Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 5
chinabulina spune:
buna dimineata!
ia te uita, n-a nascut MsBB ... cred ca ne vedem la spital pana la urma ... si eu am contractii, dar mai mult nedureroase. in rest, sunt bine. maine dupa-amiaza am programare la medic si sper s-o prind, sa nu ma apuce ceva pana atunci... dar ieri dupa-amiaza am vazut o barza deasupra blocului meu . n-am mai vazut in viata mea barza in mijlocul orasului! am intrat repede in casa (eram in balcon), de teama sa nu ma vada, ca eu vreau sa prind controlul de maine ...
babyname, condoleante ...
leeloo, parca tu spuneai mai demult ca ai vazut rame pentru fotografii si cu loc pentru imprimat manuta si piciorusul lui bebe... poti sa-mi spui unde ai vazut? iar daca nu tu spuneai, scuzati nebuna
georgiana, 39+3, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
daniela_sb spune:
Buna dimineatza!
Cleo, ca sa poti sta cat de cat in fund, incerca sa stai pe un colacel de copii umflat (dar nu chiar de tot). Pt. cusatura e recomandata spalatura cu ceai de galbenele si betadina (pe tampon cum se pune in spital ca sa grabeasca vindecarea). Iar hemoroizii cred ca nu prea poti sa-i tratezi avand in vedera ca alaptezi. Eu sunt de parere ca vor disparea singuri repede daca au aparut la efortul cel mare.
pentru cine mai doreste si pentru cele cu moralul mai zdruncinat azi (aviz Iulia)!
34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by inais
'Neatza!
Scriu repede pentru ca azi am o zi plina...o multime de ordine si trebaluit prin casa...apoi listutza de intrebari pentru dl. dr. la care mergem dupa-amiaza. Cum mai e o luna pana la marele eveniment, o sa am un adevarat pomelnic! Hihi...nici nu stie ce-l asteapta!
A propos de asta, mi_bebelina succes si tie la dr!
babyname e greu de spus ceva in momente din astea. Cel mai bine este sa-ti concentrezi energia pe bb care va veni si sa lasi timpul sa vindece ranile!
MsBB ma distrezi cu invocatul berzei. Parca suntem in romanul " In cautarea...berzei pierdute". Am trecut la cap.2. Primul i-a fost rezervat lui Cleo. A propos Cleo, eu zic ca stai suficient pe forum. Ai ramas cu mobul in sange pare-mi-se! Cum reusesti, ma intreb! De unde atata energie?! Mara
Gaaata...merg sa , apoi , si mai vedem...!
Va pup si mai dau F5!
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
AMR 5 saptamani!!
nu mai am. Sunt zombie. Noroc ca ma sta tati langa ea, si se mai joac, o mai plimba 15 min etc. Am un tati de nota 20.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
Cleo , cand ai tu timp zi-mi si mie de tarifele in Spitalul Filantropia , cat ai cotizat si unde PLS??????Acum ca sunt si eu pe ult suta de metri sa stiu ce sa pregatesc si poate ce ti-a fost util si ce nu la bagajul de spital.
Pupici
Lavi+34 cu Bogdanici Pogonici
Magnetism79 spune:
A propos de hemoroizi Cleo, eu am pus in bagajul de spital supoz si crema Carpicon care e f., buna si eficienta, e chiar indicata pt mamici si gravidute ca cica are ingred naturale.......eu am avut o data problele cu hemoroizii si asta a fost singura care e dat rezultate plus ca am mai citi la odisee mamici care o foloseau, se gaseste si la farm, si la plafar si e cam 10 RON atat crema cat si supozitoarele.
CLEO, nu te supi dar te intreb si eu ceva , ti-au mai facut clisma au ba, pe mine ma roade chestia asta ce sa fac , as fi in stare sa nu mananc 3 zile numai sa stiu ca nu imi face clisma.............I HATE IT.....
Merci de raspuns, pupici la Mara sa pape tot si sa nu planga
Lavi+34 cu Bogdanici Pogonici
MissParker spune:
daniela_sb, nici eu nu mai am rabdare, numar zilele si as vrea sa treaca mai repede... m-am saturat de starea asta de stand-by... 12 kile puse nu e mult, eu am pus 13, dar am inceput de la 71... asta e, lasa ca le dam noi jos dupa aia... Bafta la ginecolog, sa vii sa ne spui ce-ai mai aflat.
iulia83, nu te speria de vise, eu am avut unele de cosmar, mi-am visat bebelusul mort, iesise cumva pe fund si ii vazusem si capul retezat si tot asa... iti dai seama ca ma trezisem paralizata de spaima... Sunt vise normale, psihicul nostru incearca sa prelucreze toate temerile si angoasele din timpul zilei. Nu te speria degeaba!! In starea asta in care suntem noi acum, totul e absolut normal!!
aelita, ce bine de tine ca ai avut o prima nastere usoara. Iti doresc si sper ca si nasterea asta sa fie la fel, o plimbare de primavara Stai cuminte, ca nu nasc eu inaintea ta, eu cred ca voi fi printre ultimele pe lista...
Joi ma duc la ginecologul care trebuie sa-mi dea adeverinta pt. asigurari si pt. firma (e altul, nu cel la care ma duc si platesc privat totul) si o sa trebuiasca sa-mi faca si el un control si o eco, sa vada cu ochii lui ce si cum. Cand o sa discut cu el, o sa-i spun sa-mi ia in calcul si ciclul meu regulat de 24 de zile cand imi va calcula data nasterii, in felul asta sper ca vom ajunge din prima la 25 iunie in loc de 30 iunie, apoi ii arat si raportul/graficul imprimat de celalalt doctor, unde scrie clar ca bebe e mai dezvoltat cu 2 saptamani decat data aia cretina de 30 iunie, poate cine stie, ne apropiem de 20 iunie. Eu tot sper si sper... Mai ales ca stiu exact si data cand s-a petrecut „miracolul“: pe 3 octombrie (ziua nationala a Germaniei, cand am avut liber si ne-am facut de cap ) si deci – fiind bebe si baiat – e clar ca ovulatia a avut loc cel mai tarziu pe 5 octombrie (adica in a 12-a zi) si nu pe 8 octombrie (cum ar fi iesit dupa calculul acelui bou), asa ca in concluzie – ca sa nu va mai ametesc cu atatea date – eu sper sa mai castig vreo 4-5 zile cu noul calcul si cu masuratul lui bebe...
Andree27, saracuta de tine!! Incearca macar sa bei foarte multe lichide si eventual o supa de pui, ceva, trebuie sa faci tot posibilul sa ai ceva in stomac, ai vazut si tu ce a scris Cleo, ca e foarte nasol sa intri in nastere cu stomacul gol si lipsita de puteri. Autosugestioneaza-te, inspira si respira profund (asta mai ajuta cat de cat la stari de voma)...
Diana79, multumim pentru impresii, e excelent ca ai avut o nastere asa usoara (nici nu-i de mirare, fiind deja a doua). Tin’te tare cu alaptarea, persevereaza, caci abia acum incepe sa vina laptele adevarat si bebica mica sa se obisnuiasca sa suga cum trebuie. Bravo ca ti-ai chemat ajutor. Si eu am tot citit prin toate cartile si brosurile posibile ca de cele mai multe ori, cand se fac rani la sani, este din cauza ca bebe nu este pus corect la san, trebuie experimentat de nu stiu cate ori, dar cel mai bine este sa ai o moasa buna care sa-ti arate...
puputi draga, stai linistita, ca si doctorul meu imi tot atrage atentia cu kilogramele. Deh, daca avem sarcini fara probleme, trebuie sa se simta si ei utili prin ceva, nu?? Eu am pus 13, dar eram deja usor supraponderala, insa la tine e absolut normal sa pui mai mult, si-asa esti slaba, pai unde sa aiba loc un bebe? Ma omoara doctorii astia cu graficele si schemele lor, de parca noi am fi toate standard... Ignor-o si tu pe doctorita ta, important este ca nu ai nici un fel de probleme. Oboseala e normala, bebe ne trage energie de numa-numa. Si eu as fi crezut ca o sa incep sa am insomnii dupa ce trecusera 2 saptamani de concediu, dar vad ca le dorm in continuare, ne bagam in pat pe la ora 22, ma trezesc la miezul noptii si inca odata pe la 2-3 pt. pipi, dupa care dorm bustean pana pe la 7, uneori chiar 8. Pai daca bebe David imi trage toata energia... e si normal. Dar nu ma plang. Bine-ar fi sa ne putem face o rezerva de somn, sa avem pentru dupa aceea, cand ne va trezi bebe noaptea tipand dupa laptic, dar nu se poate...
mi_bebelina, bafta la doctor, sa vii cu vesti bune
monik, si tie bafta la analize! Ce bine de voi, fetele din Bucuresti, ca va mai intalniti, ba aranjat, ba spontan pe la doctori... Eu aici ma simt uneori tare singurica...
babyname, condoleante din tot sufletul pentru pierderea bunicii tale... Exact asta voiam sa spun si eu... asa e viata, un suflet vine si altul se duce... Acum o sa ai un inger pazitor in plus... Iti tinem pumnii pentru sambata, sa fie totul bine si sa ai o nastere cat mai usoara!!
MsBB, gata, a ta e barza, eu si-asa aveam un feeling ca tu urmezi neaparat zilele astea...
Cleo, la hemoroizi sunt experta (din pacate). Poti sa incerci sa stai numai pe o buca (scuzati vulgaritatea) daca poti... asta mai ia putin din presiune. In rest, incearca sa nu te speli cu apa prea fierbinte pe acolo, fiindca venele si-asa sunt inflamate, mai bine da-ti la finalul dusului si cu niste apa rece (tii mana in fata ca sa nu intre si pe vagin apa rece), o sa vezi ca imediat te simti mai bine, apoi exista creme speciale care mai alina durerile... Si bea lichide multe!!
inais, si tie bafta la doctor!
melly23, in sfarsit cineva pe gustul meu: eu nu am calcat absolut nici una din hainutele lui bebe si nu cred ca o voi face. E suficient daca le spal cu un program mai special (anti-mototolire), apoi le intind cu grija si efectiv nu e nevoie sa mai calc ceva. O sa-i calc cand s-o duce la Balul Bobocilor
chinabulina, nu fii egoista, imparte si tu barza aia cu MsBB!!
MsBB, chinabulina, hai fetele:
Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Andree27 spune:
Neatza si de la noi,
Acuma m-am trezit!in ultima vreme asa de bine pot dormi de numa!!!!Azi la ora 15 mergem la dr!!Sa imi ttineti pumnii si sa imi treaca starile astea de greata ca nu mai pot!!!!!
Babyname imi pare rau pt bunicuta ta!!!Sincere condoleanta!Dar sa stii ca de unde este ea acuma vegheaza aspra ta si a bebelului tau!!!!
Cat despre hemoroizi eu am din nainte sa raman graviduta,ca nu mancam deloc supa/ciorba si nu beam deloc aproape lichide!Si eu m-am facut cu o gramada de creme si supozitoare si nici un rezultat!Atata am noroc ca nu doare,cum a patit saraca Miss Parker,dar parca pe zi ce trece tot mai tare imi ies din !!Imi e tare groaza pe cand va trebui sa nasc ,dar asta este!!!
Va pupicesc si sa-mi tineti pumnii!!!
Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 4 saptamani!!!
MsBB spune:
quote:
Originally posted by chinabulina
buna dimineata!
ia te uita, n-a nascut MsBB ... cred ca ne vedem la spital pana la urma ... si eu am contractii, dar mai mult nedureroase. in rest, sunt bine. maine dupa-amiaza am programare la medic si sper s-o prind, sa nu ma apuce ceva pana atunci... dar ieri dupa-amiaza am vazut o barza deasupra blocului meu . n-am mai vazut in viata mea barza in mijlocul orasului! am intrat repede in casa (eram in balcon), de teama sa nu ma vada, ca eu vreau sa prind controlul de maine ...
Nu, nu nasc eu asa ushor, ma mai delectez cu o contractie , cu o durere ceva , intsepaturi te miri-unde ...
