Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by cenia
Gabitza: o rugaminte mare: vroiam sa achizitionez un mixer, am vazut discutia ta cu Miss si se pare c anu am salvat linkul era un Braun sau ce mixer foloseai tu? ca era fain! ma pregatesc pt pireurile lui fiica-mea!
Cenia, uite www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/mr6000.html" target="_blank">aici mixerul de care ziceam. Este Braun. Daca te duci pe www.braun.com , parca au si varianta de site pentru north america, vezi ce modele se gasesc pe la voi. Au mai multe variante la care difera viteza, puterea, accesoriile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
quote:
Originally posted by oanasm
buna mamici si burtici!
am si eu o intrebare, adica mai am multe...dar...: cum scoateti aerul din lapticul muls si pus in biberon!?
pupici si nasteri usoare va doresc!!! oricum tragem cu ochiul la voi, noi cele de la odiseea de iul-aug
Oana
24+ cu
o noua viata
filmuletz bb
Oana, nu prea am io iecsperientza cu din astea dar ma gandesc ca logic n-ai cum sa scoti aerul din lapticul muls, pur si simplu dupa ce umpli burtik lui bb cu laptic il treci la etapa urmatoare: ragait . Ragait bine, aer scos, bb fericit .
Ei ma gandesc ca la teorie stau bine , acu sa vedem cu practica cum o fi .
In fine , daca mamicile isi gasesc un pic de timp , poate te vor lamurii mai bine
Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by MsBB
buna mamici si burtici!
am si eu o intrebare, adica mai am multe...dar...: cum scoateti aerul din lapticul muls si pus in biberon!?
pupici si nasteri usoare va doresc!!! oricum tragem cu ochiul la voi, noi cele de la odiseea de iul-aug
Oana
24+ cu
o noua viata
filmuletz bb
Oana, nu prea am io iecsperientza cu din astea dar ma gandesc ca logic n-ai cum sa scoti aerul din lapticul muls, pur si simplu dupa ce umpli burtik lui bb cu laptic il treci la etapa urmatoare: ragait . Ragait bine, aer scos, bb fericit .
Ei ma gandesc ca la teorie stau bine , acu sa vedem cu practica cum o fi .
In fine , daca mamicile isi gasesc un pic de timp , poate te vor lamurii mai bine
Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!
pai...cam asha! ca la teorie. Adica alaptez un san, pun la ragait, apoi la celalalt san. Pauza de ragait ii da 2-3min ragaz stomacului sa elimine ceva ceva, sa se asheze laptiku, cum zicem noi, si ca apoi sa mai manance macar cateva guri cu pofta. Ca potoroasa mea...adoarme la al 2lea san.
Asta ziua!!!
Ca noaptea de la 12 la 4 .. nu inchide ochii usor - cel mult pt 30min. In rest, foiala, daca e plimbata e incantata, sta cu ochii mari, la san a stat asta noapte 1.5-2 ore ore, am pus-o la un san, ragait, sanul 2, ragait, schimbat pampersul (tzapa, a fo doar un parts mai aromat...), plimbat 10min, pus in pat, plans, pus la un san, iar ragait, pus la sanul 2, iar ragait, iar plans in pat, si la care cand am vazut ca e 3, ne-am plimbat pana in bucatarie, si pus un bibe de 30ml de NAN. Ca nu mai aveam ce mulge... a papat 15ml, am pus in patut , a plans, i-am dat si restul de 15. Si gata. S-a facut 4, si a adormit.
La 5 30 a vrut iar san, intre timp am dormit si produs ceva acolo, a supt pana la 6 si acum e 9 si inca doarme!! OLE!
Si v-am zis programul de noapte.
O sa sterilizam si o suzeta - ca alternativa, ca nu cred ca sanii mei vor suporta atata tras, cu tot cu garmastan.
Apropos, pt lactatie, mie nu imi place gustul de ceai de anason+ kimen+fenicul. Si a gasit tati intr-un mare final Galactogil (la sensiblue), e scump, 50 roni cutia, dar il dizolv in lapte. Nu stiu cat are efect...dar parca e mai bine.
Fetelor care ati nascut... cum tratati epiziotomia? parca tot ma doare.... miine ma duc la dr sa scoata firele. Si... sunt cusuta in vreo 2 locuri.
Iar de hemoroizi... nu am avut niciodata, au aparut la efort... ce imi recomandati sa fac? sa pot sta si io in fund, nu sa tastez ca strutsul
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
cleo78 spune:
nu apuc sa mai cetesc tot. Sunt si chiauna...nu stiu pe cine sa felicit, pe cine sa in curajez, dar pt toata lumea, multa sanatate, pupici de la amandoua, si pt oricine vrea.
Fara numar...
O sa scriu si povestea nasterii. Candva!
leeloo2004 spune:
quote:
buna mamici si burtici!
Oana
24+ cu
o noua viata
filmuletz bb
Dar de ce vrei sa scoti aerul? Nu poti face asta decit cu un aparat de vidat (cum e cel de la zepter de ex) si laptele pus in recipiente cu capac special care permite vidarea...
Buna dimineata fetelor!! Vad ca nu a mai aparut niciun bebic de ieri...
Gabitzam - multumesc mult ca ai modificat listutza si ai dreptate, am aflat si eu ca pe 21 mai sunt Sf.Constantin si Elena...dar noi ne-am hotarit sa-l cheme Tudor Andrei...si nu cred ca-i mai schimbam numele...
Monik - cind te duci la eco? Si la cine?
Babyname - condoleante...[rugaciune]
Cleo - pupam pe Marutza - ai pus pe undeva poze???
Intrucit m-am hotarit sa nasc la Municipal, le-as fi tare recunoscatoare fetelor care stiu cam care sunt tarifele de acolo - la anestezist (ca fac ceza), la neonatolog, mina a doua, etc. Pentru tariful lui Badiu trebuie sa vad ce pot afla...
Nu am prins discutia cu suzeta - despre ce era vorba?
Sunt prin zona!
Gabriela 38+ cu AMR 9 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Cleo - am vazut acum pozele puse la semnatura - o fetitza dulce si doi parinti fericiti!
Nu cred ca v-am zis - ieri am fost la ikea si am luat sifonierul pe care-l vazusem la alina_anto - abia astept sa-l montam!!
Ma duc ca am ciorba pe foc!
Gabriela 38+ cu AMR 9 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
inais spune:
'Neatza!
Scriu repede pentru ca azi am o zi plina...o multime de ordine si trebaluit prin casa...apoi listutza de intrebari pentru dl. dr. la care mergem dupa-amiaza. Cum mai e o luna pana la marele eveniment, o sa am un adevarat pomelnic! Hihi...nici nu stie ce-l asteapta!
A propos de asta, mi_bebelina succes si tie la dr!
babyname e greu de spus ceva in momente din astea. Cel mai bine este sa-ti concentrezi energia pe bb care va veni si sa lasi timpul sa vindece ranile!
MsBB ma distrezi cu invocatul berzei. Parca suntem in romanul " In cautarea...berzei pierdute". Am trecut la cap.2. Primul i-a fost rezervat lui Cleo. A propos Cleo, eu zic ca stai suficient pe forum. Ai ramas cu mobul in sange pare-mi-se! Cum reusesti, ma intreb! De unde atata energie?! Mara
Gaaata...merg sa , apoi , si mai vedem...!
Va pup si mai dau F5!
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
AMR 5 saptamani!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by inais
'Neatza!
Scriu repede pentru ca azi am o zi plina...o multime de ordine si trebaluit prin casa...apoi listutza de intrebari pentru dl. dr. la care mergem dupa-amiaza. Cum mai e o luna pana la marele eveniment, o sa am un adevarat pomelnic! Hihi...nici nu stie ce-l asteapta!
A propos de asta, mi_bebelina succes si tie la dr!
babyname e greu de spus ceva in momente din astea. Cel mai bine este sa-ti concentrezi energia pe bb care va veni si sa lasi timpul sa vindece ranile!
MsBB ma distrezi cu invocatul berzei. Parca suntem in romanul " In cautarea...berzei pierdute". Am trecut la cap.2. Primul i-a fost rezervat lui Cleo. A propos Cleo, eu zic ca stai suficient pe forum. Ai ramas cu mobul in sange pare-mi-se! Cum reusesti, ma intreb! De unde atata energie?! Mara
Gaaata...merg sa , apoi , si mai vedem...!
Va pup si mai dau F5!
AMR 5 saptamani!!
nu mai am. Sunt zombie. Noroc ca ma sta tati langa ea, si se mai joac, o mai plimba 15 min etc. Am un tati de nota 20.
melly23 spune:
helloooooooo!!!!ce faceti burtici si mamici si scumpii de bebici!!??eu am intrat sa vad ce mai e nou dar vad ca s-a cam imputinat lumea !!!ei asta e !!!isi revine minten minten forumul!!!si iar vor fi N capitole de citit!!!am si eu o nelamurire!!!cum e cu hainele ptr bb!!!cele noi noute , din ambalaj chiar trebuiesc calcate si spalate????ca eu asa stiu ca asta se facea pe vremuri cand nu existau decat sapun de rufe si soda!!!de spalat le-am spalat pe toate dar de calcat chiar nu stiu ce sa zic????
37+ Amelia Gabriela
inais spune:
Cleo ! Lasa ca trece si asta...catinel, catinel! Abia astept sa tin si eu un bb mic in brate si apoi sa ne plimbam fetitzele!
A propos de hemoroizi, eu am mai patit-o ocazional in sarcina. Insa de fiecare data succes fulminant am avut cu crema de galbenele.
Eu zic ca si ceaiul de galbenele, pentru epiziotomie, este excelent. Insa aici nu vorbesc din experienta...mda! Am mai citit pe forum de mamici care vorbeau de tinctura de galbenele. Se gaseste la plafar si stii unde-i unul, daaaa?
Tot pentru hemoroizi am citit 2 chestiuni...antagonice as zice eu...bai calde de sezut (apa mai calda decat de obicei), pentru aprox. 5-10 minute. Sau o punga cu gheata aplicata local, tot aprox 5 minute!
Hai ca trec si astea...stiu, stiu usor de vorbit!
AMR 5 saptamani!!