Piticodromul de Sept - Oct 2005 (205)
Raspunsuri - Pagina 10
Simona8004 spune:
Buna fetelor,
foarte scurt am intrat aici la voi, doar sa va anunt ca sunt fericita mamica a unei stelute super frumoase de fetita, pe care o cheam Erika. S-a nascut marti seara pe data de 13.05.2008 la ora 20:55 cu un travaliu de maxim jumate de ora. de fapt toata ziua au fost contractii, dar mi-am spus ca nu are rost sa merg la spital si sa bintui pe acolo cind foarte bine pot sta acasa si cind simt ca e gata ma duc. Zis si facut. la 19:30 au inceput cintractiile din 5 in 5 min asa ca am sunta dr care m-a vazut pe parcursul sarcinii si ne-am dat intilnire la 20:10 in spital sa vada si ea cum stau lucrurile. La 20:15 eram pe masa, pentru verificari, si eram deja dilata 8. pina s-a facut internarea, injectiile de regoare si luatul singelui de rigoare, la 21:55 Erika a venit fara fff mult efort. Pot spune ca a durat mai putin decit la Maia, mi-a fost mai usor dar ca si durere si constientizare a toate ce se intimplau au fost mult mai bine simtite.
Oricum. suntem bine, suntem deja acasa si incercam sa ne acomodam cu noua formula. dar pot spune ca ne descurcam.
cam atit pentru moment.
O sa il rog pe sotu meu sa folosesc adresa lui unde pune foto sa atasez aici sa o vedeti pe Erika si Maia.
Va pup si imi sunteti tare dragi.
Multa sanatate la tot piticodromul festiv.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 31+
"Daca nu poti intelege lumea vizibila in care traiesti, cum indraznesti sa pretinzi ca intelegi o lume pe care nici macar n-o poti vedea?
Simona8004 spune:
...scuze de semnatura de la mesajul anterior, dar nu mi-am dat seama decit dupa ce am trimis mesajul
Gata am reparat si de acum o sa fie bine.
cge spune:
Simona, felicitari ca esti de 2 ori mamica,Erika sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Erika, bine ai venit pe lume !!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nanadana spune:
Salutari de la noi
pupam tot piticodromul cu mic cu mare
simona felicitari pt Erika sa-i dea d-zeu multa sanatate si noroc
cit despre noi am facut ceva progrese vorbim ceva mai bine de inteles intelegem tot in ambele limbii,preferea sa vorbeasca mai mult in franceza,am scapat de pampersi,face pipi- caca la olita chiar se duce singur nu este nevoie sa merg cu el ,doar cind sintem la cineva merg cu el,de spalat nu sint probleme, daca eu ii spun seara "haide gata la nani" dupa ce papa ,el ma avertiseaza "nu mama,la baie"(antoine ia dusul inaite sa mearga la nani),in rest papam la fel de bine dar este inebunitttttttttttt dupa ciocolata ,cu taiatul ungilor aplicam santajul haide ca dupa acea ii tai tu ungile lui doudou(ursuletul lui care face nani si care nu se desparte neam)si vad ca merge foarte bine la fel face si cu curatatul urechilor, ce imi place la el este ca are o memorie vizuala buna
bine va pupam iarasi si va dorim o duminica placuta la toata lumea
ege spune:
ERIKA,sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viatza!!.simona ai nascut la termen?am vazut semnatura cu 31 sapt si m-ai cam speriat,pt ca inainte sa nasc cu apx o luna plec in antalya,in vacanta,CU MASINA.sper sa ne intoarcem in acveeasi formula acasa,adica 3+1 bb in burtica
ege 16 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Nu ne-am mai vazut de mult, ma bucur sa citesc vesti asa de bune.
Simona, felicitari pentru bebelina Erika si pt nasterea usoara. Sa va traiasca fetele si sa fiti sanatosi cu totii.
Ege, felicitari pt bb2, sarcina usoara in continuare.
Nanadana, felicitari pt progresele lui Antoine.
Fetele, mai e competitia aceea cu pampersul?
Ca vreau sa ma laud ca am iesit din cursa, Victor face la olita de vreo luna, s-a dovedit ca e buna cresa si la altceva decat la transmis virusi.
Ii punem pampers noaptea si de multe ori se trezste si cere sa-l schimbam daca a facut pipi, iar dupa-amiaza nu prea mai face in somn.
In rest e golan mare si simpatic, turuie ca o moara stricata in romana si-n franceza si gesticuleaza cand vorbeste, e haios foc.
La capitolul "asa nu" se trezeste aproape in fiecare noapte sa verifice ca nu mai e nimeni la tv si eventual sa bea un biberon de lapte, vine la noi in camera si sta pe vine intr-un colt pana-l bagam in seama sau pana e suficient de treaz sa vina peste ta-su si sa intrebe "mergem jos?", chestie care la 2-4 noaptea nu e funny deloc, mai ales cand se repeta;
Noroc ca Sonia doarme toata noaptea si adoarme singurica la ea in pat, cuminte , fara scandal, Doamne ajuta! Mereu ma minunez cat pot fi de diferiti copii astia, soarele si luna, nu altceva.
Va pup pe toate si va urez o saptamana insorita,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
miflore spune:
Buna dimineatza intr-o zi de luni!
Simona, felicitari si refacere usoara si bun venit micutei Erika!!! Sa fie sanatoasa si cuminte si mancacioasa! Ce spune Maia despre surioara ei?
Iar tu esti tare tare, auzi, travaliu de juma de ora!
Anto, gata, l-am taiat pe Victor de pe listuta cu pampersii, mamica fericita ce esti! Noi suntem in continuare in frunte, n-are fata nici o treaba. Ce-i drept nici n-am mai actionat in domeniul asta, acum incercam sa rezolvam problema cu baita. Peste 3 zile aveti sarbatoare mare in familie!
Nanadana, ma bucur ca ne-ai scris! Bravo Antoine!
Mie mi-e somn.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
alinam spune:
neata!
Simona felicitari pentru fetita si pentru nasterea usoara, sa fie sanatoasa !
"Crocs" fake am vazut ieri la Leonardo, erau fix 25 roni.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Tonnia spune:
Erika, bine ai venit! Felicitari, Simona!!! Sa fie sanatoasa, sa se inteleaga bine cu surioara, sa va aduca numai bucurii!
Antoanela, felicitari lui Victor!!!
O zi buna, fetelor!