Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 7

iulia83 spune:
Andree27 care-i faza cu patul? l-ati cumparat de pe net sau e cadou? scuze ca nu am prins discutia sau nu-mi aduc aminte daca e primit si n-ai dat bani pe el, nu-i bai..luati altul. dar daca ati dat bani pe el, returnati-l.
hai ca se rezolva! nu te consuma ca faci rau bblui
Pozici Iulia

astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

iulia83 spune:
ce toanta sunt!!! inca nu mi-am facut obisnuinta in a ma uita pe prima pag la sarbatorite si nasteri
ii urez si eu lui emycor toate cele bune, La multi ani! nastere usoara si bebe sanatos, sanatos!
ma duc sa-mi schimb semnatura!
Pozici Iulia

astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Lorich spune:
Buna si de la noi!
Ma mir ca n-a mai aparut niciun bebel pe lista, desi daca mai intarziam un pic la medicul de familie... Laura bebe tau e foarte, foarte aproape, nu?
Apropo de medicul de familie, fetelor, rele mai sunt babele astea, Doamne!! Am plecat vorbind singura de acolo!
Inais bafta mare la doctor, astept vesti bune, bune!
Bafta si tuturor celorlalte burtici care merg azi la controale de tot soiul, Andree27 poate ta ajuta dr. sa mai scapi de greata si voma, oricum, cum zicea si Miss neaparat sa ramai hidratata in timpul asta, ca nu vreau sa te sperii, dar sa ai grija sa fii hidratata.
Ma bag si eu sa fac un papic, simt ca innebunesc in casa, vecinii mei de la 3 isi taie peretii din casa, au descoperit ca pvc-ul e mult mai util decat betonul, plus ca mesterii lu' peste m-au inundat de 2 ori in baie!!As pleca din casa, dar nu mai am putere, dupa excursia lunga la dr. familie. Noroc ca va mai am pe voi prin zona
Lori 36+
asteptand un bebe Robert

Lorich spune:
Emycor La multi ani sa fii sanatoasa si nastere usoara!
Babyname cuvintele oricum sunt de prisos, condoleante si Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Lori 37+
asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Jackie spune:
Bine v-am regasit, fetelor! Felicitari celor care au nascut in timpul cit am lipsit. Nu am timp sa citesc din urma pentru ca abia ieri am venit acasa cu Patrick...M-am bucurat sa ne gasim pe lista dar va rog sa faceti o corectura mica, dar esentiala... In mesajul dat din spital spuneam ca mi s-a rupt apa mai devreme...dar pina la urma tot cezariana am facut... Diferenta: pina a venit dr la spital am apucat sa ma bucur si de ceva travaliu...ceea ce nu m-a prea bucurat, dar evident, acum nici ca-mi mai pasa...
Ceea ce vroiam sa spun: respect maxim pentru cele care ati nascut natural fara anestezie si acelor medici care refuza sa faca epidurala asa de principiu... Oricum aveam experienta unei astfel de nasteri, dar cele citeva ore de asteptat dr mi-au reamintit cam cum e...Si evident ca nu ajunsesem prea departe cu travaliul...
Pentru cele care au temeri legate de cezariana, vreau sa va spun ca a fost mult mai bine decit ma asteptam...Refacerea a mers super bine, m-am mobilizat si dat jos din pat in 12 ore...evident ca sa ajung la rezerva sa-mi vad puiul...Astazi am patru zile de la nastere, ma misc normal, cu exceptia manevrelor de intins/ridicat din pat...si stau pe scaun fara probleme, ceea ce la prima nastere nu se punea problema din pricina borderiei...Deci, aveti incredere, nu e dracul chiar asa de negru..
DanaM,imi pare rau ca nu ti-am vazut fata la acvariu, dar cind am ajuns la spital siroind de apa nu mai era cazul de vizitat nimic...am intrebat la un moment dat, dar e posibil sa fi fost deja plecate...Oricum, pentru Catinca!
Incerc sa mai citesc din urma si mai scriu... cind se va putea. Ma inscriu si eu in clubul celor care se zbat intre tzitzi si biberonul de completare.. exact asa cum am patit si la primul copil..
pentru urmatoarele pe lista!
Jackie 38+
AMR: Mai putin de 24 de ore!

Andree27 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
Andree27 care-i faza cu patul? l-ati cumparat de pe net sau e cadou? scuze ca nu am prins discutia sau nu-mi aduc amintedaca e primit si n-ai dat bani pe el, nu-i bai..luati altul. dar daca ati dat bani pe el, returnati-l.
hai ca se rezolva! nu te consuma ca faci rau bblui
Pozici Iulia35 + (ne apropiem
![]()
![]()
)
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie![]()
Praise God!!!”
Un unchi de al meu care are fabrica de mobila s-a oferit sa ni-l faca ,ca urmare ca nu a fost la noi la nunta,sa fie cadou de nunta!Si asa am patit cu el ca a vemnit patul in bataie de joc!Nu am ce face cu el decat sa il parasutam,caci saltele la comnada marimea respectiva nu am gasit nicaieri!Sunt super nervoasa!
Fetelor merci

Poze
Andreea

AMR: 4 saptamani!!!

simonacip spune:
Sis, iubitzica... a venit si rindul tau???
Hai fetele cine o mai insoteste? Aelita, MsBB, Emycor, hai fetele, hai berzele, la treaba...
Emycor, hai azi...de ziua ta ...La Multi Ani, tot ce iti doresti si bb sanatos!!!!!!
babyname...ooof, condoleantze...si nastere usoara sambata, sa te bucuri de bblusul tau...
Andree 27, imi pare rau de patut, da-l inapoi si luati-va altul bun...Te cred ca esti suparata, numai de alte drumuri nu-ti ardea...
Iulia, ce m-as mai plimba si eu...oof, tinjesc la un magazin, la un pom, orice...
Miss, eu calc rufele, Matei are un eritem alergic, nu stiu la ce, dar oricum prin calcare se distrug microbii si am sa i le calc...Cind era david de citeva lunisoare am avut o tentativa de a nu le mai calca rufele lui, dar am putut???Nuuuu. Nu suport rufele necalcate...Bafta mea
Mihaser, ce-as mai minca si eu capsune...dar nu se poa acum, asta e, o vara fara capsune...Eu sunt maniaca rau, mi-e teama cu alergiile astea...am cam tras cu david, are la multe alimente alergii..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

melly23 spune:
emycor LA MULTI ANI!!!zile frumoase si calduroase alaturi de cei dragi !!!
babyname condoleante!!!si nu te intrista prea tare desi stiu ca e cam greu!!!nu uita ca urmeaza ceva bun in viata ta!!!
andreea27 chiar mi se pare o bataie de joc dar daca e cadou fa-l si tu cadou poate chiar are nevoie cineva de el!!!
37+ Amelia Gabriela