Piticodromul de Sept - Oct 2005 (205)
Raspunsuri - Pagina 12
kid2003 spune:
RalucaN ai aparut! Cum sa nu ai ce sa scrii? Nu vezi ca noi batem campii pe aici, o mana de mamici?
Imi pare rau de Bursicutza ca ii e rau la burtica. Teoretic, credeam ca antibioticul administrat pe alte cai decat orale nu streseaza flora intestinala. Practic cica o ataca chiar daca intra prin sange antibioticul. Pentru ca el e calat pe bacterii de tot felul, iar bacterii sunt si in tubul digestiv, exact bacteriile care sunt bune si ajuta la digestie (ok, bacili, dar tot una e, ideea e ca antibioticul ii ataca si pe ei). Asa mi-a explicat mie doctoreasa cand am facut antibiotic in branula (a avut enteroviroza cand avea un an). Asadar ecoflorina e f buna pentru refacerea florei bacteriene bune dupa un tratament cu antibiotic administrat intravenos sau prin injectie intramusculara.
Cu un pic de regim si biotics sau ecoflorina ar trebui sa se refaca la burtica repejor. Tin pumnii sa fie doar atat si sa nu fi cules alt virus...
Trebuie sa vina Barzoiul ala afurisit si la tine, intr-adevar fara stress cred ca vine mai repede, s-o fi saturat si el de planuri si masuratori. Eu cred ca cea mai placuta cale este sa prestezi la fiecare doua zile, toata luna si sa vezi cum vine barza.
Ca si cu calendarul nu mi-s mandra, uite cum am conceput eu o fetita cu monitorizarea ovulatiei, teste, planuri si planificari menite sa aduca un baietel
bb2
RalucaN spune:
Din pacate, oricat de still in love am fi noi, la doua zile toata luna mi se pare cam greu realizabil. Mai nou Bursi si-a aruncat suzeta la gunoi, tare mandra de ea si curajoasa, dar cum vine ora de somn, cum incepe sa se vaiete ca ii e dor de suzeta si sa ma duc la Glina sa o caut. Si uite asa i s-a decalat ora de somn cu o ora... Na, mai presteaza din 2 in 2, cand iti pica okii in gura de nu mai poti.
Mersi de explicatii cu antibioticul, si eu ma gandeam ca intravenos nu ar avea cum sa atace stomacelul, dar m-ai lamurit.
Iar cu planurile tale eu zic ca mai poti face un bb3 baiat dupa cativa ani, nu e totul pierdut.
Reclama asta la pampers e enervanta rau....
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
alexuta2005 spune:
Mie mi-a recomandat dr. un sirop pt. refacerea florei intestinale, cand Alexia a avut enteroviroza.Uite-l aici. http://www.pharco.ro/content/produs_det.php?categorie=2&id=50
dana_lucia spune:
Buna dimineata!
Dorim sa felicitam sarbatoritii de azi, purtatorii de nume Constantin/Elena sau derivate de la aceste nume, "La multi ani!" si sa aveti o zi frumoasa!
Salutari si sper sa am timp sa mai revin azi cu mesaje.
O zi buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto
ege spune:
La multi ani si din partea noastra tuturor celor care poarta numele de Ctin si Elena!
pupici
ege 16 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
miflore spune:
LA MULTI ANI ELENE SI CONSTANTINI!
Ralucutza, bine-ai revenit, cum sa te uitam?
Sper sa fie bine Bursicutza si sa se refaca repede repede! Si tu nu mai da bir cu fugitii, vino-ncoa la taclale!
Nu mai zic nimic de vizita dar te-astept pe tine pe la mine, ce zici?
Azi ma duc la Kettler sa vad ce marfa au adus.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Buna dimineata si la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Simona, felicitari pentru asa nastere rapida si bun venit pe lume micutei Erika.
Raluca, ma bucur ca ne-ai scris, nu te-am uitat. Succes cu bb2, sa vina cit mai repede barza. Sanatate bursicutei.
Zino, felicitari pentru spalatul pe cap cu succes!
Dana Lucia, ma bucur ca ne scrii mai des.
Anto, felicitari pentru dezvatul de pampers. Noi tot in concurs, de fapt e mult mai rau decit inainte.
kid, peste 10 ani cel tirziu cind o sa fie coada de baieti la usa casei dupa fetele tale n-o sa te mai plingi ca n-ai baieti.
Antonia, felicitari pentru ne-plins.
Eu sint bine, doar ca nu mai am timp de net; cum vin acasa sare Miru pe mine si intru la jucat si citit carti, pina adorm in patut cu ea. Am reusit sa-mi iau masinuta, dar nu A classe cum mi-ar fi placut; poate dupa ce o sa cistig la loto.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Multumesc pentru sfaturile cu crema de ochi; ca prim pas, m-am hotarit sa achizitionez o crema de afara, cred ca e mai buna decit crema cu acelasi nume care se vinde la noi.
Carmen, ma bucur sa aud vesti de la voi.
Dana lui Antoine, felicitari pentru imbunatatirea vocabularului.
Casiana, si Miruna e timida pina la extrem; dar nu ma ingrijorez pentru ca seamana cu parintii ei. Insa dupa citeva minute, dupa ce se obisnuieste un pic cu persoanele respective, e ok.
Zino, succes cu leaganul, sper sa-l achizitionezi repede.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alexuta2005 spune:
Multumim pt. urari,
La multi ani pentru toti sarbatoritii de azi!
Abia astazi a acceptat Alexia ca o cheama si Elena.Pana acum de cate ori incercam sa-i spun:"pe tine te cheama Alexia Elena Rauta" ea zicea "nu Aesia Enena Laluta eu sunt Aesia".
Azi i-am zis ca e ziua ei si asa a acceptat.
alexuta2005 spune:
Pai Ioana, tocmai asta e, si noi suntem timizi si am fi dorit macar ea sa nu fie.Alexiei ii trebuie cam 1 ora sa se obisnuiasca cu adultii straini.Ce ma bucura e ca nu se intampla asa cu copii.E foarte sociabila cand se intalneste cu un copil fie el si strain.
Acum a inceput seria fobiilor.
Acum 2 zile s-a speriat cand a vazut luna pe cer,si nu vrea sa se mai uite pe geam.Spune cu vocea tremurand:"e intunelica si luna"
Ieri s-a speriat de o musca si nu mai vroia sa intre in dormitor ca e musca acolo.Ii e frica de intuneric.Nui vrea sa mai adoarma in dormitor ca vede din pat luna si in tuneric afara, asa ca se duce in sufragerie.