Piticodromul de Sept - Oct 2005 (205)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Off,ce as da si eu vina pe hormonii astia!
Alexia, in ultima vreme,se crizeaza din orice.Dimineata alerg prin casa sa o imbrac,ajung la servici cu nervii la pamant.
Daca nu e super sensibila si plangacioasa e super incapatanata si nervoasa.Pana acum am reusit sa ma abtin da nu stiu cat rezist.
Codruta mai e o serie de maselute pe la 2 ani jumatate-trei ani.Alexiei i-a iesit o maseluta de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Alti dinti??? Dar cati trebuie sa fie? Ca Ana mea are 20, eu zic ca asta-i dantura completa la varsta asta.
Si fara doar si poate mamele sunt niste eroine!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

In alta ordine de idei am uitat sa va spun ca n-am abandonat cautarile legate de leaganul fetii. Cu Bucurestiul am cam epuizat resursele, doar la Kettler cadru cu 3 leagane, 12 milioane. Dar eu vreau cu 2 leagane. Si oricum mi se pare cam scump, ce naiba, sunt 3 tevi sudate. In fine. De curand au bagat astia la oferta quelle leagane cu 2 leganatori dar nu-mi dau seama din poza daca tevile sunt suficient de groase. Am sunat la ei si n-au stiut sa-mi raspunda. Pretul de altfel super convenabil, cred ca-i oferta, ca si ala de 1 leagan si ala de 2 leagane costa la fel, 4 milioane. Intre timp am dat de un depozit de jucarii de exterior pe drumul nostru spre tara. Super frumoase, ne-am oprit acolo, aratau f. bine, am primit o carte de vizita, am sunat, am primit mail si stupoare! Un leagan costa vreo 25 de milioane! Importate din Turcia. Si astea chiar aratau fff. bine! A, dar sa va zic, aveau si complex d-ala gen castel cum se vad prin parcuri, unul (maricel, ce-i drept) costa DOAR 600milioane. Asa ca iar m-am linistit. Inteleg acum ca Kettler aduce zilele-astea mai multe modele, stau la panda.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Pai 20 ar trebui sa fie. Dar Alexia nu are decat 17.

Mergi la inceput

Aha, m-am linistit! Ca ultimii dinti ai Anei i-am simtit cand au iesit spre deosebire de ceilalti 16!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ba la noi as putea spune ca ultimele masele au fost cele mai discrete . Mifloricico, cred ca diseara raman in militari cu plodul, iar m-a lasat sotul singura pana duminica. Daca nu o mai duci pe Ana la socri poate ne mai vedem, ce zici?

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

600 de milioane ? Si ce face? Putem locui toti in el? Cate camere are??? Ca daram casa si il pun in locul ei (pe castel zic).

Tonnia, eu iti dau voie sa dai vina pe hormonii mei! Ca poate daca ii impart cu tine raman mai putini pentru mine!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Si lui Andrei i-a iesit zilele astea o maseluta, dupa ce vreo 2 saptamani a stat cu mainile in gura de nu stiam ce sa-i mai fac.....
Mifloricico, ce preturi......incredibile
Eu in ultima vreme observ ca mi s-a cumintit copilul
O fi mare schimbare de la 3 ani?Sau doar o perioada de tranzitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mifloricico, frate'miu a montat un leagan zdravan in curte, cu 2 scaune. Il intreb de unde l-a comandat, daca vrei.

Niste surogate de "croco" am vazut in reclama de la Cora (spam-urile alea care le gasesc in cutia postala). Chiar ma gandeam sa le iau si eu baietilor pt concediul in Thassos.

Mergi la inceput

Anya, vreau, intreaba, te rog!
Ruxandra, ce coincidenta, si sotul meu mi-a dat "liber" pana duminica, el s-a dus la peste. Azi am fost in Herastrau cu Ana, cu o prietena si cu fetita ei. N-am citit mesajul ca te luam la plimbare cu noi. Diseara ce faceti, iti dau un rendez-vous?
Pe Ana n-am mai dus-o la socri, e clar ca nu vrea sa mearga acolo si prefera sa stea cu mine.
Mda, fi-mea se joaca in continuare si la ora asta...am pus-o in pat la ora 3, e 4.20 si inca n-a adormit... in conditiile in care am fost cu ea in parc de la 9 jumate la 2....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput