Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Babyname, draga de tine, imi pare nespus de rau...ne rugam pt sufletelul ei!
Ai grija sambata si nastere usoara!

Ms BB, Chinabulina, aelita, Emycor .
Sper ca sunteti bine.
eu am gasit niste urmite roz- maronii pe chilot aseara si azi dimineata, asa ca maine ma duc la un control.
Acum ma duc sa ma pensez, sa ma rad, sa ma aranjez cat de cat...
Poate maine ma opreste acolo dl dr, eu stiu...
Doamne ajuta sa fie bine!!!

Ma grabesc asa ca nu mai pot vb cu fiecare in parte. poate mai tarzior nitel.

va pup pe toatele

Laurita 40, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Fetele eu cu tensiunea mea mica nu ma simt in stare de nimic!...Aseara am mers in piata sa caut disperata capsunei si cirese...Muream de pofta! Peste noapte visam numai Wc-uri ocupate si m-am trezit de 2 ori sa merg la pipi si am mai avut si crampe musculare de toata frumusetea!

babyname condoleantele mele! Saraca de tine...tocmai acum sa-ti pierzi bunica! Imi pare tare rau! Nastere usoara!

iulia si io am 75 de kg...sunt cam distrusa, dar asta e...poate le dau jos dupa ceza!

diana ce mancacioasa mica ai! eu i-am facut program cu 20 de min de supt din 3 in 3 ore...imi pare rau ca ai ragade...la voi nu se gasesc comprese Bioclin?...eu mi le-am pus si in bagajul de spital...

leeloo si mie mi-a placut dulapiorul Alinei...ma bucur ca ti l-ai luat...La unguri am mai vazut niste dulapioare super...costa cam 12 mil unul...deci nu erau tocmai ieftine, insa erau faine! Pe 21 mi-a propus dr sa-mi puna si mie cezariana, insa eu vreau cam dupa 26.

gabitzule si io am robot de la Braun si fac totul cu el...ptr bebe e ideal! Mixerul tau e si mai fain ca e micut si se spala imediat.

Fetele va pup! Abia astept ziua de vineri sa merg la eco!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

mi_bebelina, Andree27, Lilly79 - bafta la BB control! Sa veniti toate cu vesti bune!
Si Andree27, Lilly79 sper sa va reveniti cat mai curand , da?
Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa !
Eu ma duc in lumea larga hihih sa profit un pic de soare ( cat o tine ) si daca nu mai intru pe seara , ne vedem maine

Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Babyname, draga de tine, imi pare nespus de rau...ne rugam pt sufletelul ei!
Ai grija sambata si nastere usoara!

Ms BB, Chinabulina, aelita, Emycor .
Sper ca sunteti bine.
eu am gasit niste urmite roz- maronii pe chilot aseara si azi dimineata, asa ca maine ma duc la un control.
Acum ma duc sa ma pensez, sa ma rad, sa ma aranjez cat de cat...
Poate maine ma opreste acolo dl dr, eu stiu...
Doamne ajuta sa fie bine!!!

Ma grabesc asa ca nu mai pot vb cu fiecare in parte. poate mai tarzior nitel.

va pup pe toatele

Laurita 40, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Nu puteam sa plec asa fara sa-ti laud puiul Laura! Ce frumos a stat el si a asteptat nunta, te-a lasat sa nasesti si acum da semne de nerabdare sa-si cunoasca mama uh?
Ma gandesc ca e cazul sa scoatem agitatele si pt tine
Presimt o avalansa de BB in curand, ca parca prea a fost liniste zilele astea , nu ?
si acum chiar fugggggg !

Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Emycor la multi ani! Nastere usoara si bebe Rares mancacios!

Cleo am vazut poze cu papusa ta...numai la ea ma gandesc! E mumoasa foc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

emycor, la multi ani!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe mancacios, sanatos si norocos
poate iti face bebe o surpriza de ziua ta

MissP, MsBB, nu vreau deloc sa impart barza, o dau cu totul!!! cine mai doreste, cine mai pofteste?

cascata cum sunt, am uitat sa multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu buricul. scuzati, sunt zapacita ...

georgiana, 39+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza fetelor! azi am program de stat in casa deci o sa fiu cu ochii pe voi! ieri am facut prostia de am iesit sa-mi iau camasi pt alaptat (am gasit niste tricouri luuuungi pana la genunchi colorate ca de copii mici cum imi plac mie cu desene animate pe ele si cu spartura in parti prin care sa-mi scot sanul... foarte ingenioase si vesele) mi-am luat chiloti XXL pt spital (tot colorati..am oroare la lenjeria alba de bumbac ) am gasit caruciorul pe care mi-l doresc numai ca n-a avut cine sa mi-l care asa ca il astept pe sot. apropos de carucior...e de la baby care, numai ca aici unde l-am vazut ultima oara nu da garantie la el..sa-l iau totusi? sau sa ma duc la alt magazin unde mi-au promis vanzatoarele ca aduc sapt asta si sigur ofera garantie? e cam dubioasa treaba.
am fost la Mec (iar) am mai pus vreo 2-3 kg pe mine ca deh nu ma pot abtine..cand ies in oras, fuga trec (cica) sa ma odihnesc prin mall pe la McDonald's (ar trebui interzisa aceasta ispita dulce ) of! nu va spun in 2 ore cat m-am plimbat eu sa gasesc tot ce trebuie am obosit si m-a luat o durere intre picioare de am inebunit. abia am ajuns acasa!

azi am ceva treaba, am de spalat haine de-ale noastre, ce am luat pt bebel, mi-e cam frica sa bag paturicile alea pufoase la masina sa nu se faca urate. cred ca le spal la mana.

mai am o singura zi de luat calciu, si abia astept sa termin cu el ca am impresia ca mi-a latit toate oasele. nu mi se mai umfla degetele, dar nu-mi mai pot scoate verigheta din cauza osului care s-a aplatizat parca..asa ma enerveaza. sper sa revin la normal altfel o duc la largit.

am murit de ras la faza cu partzul aromat al bebelinei lui Cleo are fata asta un umor in ea de pici pe jos de ras.

m-am intins prea mult cred..ma mai dau putin in pat ca imi e o leneeeee... si ziua e asa de lungaaaaa. mai revin sa citesc va

cred ca ar trebui sa imi modific si eu semnatura cu AMR!!! dar mai tz ca acum n-am chef

Pozici Iulia 35 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Multumesc fetele pentru urari! dar se pare ca nu vrea Rares sa fie cadoul de ziua mea.....ca inca nu da semne ca ar vrea sa iasa, dar azi merg la epilat si cine stie poate imi declanseaza fata contractiile

emycor39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

EmycorLa multi ani!!!!!

Lilly ma bucur ca incepe sa iti treaca raceala!!!!Sa te faci bine !!!!
Iar in legatura cu patul,nu v-am spus nimic ca asa de nervoasa am fost ieri si asa am plans ca ieri ne-a sosit patul,e facut numai in bataie de joc, nu are nici macar dimensiunile care i le-am dat ca salteaua e de 60/120 si el ne-a facut de 60/90 plus ca nu are inaltator ,gratiile nu se unesc una cu alta si nu e slefuit si lacuit cum trebuie!!!Suntem foarte nervosi si vrem sa mergem sa cautam pat la copil!Asa e cand te bazezi pe altii si mai ales daca e cadou!Sincer nu stiu de ce s-a bagat si sa-si bata asa joc!Dar asa sunt oamenii!!!

Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

multumesc de raspunsuri!!!!
cred ca am inteles eu gresit totusi, faza cu scosul aerului din laptele muls...
citisem mesajul ceniei:"o alaptez la sin, o las sa isi faca damblaua apoi adoarme. ii pregatesc laptele muls anterior, ii scot aerul.se trezeste si cauta cu gurita. " si am intels ca scosul aerului este si asta o faza din procesu alaptarii la biberon, cu lapte muls

Oana
24+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput