Piticodromul de Sept - Oct 2005 (205)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello!

Sa incep cu felicitari pentru Simona, sa va traiasca Erika (ce nume frumos!) si sa fiti fericiti alaturi de cele doua printese!

Felicitam si noi toti copilasii pentru progrese, ce super e piticodromul!

In rest totul e foarte OK cu noi, eu super busy ca de obicei dar de joi imi voi lua o mini-vacanta si abia astept!

Salutari de la Alberto pentru toti colegii de listuta!

O zi buna in continuare,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sa ne traiesti Erika, sa ii faci fericiti pe mami, pe tati si pe surioara Maia!!! Bravo tiza mea, Simona!!!

Am fost si eu azi la marele maretul si stralucitul dr Herghelegiu de la Euroclinic...Nu mi-a facut nici o impresie, mut, mut si destul de ciudat.
A avut o manevra cam dubioasa de era sa ma scol si sa plec de acolo.
Vezi doamne nu vedea copilul bine la inima (statea cu spatele si nu vedea prin coloana vertebrala inima) si a zis ca sa il intoarcem. Intai a ciocanit burta cu sonda aia, apoi m-a pus sa tusesc apoi... cu sonda pe burta mea (in mana stanga) a incercat pur si simplu sa intoarca manual copilul cu mana dreapta, inghesuindu-l intre mana lui si sonda. Asa, direct, prin burta mea. Mi s-a parut f ciudat si dureros. si destul de...babesc asa, de moasa invechita.
Nu mai zic ca printesa mea nu a catadicsit decat sa se intoarca partial sub mana minunatului dr si dupa cateva secunde tot cu c...l-a tratat. Drept urmare inima ioc.
In rest "prezinta formatiuni vulvare" in continuare, scuzati-mi franceza dar asa a zis. Nici urma de alte formatiuni!

Alinam, multumesc de pont, o sa dau o tura si prin Leonardo.

Ce bineeee ca a venit caldura, am scos fata la soare ieri numai in tricou si chilotzei!!! Pentru prima oara. A stat 2 ore fara sa faca nimic si dupa doua ore a facut brusc, exact cand am intrat in casa putin, si numarul 1 si numarul 2, la foc automat. Nu am reactionat f bine, mi-a fost frica sa nu o sperii, am lasat-o. Noroc ca e un pic constipata . Asta e, prima incercare nereusita, continuam continuam!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Felicitari Simona, sa creasca Erika mare si frumoasa, desteapta si norocoasa.

Miflore, m-am interesat si nu e o firma. A cumparat taica-meu niste grinzi de lemn, cordelina si niste agatatori zdravene, si cu ajutorul unor muncitori au montat ansamblul.

Ieri am lasat golanii in sort, toata ziua, la padure. Mai mult in soare decat la umbra, au alergat de la 11 dim. la 7 seara. Noroc cu o prietena care s-a gandit sa-i dea cu crema. Aseara urlau amandoi, la baie. Nu erau rosii de soare ci zgariati/taiati pe maini si picioare de iarba mare prin care alergau. Mare-mare, ca celui mare abia-i vedeam ciuful si banuiam ca o fi si cel mic pe acolo. S-au distrat, ca am fost 5 familii fiecare cu cate 2 copii si cu varse de la 1.5 la 7.5 ani. Chiraiala mare!! Sa nu uit ca au stat si cu picioarele in rau.

Azi dimineata, Calin a refuzat sa mearga in parc. I-a spus lui buni ca el vrea in padure.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Miflore, mersi frumos.
Daca te referi la ce cred eu, sarbatoarea mare e peste o luna si trei zile, adica atunci implineste Sonia un an (altfel nu stiu la ce te referi). Esti o dulce,.

Tonia, mersi, o sa-i transmit, va fi foarte mandru.
Cu pampersul vs olita, v-am zis, la cresa l-au pus, dar a fost in a treia serie de copii, adica a inceput din aprilie, ca in grupurile din februarie si martie nu a vrut, punea botul numai cand vedea obiectul acela. Deci conteaza mult sa fie pregatiti sa accepte ideea. Si mai ajuta mult recompensa dupa ce face, bomboane, praji, etc. Plus ca executam toti dansul indienilor de bucurie.

Astia aici procedeaza asa: ii lasa in chiloti si-i pun pe olita la fiecare 45-60 de minute (asta e marea gaselnita pt ca acasa Victor nu vroia sa stea nici 10 secunde asezat, nu avea stare). Cand fac, le dau ceva bun, cioco, biscuti, etc. Bineinteles ca in primele zile fac si pe ei si pe mobilel din jur. Daca insa vad ca e copilul stresat nu insista, il lasa in pace si incearca mai tarziu.

Pup fetele,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anto, sunt dusa. Asa e, sarbatoarea e peste o luna si 3 zile!
Anya, merci frumos! Mai sap. Azi am agatat niste muncitori care tocmai terminau un parc din asta cu leagane, aproape de casa. Mi-au dat un nume de firma si un telefon dar m-au si avertizat ca un leagan costa 20 de milioane. Astia nu-s normali...Nu va mai spun ce era in parculetul proaspat inaugurat, cred ca erau 10 copii/mp. Se dadeau cate 15 in vartelnite, pe tobogane se calcau in picioare, era un vacarm de nedescris. Si Ana nu vroia nicicum sa plece.
Kid, bafta bafta bafta! Acelasi lucru il voi face si eu dar mai incolo putin, dupa vaccin!
Asta seara i-am facut Anei baita la cap pe inaltator, in fata oglinzii!!! E-adevarat ca nu prea a vrut, a marait un pic dar in orice caz nu i-am facut-o cu forta. Am pacalit-o cat am putut, i-am umezit parul incet incet, apoi am lasat-o sa ma dea pe mine cu sampon, am cules niste frunze autentice din par si de la mine si de la ea semn ca parul e murdar, i-am facut niste tepi din par cu care am mai momit-o cateva secunde apoi a venit taica-su cu iribal si facea baloane in jurul nostru...ce sa mai, sunt epuizata...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bine ai venit pe lume Erika! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc! Simona, felicitari! Ce rapida ai fost vreau si eu asa.

Kid ce tare e Alexandra am ras bine de tot cand am citit cum a produs la foc automat. Bine ca nu s-a dus pe canapea

Mihaela, unde unde, in ce parc era inghesuiala aia? Bravo pt. baita, sunteti pe drumul bun.

Matei a fost ieri sa se tunda. Cica a intrat in frizerie si a zis tare "am venit sa dau jos boschetul, asa a zis tati" . Ce-i drept asa ii spusese taica-su "azi mergi sa te tunzi, nu vezi ce boschet ai pe cap?"

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Adica Matei a acceptat de buna voie si nesilit de nimeni sa se tunda? Eu am negociat cu fi-mea vreo ora acum 2 zile, eu i-am pus mate (adica desene animate in limbajul ei) si ea m-a lasat s-o tund. Dar o ora s-a tinut bat, se prefacea ca e ocupata in timp ce i se scurgeau ochii spre TV.
Ruxandra, parcul e si mai aproape de tine decat de mine! E in spatele complexului Apusului, pe terenul ala fost mizerabil...ce-i drept e frumusel, cu multe leagane si tobogane! Si o aglomeratie pe masura.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya, ce distractie a fost pe voi!

Kid, haha, chiar a fost tero Alex a ta! Nu te lasa!

Locca, Matei scoate niste faze tari! Are un umor!

Azi a fost prima zi in care Dinu nu a plans dimineata! O fi fost pt ca nu l-am dus eu...A si vrut sa se imbrace sa nu intarziem la gradinita.
In rest, nimic nou la noi.

Mergi la inceput

Tonnia, gata, ai scapat! Felicitari!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salutam voios piticodromul!
In primul rand felicitari Simona si bine ai venit Erika! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa!
Vroiam doar sa va salut, sa va zic ca ma gandesc la voi, poate voi m-ati uitat, eu cu siguranta nu. Perdelesc din cand in cand, cu scrisul mai rarut ca nu am timp si cand am nu stiu ce sa zic, caci ma simt ca musca-n lapte.
Noi suntm oarecum bine, am avut probleme de Pasti, eram la mine la tara, pe langa Alba Iulia, cand in ziua de Pasti Catalina mi- a facut febra mare, noaptea iara, am fugit cu ea la spital. Amigdalita pultacee, i-au pus branula in manuta si i-am facut eu cu manutele mele (de-mi venea sa-mi iau campii cand se apropia ora) Cefort intravenos. Dupa 5 zile i s-a umflat manuta de nu ma mai puteam apropia de ea, eram deja in Bucuresti, fugi iara la urgenta sa-i dea branula jos si sa-i puna alta sa terminam tratamentul. Dupa 7 zile de intravenos a mai facut 3 zile cu Ceclor pe gurita si am scapat de puroi. Acuma alta belea, se plange de dureri de burta de vreo saptamana si ceva, deci cam dupa 2-3 zile de cand am terminat tratamentul. Si face kk destul de moale si de 3 zile si cu mucozitati. Oare de la antibiotic? Ieri am dus-o la analize, copro, exudat, urina, sange, tot tacamul. Astept rezultatele. Intre timp ii dau Ecoflorina si regim. Altceva nu stiu ce sa-i fac. Intr-o noapte a durut-o atat de rau ca am chemat salvarea, pur si simplu nu mai stiam ce sa-i fac, eram disperata. Dupa care a lasat-o brusc si a adormit asa ca am sunat la salvare sa nu mai vina, oricum trecuse o gramada.....
Kidultez, sa-ti creasca mare burtik si printesa din ea! Am vazut ca intrebai de mine pe dincolo. Nu prea mai scriu pe acolo ca nu am ce, luna trecuta am facut pauza ca m-am tratat si eu de infectie urinara si alte alea alea. In rest nu ma mai gandesc, nu mai numar, doar sper. O veni si la mine barza, nu? Cat sa ma ocoleasca?
Pup fetele si piticii, sper sa mai reusesc sa mai scriu din cand in cand, caci nu vreau sa ies de tot de pe piata.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput