Piticodromul de Sept - Oct 2005 (205)
Raspunsuri - Pagina 18
Tonnia spune:
Diana, imi pare bine ca ne mai scrii, foarte util ce-ai scris.
Kid, mersi de explicatiile cu rolele, m-am mai dumirit.
Am pus cateva poze in adresa comuna, am scris jos la fiecare despre cine e vorba.
Ioana, arata-mi si mie ce lego ai luat, daca e altfel decat ce e prin supermarketuri.
Anto, ai niste copii foarte frumosi! Eu zic sa Sonia seamana cu tatal dar Victor e leit mamica lui.
kid2003 spune:
Anto, frumosi copii ai ! Drum bun spre Romanika...cat stai? Punem de-o intalnire?
Locca, pai asa umblareatzo??? Bravo si felicitari pentru destindere. Nu-mi vine sa cred ca nu ai fost mai mult de 4 zile departe de Matei. Meriti premiul de mamica model Eu am fost cel mai mult 2 saptamani plecata fara plod si cel mai des cate o saptamana...Dar de mai multe ori, cred ca am facut vreo 3 luni puse cap la cap sau mai bine Mama denaturata...ce sa mai zic. Sa ii fie de bine lui Matei tunsoarea!
Ioana, si eu tot pentru lego am vrut sa ma duc. Ca mi-am comandat baza aceea de constructie si un set de lego (galetusa din aia mare, ca nu ma incanta chestiile cu masini, case, vreau piesele standard si cat mai multe) la Quelle. Si nu a venit decat placa verde...ca restul nu era pe stoc...Am fost in vajaiala vineri la Junior Expo si nu am avut timp sa stau sa cumpar si nici nu m-am intors acum imi pare rau, ca galetusa din aia cu piese chiar nu gasesc pe nicaieri, si nici prostii d-alea de construit pe teme nu vreau...
bb2
Tonnia spune:
Cine se pricepe sa ma lamureasca si pe mine? Cand trimit poze, atunci cand se deschide o poza si se apasa pe sageata de sus, apar fel de fel de imagini care nu-mi apartin. Ce-o fi si cu asta? Eu am schimbat laptopul si nu ma mai descurc cu pozele astea.
Edit: am sters pozele pt ca ma enerveaza rau treaba asta de care v-am zis.
Ioana75 spune:
Antonia, lego normal de care se gaseste si la supermarket, versiunea pt copii mici (lego duplo) ca sa nu inghita sma piesele; doar ca la baby expo a fost un pic mai ieftin.
Anto, astept sa ma suni; in principiu noi sintem flexibili, dar doar pentru weekend, seara ajungem la 6 acasa si la 8 o culcam pe sma (m-am laudat ca doarme 12 ore noaptea?) Sonia te trezeste?
Ruxandra, ce frumos ca ai fost in 'excursie'.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
kid, si eu tot piese standard am luat; dar in cutie era si un omulet, si acum e bataie pe el, si sma si miru il vor; am vazut ca in state e set de omuleti lego, vreau si eu sa pun mina pe o cutie din aia.
locca spune:
Hehe, noi avem mai multi omuleti, dar ii stie pe toti si daca lipseste vreunul exact pe ala il vrea. Si da-i si cauta-l prin toata casa...
Ioana, 12 ore pe noapte? Te-ai scos, atata pot sa zic.
Kidule, as fi si eu "denaturata" ca tine, dar nu am cu cine sa las copilul.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
diana_n spune:
Anto tocmai asta am aflat din carte : ca n-ai ce-i explica atunci cand plange ca s-a terminat sucul, ii mai dai si-ti vezi de treaba fara sa-ti faci ganduri. Iar cand plange desi s-a rezolvat problema, nu-l ajuta sa-i arati "gata, ai suc in pahar, nu mai plange" pentru ca el vrea sa fie suparat si vrea sa planga ca sa se descarce. Asa ca-l lasi sa planga...
Acum mult timp am vazut aplicata teoria asta pe prietena lui Peter, care vorbeste foarte bine. Am ras cu maica-sa de ne-am stricat (pe la colturi, nu in fata ) cand ne-a zis verde in fata "vreau sa fiu suparata, lasa-ma sa plang" ca nu reusea sa puna o piesa la o jucarie si era doar o manutza de om, mic cu ochi albastri
Diana si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Ruxandra multumesc frumos de incurajare
Sarcina usoara fetelor insarcinate !
Diana si Peter (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Azi am dus-o eu pe Miru la gradi; nu vroia sa urce in masina noua, ma tot intreba unde e masina cealalta; se ataseaza de lucruri si e destul de greu sa-i introducem ceva nou. Cu hainele e cel mai greu; nu conteaza cit de cald e afara, ea vrea flanea pe ea; unele mamici isi imagineaza ca imi chinui copilul inbracindu-l gros cind afara sint 28 de grade, dar adevarul e pe dos, copilul ma chinuie pe mine pentru ca nu vrea sa stea in tricou cu mineca scurta.
Ruxandra, da, sper sa o tina acest obicei bun de a dormi de la 8 la 8 pina la 2 ani jumate cind o dau la gradi.
dana_lucia spune:
si de la noi in aceasta noua saptamina.
Ioana, mersi de incurajare, pentru mine 500 de mesaje e un record la cit de ocupata sunt dar sper sa ma organizez mai bine de acum si sa scriu ceva mai mult, sa vedem!
Antoanela ai niste copii tare draguti, sa va traiasca, m-am delectat si eu cu pozele lor!
Sa iesim si noi putin la raport ca am avut un weekend incarcat dar frumos, vineri dupa amiaza am fost la spectacol la K3 unde Alberto a fost in elementul lui, a dansat, a cintat, a dat flori solistelor trupei, s-a fotografiat cu ele....ce mai, petrecere in toata regula pe capul lui!
Vineri seara am plecat la Lisabona unde am petrecut un weekend lung (pina aseara) alaturi de rudele de acolo care m-au si serbat caci vineri am mai completat un an la total......asa ca uite va servesc, virtual numai din pacate, cu ceva bun si alatur si un pahar de sampanie ca tot e bautura mea preferata!!!
O zi buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto