Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
loren@ spune:
Maryb si eu am facut ieri TT la genetic lab si parca ziceau ca dureaza cam 4 zile..mie daca imi iese prost ma duc direct la amnio,nu mai fac alt TT ca oricum nu as sta linistita!iti tin pumnii!
Bianca Andreea
Larisa Iris
14+
toriceli spune:
!
quote:
Originally posted by maryb
hello !!!
am hotarat sa revin printre voi....
maryb15+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Toriceli
16+
BraveGirl spune:
E mai mult de 6000 o nastere normala ...sa nu mai zic cezariana. Ca au scumpit anul asta preturile. Si eu ma gandesc ca parca as putea sa fac atatea cu banii astia...sunt indecisa. O sa vad cum evolueaza treburile. Eu am asigurare privata la ei si cand am facut-o mi s-a spus ca acopera tot ce tine de sarcina, mai putin nasterea, la care am reducere 15%. Si surpriza am avut-o cand am ramas gravi si m-au pus sa platesc totul cu 15% reducere. Am facut un scandal monstru, pana mi-au aratat contractul pe care il semnasem. Acolo, la capitolul riscuri neacoperite de asigurare era si sarcina
.
Maryb-tin pumnii! Sa dea Domnul sa iti iasa TT bine.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
maryb spune:
loren, eu cred ca indiferent de rezultatul de la TT o sa fac si amnio. Dar sper sa iasa ma bine decat DT macar sa ma duc mai linsitita le amnio, ca daca imi iese si mai prost TT....cred ca iar cad in depresie..........
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
eu am facut TT mai mult de curiozitate........
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
toriceli spune:
Maryb ecografia ti-ai facut-o tot la Genetic LAB sau a trebuit sa vii cu ea din alta parte ? E un pic mai dificil daca eco nu se face tot de ei in conditiile in care pentru test ti se pretinde sa iti faci programare.
Toriceli
16+
maryb spune:
apropos, leeloo si elilov, am citit azi ca ati facut DT in acelasi loc si am vazut ca voua v-a dat un risc legat de translucenta nucala...mie nu mi-a dat asa ceva.....
oricum ma bucur ca aveti rezultate bune la aceste teste.
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
toriceli, eu am facut ieri o eco la medlife si m-am dus cu ea la genetic sa-mi recolteze sange. Si nu mi-a trebuit nici o programare. la genetic nu se fac ecografii.
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
catalina2307 spune:
Brave Girl gravidele au totul gratuit. De aceea si daca te internezi in spital pe perioada graviditului nu iti cere nimeni adeverinta de salariat. Poti naste lejer fara sa fie necesr sa fii salariata.
Si toate spitalele au rezerve private, in cazul in care iti doresti conditii asemanatoare celor de la Euroclinic. Eu am vazut si camerele de la Euroclinic si cea pe care am rezervat-o si pot spune ca este acelasi lucru.
Pup
9+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
creatza spune:
hello, burtoaselor! stiu ca nu v-am mai scris de ceva timp, dar sa stiti ca v-am citit.
sa vedeti ce zuza sunt si eu. pe 30 apr am facut DT la medicover si am luat rezultatele acum o saptamana si ceva. am fost destul de multumita, pt ca rezultatele aratau ca am risc scazut atat la trisomia 18, cat si la trisomia 21.
uitandu-ma insa ieri peste analize, m-am panicat groaznic in legatura cu riscul pt sindromul Down. sa va dau detalii:
risc de varsta: 1:1146
risc biochimic: 1:68 
risc combinat: (cu TN): 1:482
Este mai mic decat cut-off, dar mie mi se pare foarte mare, in special cel biochimic. Cred ca vine din valoarea crescuta a free beta-hcg, care la mine este 136!!! Am intrabat-o pe doctorita de la medicover ce semnifica aceasta valoarea "semnificativ crescuta" (asa scrie in rezultate) si mi-a spus ca valoarea este crescuta pt ca sunt gravida 

Translucenta nucala a iesit foarte bine la eco, adica 0.45.
Asa panicata cum eram, m-am hotarat sa-l sun pe doctorul Filipescu, cu care vroiam sa nasc la Elias. El imi spusese sa nu fac DT, pt ca nu este relevant, dar m-au convins doctorii de la medicover. Buuun, l-am sunat si nici nu am apucat sa-i spun despre ce este vorba, ca a inceput sa tipe la mine ca de ce ii pierd timpul, sa ma duc la doctorii de la medicover daca tin cont de ce imi spun ei si nu de ce imi spune el.... in sfarsit, dupa o portie buna de plans m-am hotarat sa nu mai merg la el niciodata. O sa ma duc la medlife, vreau sa fac acolo TT si sa ma linistesc.
Drept este ca oricum m-am mai linistit dupa ce am citit ce a scris elilov3 - am vazut ca si ea are valoarea crescuta pt acest hormon si doctorul a zis ca nu-i bai.
Va pup mult de tot pe toate, si in special pe maryb pt decizia de a se intoarce printre noi.
creatza
13+