bebecris spune:
ALINA...imi pare rau de pierderea suferita!!!
te asteptam din nou in randul nostru!!! curaj...si capu'sus!!!!
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
toriceli spune:
Corina cred ca poti beneficia de asigurarea sotului pt. a naste in spitalul public fara sa platesti spitalizarea. Dar cel mai sigur te poate lamuri chiar gincologul tau. Lucreaza intr-un spital public deci informatiile ii sunt la indemina si de la sursa sigura.
Sincer , nasterea la Euroclinic mi s-a parut cam costisitoare. Au tarife destul de piperate. Cred ca si daca platesti nasterea la Filantropia si tot nu se depaseste jumatate din pretul celei de la Euroclinic - 6000 lei , nasterea vaginala. Plus incovenientul unor probleme pentru care ei nu sunt pregatiti iar vorba ceea surprize , surpize pot aparea oricind . E adevarat ca fetele care au nascut acolo povestesc despre o atmosfera impresionanta , cam de film dar cu pretul unei nasteri acolo mobilez camera lui bebe pina in dinti !
Toriceli
16+
maryb spune:
hello !!!
am hotarat sa revin printre voi....
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
alina_27, imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita, Dumnezeu sa-ti dea putere si sa va binecuvinteze curand cu un alt bebelus.
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
BraveGirl spune:
Maryb-ma bucur ca te-ai hotarat sa revii. In fiecare dimineata cand intram citeam repede sa vad daca te-ai intors. Poate ne spui ce ai facut...eu citisem la alt subiect ca vrei sa faci TT.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
maryb spune:
am intrat sa va spun ca ieri am facut eco + TT la genetic lab.
Maine cred ca voi avea rezultatul, chiar sunt curioasa ce o sa-mi mai iasa, dar cred ca tot ma duc si la amnio....
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
loren@ spune:
Alina_27 imi pare rau!
Maryb ia zi cum procedezi? Faci TT si iar eco?
Daca as avea 6000 de lei sigur nu i-as da pe o nastere...eu am nascut parfum la Elias si nu am dat mai mult de 15 mil-17 cu toate spagile...Daca as avea 6000 ..as amenaja si eu o data camera Biei sa o fac pentru 2 locatari si de restul cred ca as pleca si intr-o vacanta pina as naste..dar cum nu am banii astia, visez!
Bianca Andreea
Larisa Iris
14+