Pana acu cateva zile stateam cu picioarele in ics , ca deh era sotul ocupat , ca nu cumparasem una alta ... dar acum parca imi vine si mie sa ies pe balcon , sa vad unde e barza aia ..?Acu pe bune , ma cauta ametita aia de barza? E bine de stiut ca e in orash .
Iti tin pumnii pt maine la control , sa stea puiul tau cuminte acolo pana maine daca tot ai rugat-o tu frumos.
In alta ordine de idei, tre sa mentionez ca i-am luat lu' fii-mea chestiile de dom'shoara necesare ... deci poa' sa vina , are mama si unghiera si forfecel si perie si pompita de curatat nasuc si tzoale de fitze ...auzi barzo? pot sa-mi fac fata mumoasa, poti sa vii
Plus, ca am una bucata sot disponibil zilele astea , uh ? Il trimit la vanatoare de berze
Sa vii sa ne povestesti cum a fost , da?
Inais- ma rog ca acest capitol sa nu fie prea lung , n-am rabdare ii zic vreo 2 lu' tanti barza ...acum cat sunt curajoasa ( ei nah , tot tremura pampersul pe mine de frica ... dar abia astept sa-mi vad puiul )
Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!
MsBB spune:
quote:
Originally posted by melly23
helloooooooo!!!!ce faceti burtici si mamici si scumpii de bebici!!??eu am intrat sa vad ce mai e nou dar vad ca s-a cam imputinat lumea !!!ei asta e !!!isi revine minten minten forumul!!!si iar vor fi N capitole de citit!!!am si eu o nelamurire!!!cum e cu hainele ptr bb!!!cele noi noute , din ambalaj chiar trebuiesc calcate si spalate????ca eu asa stiu ca asta se facea pe vremuri cand nu existau decat sapun de rufe si soda!!!de spalat le-am spalat pe toate dar de calcat chiar nu stiu ce sa zic????
37+ Amelia Gabriela
Ei, le-am spalat , le-am ordonat si gata . Nu le-am calcat , nu ma omoara sportul asta . De spalat consider ca e bine , deh stau atata timp cine stie in ce conditii , de cine manevrate dar calcatul... las pt cine e mai harnic
Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!
MsBB spune:
quote:
Originally posted by MissParker
chinabulina, nu fii egoista, imparte si tu barza aia cu MsBB!!
MsBB, chinabulina, hai fetele:Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
ahaha Miss , acum stiu de ce nu a venit fii-mea inca , e fata politicoasa , o asteapta pe gogosica de Chinabulina
Ce am primit de pe un site cand a implinit bb 39 de sapt : "Hello, Adriana!
Your baby's waiting to greet the world! "
Pai , cum sa nu stau cu oki pe balconul mami de balerina?
Lilly79 spune:
Neatza tuturor.
Raceala mea da inapoi.Incep sa ma simt mai bine.Am avut ieri si putina febra (maxim 37.3, dar nu am luat niciun medicament, ci am baut ceai cu miere si lamaie).Acum doar nasul imi mai face probleme, si din cand in cand tusesc.Sper sa-mi treaca complet pana nasc.
MissParker nu stiu de unde-am luat raceala, poate de la cabinetul medicului de familie,poate din aer, poate din casa, ca sambata am facut curatenie si poate am starnit vreun virus
Iar nu am timp sa fac conspecte cum as fi vrut pt ca imediat ma duc la d-ra de familie sa-i duc ultimele analize, iar de la 3:30 ma duc la control (de-abia astept sa-mi vad bebelusa pe monitor, ca peste cateva zile sper s-o vad pe bune).
Bafta tuturor fetelor la doctor (mi_bebelina, Andree27) si mie
Cleo ai o bebelusa foarte draguta. Sa-ti traiasca.Eu zic ca a meritat asteptarea.
Andree27 saracuta de tine, acum te-a prins raul si greata? Sper sa-ti treaca repede . Ati primit patutul? Is tare curioasa cum arata,mai ales ca si eu ma uitasem pe net la patuturile celor de la babydesign(eu tin minte ca ai facut comanda pt patut care sa fie ca si al celor de la babydesign, nu? ).
Ma duc sa ma pregatesc pt doctori Sper sa revin diseara cu informatii bune.
Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile