Piticodromul de Sept - Oct 2005 (205)
Raspunsuri - Pagina 20
kid2003 spune:
Miflore, dar eu parca am dat mai putin pe vaccin, nu mai tin minte exact cat ca l-am luat acum 2 luni si shade frumos in frigider, a tot asteptat sa fie alexandra sanatoasa tun ca sa il facem...
Dar l-am luat din farmacie si sigur a fost mai ieftin. Maine il duc la Medlife si mi-l fac acolo, mai platesc vizita la dr si gata...Daca nu l-ai achizitionat inca, ia-l de la farma nu de la cabinet
bb2
locca spune:
310 roni? mda, ce sa mai zic ...
Azi noapte am bolit, si eu si copilul. Tocmai cand ziceam ca n-a mai avut de 1 an jumate enteroviroza. Naspa e ca ne-a lovit pe amandoi, iar el nu vrea sa puna gura pe nimic de regim. Ufff. Iar eu, ca cireasa de pe tort, am si arsuri, bleah.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
locca spune:
Mifloricico, ia vezi tu ca la sensiblu pe site dau niste preturi de app. 80 roni pt. vaccin.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
mary ilie spune:
Ciao!
Inca nu sunt la zi cu cititul vroiam doar sa va salut
Noi ne-am intors dintr-o mini vacanta la Venetia, a fost foarte frumos, incerc sa pun ceva poze cu noi pe adresa comuna, ca nu vi l-am mai aratat de mult pe voinicul meu.
Interesant subiectul cu sigilarea maselutelor, pare o alegere buna, ma interesez si eu...
Revin...
mary ilie spune:
Kid, da de mine ce zici, ca am stat departe de fi-miu maxim 6 ore cand era la gradi?
Avem si noi galetusa verde Lego cu omulet si masinuta, tare drag mai are de ele, mai ales ca se potrivesc si la trenuletul de la Lego, e foarte incantat Andrei.
Diana, foarte interesant ce spui tu, o sa aplic si eu
DANA LUCIA, LA MULTI ANI cu intarziere! Multa sanatate si tot ce-ti doresti tu!Multumim de tratatieFoarte frumos v-ati distrat in weekend.
Ce haiosi piticii care se ataseaza de lucrurile lor, Al meu copil nu da semne de asa ceva, nu-l intereseaza cu ce se imbraca, incalta, si seara la culcare doarme mereu cu o alta masinuta sau trenulet. Are o singura mare preferinta, sa citim Lady si vagabondul inainte de culcare, ma streseaza de mor, o stim pe dinafara si el si eu si tati
OOOO, Kristinuza, ce intrebari pune RaducuNoi inca suntem la din alea soft...
Super tari copilasii astia, nu pot opri din ras!
Ruxandra sanatate si tie si lui Matei!
Si succes la vaccin, celor care urmeaza sa presteze!
Nu reusesc cu pozele....hmmm....am si uitat cum se face de cand n-am mai trimis....
mary ilie spune:
Am admirat si eu poze de copilasi care de care mai frumosi, nu stiu pe cine sa laud mai intai, si nu pot sa nu remarc pozele cu Ilinca Budinca, deci Ina nu ne-ai uitat de tot! E o frumusete de fetita, ce mai, la fel ca toti copii piticodromului!
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
Hai sa scriu si eu repede pana schimbati capitolul.
Dana Lucia, Kid, mersi ca ne-ati admirat.
Kid, Ioana, Miflore, Fetele, as vrea tare mult sa ne vedem. Noi stam in bucuresti de vineri 30 mai pana duminica 8 iunie. Pe 6 rupem turta fetei, deci nu putem; in afara de asta nu avem nimic fixat; daca e ok si pt voi, propun sambata 31 mai sau duminica 1 iunie; adica noi am putea si in timpul saptamanii, dar voi nu sunteti in vacanta, sic! Glumeam, acum serios, ar fi super sa ne vedem. De obicei la noi intervin tot felul de probleme care nu ne lasa timp de respirat, insa daca stabilim ceva, facem tot posibilul sa venim; eu am nr Ioanei de telefon, si ea pe al meu, tinem legatura pe sms; o sa trimit de mail-ul comun nr meu de tel; am si un mobil romanesc dar nu-l stiu acum pe dinafara.
Ioana, da, Sonia doarme bine, 11-13 ore pe noapte; numai cand e bolnava se trezeste noaptea sau am trezit-o noi ca sa-i masuram/scadem temperatura; treaba e ca de multe ori adoarme fara sa-si bea laptele si i-l dau eu in somn, adica in timp ce toata lumea se chinuie sa scoata mesele de noapte, noi le introducem. Dar in fiecare seara cand o pun in pat si ea se culca singurica fara scandal zic "Doamne ajuta!" sa nu se schimbe.
In schimb, Kid, si musiu Victor se scoala aproape in fiecare noapte de 1-2-3 ori, ba suculet, ba lapte, ba mai-mai (adica sa-l mangaiem, isi ridica tricoul si zice "la, la, pe burtica" .
Tonia, am apucat sa vad pozele, ti-am admirat baietii, sunt 2 frumosi, mi se pare ca seamana bine intre ei.
Diana, inteleg ce spui tu si de obicei asa fac; insa problema apare cand s-a terminat de tot sucul adica nu mai avem in casa, sau croissant sau bombonica cu coada sau mai stiu eu ce vrea in momentul acela; nu mai avem, e tarziu, a inchis la magazin (ca el se duce sa se incalte sa mergem la cumparaturi), pai e tragedie, plansete, topaiala, dat cu fundul de pamant. Si nu mai aude nici o explicatie, e inutil sa incerci sa-l faci sa inteleaga ceva.
Dana Lucia, La Multi Ani! Ai petrecut f rumos de ziua ta, iti urez sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi.
Deci, dragelor, da-ti-mi si mie un sms sa stiu cand/daca se organizeaza o iesire cu mamici+ pitici.
Va pup, numai bine,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
miflore spune:
Intrebare rapida ca sunt in sedinta!
Ce credeti, aseara i-au aparut Anei 3 bube maricele, gen piscaturi pe manute. Banuiesc c-a piscat-o un tantar, dar unul d-ala mare... Tocmai aseara, clar, din moment ce azi avem programare la vaccin. E vreo problema, voi ce stiti? Se scarpina, s-au facut alea cat casa, umflate, offffffffff. Adica nu sunt ca niste piscaturi mici, punctiforme. Ce facem, avem voie vaccin?
Altceva pe corp nu are, mananca, vesela, tot tacamul, doar c-ar vrea sa se scarpine...
Revin peste 1 ora jumate.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI