Piticodromul de Sept - Oct 2005 (205)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana Lucia, ce frumos ai sarbatorit! La multi ani inca o data! Multe succese si bucurii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dana Lucia, La multi ani fericiti si sanatosi!!!
Super aniversare, ce mai !
Felicitari si solistului

Ioana, deci trag sperante ca Sma a mea (aka fetita nr 2) sa doarma 12 ore pe noapte, chiar de la nastere daca se poate, va rog frumos.
Ca de sor-sa ce sa mai zic, azi noapte a fost prima noapte dupa 6 luni aproximativ cand nu s-a trezit deloc intre ora 11 si ora 7.30. In rest, noapte de noapte, are doua treziri, una pe la 1.30 si una pe la 5 cand vrea si lapte, ca un bebe mic Acum ma gandesc cu groaza ca plec si vine iar soacra-mea sa stea cu ea si iar mi-o strica.
Maine facem in sfarsit vaccinul de 2 ani si jumatate ca am scapat de toti mucii. Aleluia!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dana Lucia, la multi ani!!!

Ioana, eu pe Sa nu pot sa-l scot din ghetele de iarna, merge in pantaloni scurti si cu ghete, nu pot trece la altceva, se arunca la pamant, isi pupa ghetele si le scoate pe celelalte! Am zis sa-l mai las pana la 30 de grade dupa care i le ascund.

Aseara Dinu a vrut sa ne jucam iar de-a gradinita, m-a pus sa fiu Miruna, el era educatoarea. Si punea el muzica la casetofon iar eu trebuia s-o opresc si el ma certa: Miruna, nu mai opri casetofonul!

Kid, succes la vaccin! Si noi il facem saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Dana Lucia, la multi ani fericiti!

tot ma tin sa scriu din perlele lui radu, dar nu prea reusesc. e tare cand combina si inventeaza el niste cuvinte (gen "fugatura" in loc de alergatura) sau cand vorbeste in sinonime ("masina va fi, adica va deveni, adica urmeaza sa fie..."; "m-am spalat, adica sunt curat, adica nu mai sunt murdar, adica m-am clatit, adica sunt uscat, adica m-am sters cu prosopul" etc. ).

dar mai dificil e cu intrebarile, pt ca s-a ajuns la intrebari de-alea de tre sa te gandesti ca lumea ce sa raspunzi: "de ce ploua?", "de ce le place oamenilor sa cante?", ah... si una tare de aseara: "de ce nu se tunde alice cooper?" .

oricum imi place mult ca pot sa vorbesc cu el, ca poate sa-mi spuna ce doreste sau ce-l deranjeaza, ce-si aminteste despre locuri in care a fost sau despre oameni pe care i-a intalnit etc.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Va multumesc tuturor mult pentru cuvintele frumoase!

Ca tot vorbiti de atasamentul pentru lucruri, asta are si Alberto, pina nu demult era atasat de o bluzita cu Laa-Laa, acum de cind si-a luat vineri tricou cu grupul K3 nu vrea sa-l mai dezbrace, trebuie sa duc multa munca de lamurire sa i-l iau la spalat. Din fericire mai are acum un favorit (tricou) cu Portugalia special pentru campionatul european (i l-a facut unchi-su cadou in weekend) astfel ca macar le mai schimba dar tot cu munca de lamurire intensa....o fi ceva specific virstei de care se apropie, 3 ani??

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Kristunutza, super Raducu!

Pe mine Alberto ma incuie mai ales la capitolul traduceri: ma intreaba de exemplu, de ce in romaneste la mama se zice la fel ca in olandeza pe cind la tata se zice diferit?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

copiii astia sunt ceva ... ma doare burta de atata ras.

Dana, la multi ani pt. vineri! Cred ca tricoul ala cu Laa-Laa ar fi fost si preferatul lui Matei

Sa stiti ca problema cu ghetele de iarna noi am avut-o si anul trecut. Acum a mers ceva mai repede caci i-au placut tare mult sandalele noi.
Si la haine iar e cu tamtam, e musai sa fie tricourile "cu liniute" adica in dungi sau cu maimute sau macar cu nasturi. Si mai are si el faze gen vreau sa ma imbrac cu bluza asta, desi e clar ca e inadecvata vremii de afara. Ba la un moment dat acum vreo 2 saptamani a vrut neaparat sa iasa cu manusi in maini

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aoleu, asta cu atasamentul de pantofi/ghete/bluze o cunoastem si noi prea bine. Dimineata vroia musai sa se incalte cu apreschiurile ei cu blana... Am scos-o in urlete afara si am dat-o educatoarei pe bus cu pantofii in brate, nu am mai putut sa o incalt, sper ca a reusit sa o incalte ea in masina. Ca nu a fost chip sa o conving.
Si da, are un tricou cu pisici pe care il vrea non-stop, si e de 9-12 luni, i se vede buricul, abtibildul cu pisici e cojit si tot p-ala il vrea

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dana_Lucia, LA MULTI ANI CU BUCURII!!!
Frumos la Lisabona, si eu vreau s-jung intr-unul din anii urmatori!

hai ca-s tari copiii nostri!
Si fi-mea le are cu atasamentul fata de hainute, ma freaca in fiecare seara sa-i dau pantalonasii cu furnicute care-o gadila! da' mai trebuie si aia spalati din cand in cand...si avem si noi o bluzita cu o pisica pe care-o poarta cu drag de la 1 an si ceva...
Ruxandra, deci te-ai destrabalat la greu 4 zile intregi!
Anto, fetele, hai, poate ne-ntalnim intr-una din zile!
Tonnia, tare, tare Dinu!!!
Si Sma la fel! Wow, 12 ore pe noapte!!!
Eu am sedinta-curs la servici, tine 3 zile...........
Kid, si noi maine vaccin, ufffffffffffff! 310 doar vaccinul, fara consultatie, ieftin ca braga.
Gata, am fugit, ca nu mai am timp! Si mai vroiam sa spun una-alta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput