Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
ramonab spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
Bebelutzul meu papa cam la 3 ore. seara papa pe la 21 si daca am noroc adoarme intr o ora. apoi se trezeste la 1, la 4 (cand da sa se trezeasca de tot, dar nu l las... il iau la plimbare prin camera si adoarme) apoi la 6 si uneori din ora in ora pana se trezeste. ma intreb oare cand ma va lasa sa dorm si eu toata noaptea cap coada? bebelusii diversificati dorm mai mult?
si ma mai roade o intrebare... cand voi incepe diversificarea o sa am iar parte de colici, tinand cont de faptul ca am avut colici la greu pana acum? nu mai vreau colici... vreau un copil razacios si cuminte... m a capiat.
Anca D. cu bebe
Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze
Rezumatul nasterii
www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet
Anca, ai incercat sa nu il iei in brate cand se trezeste? Sa il lasi in pace sa adoarma la loc singur? Si al meu se mai trezeste noaptea si chitaie cateodata si 15-20 de min,da eu il las in pace, nu ma duc la el si pana la urma adoarme singur. Pana dimineata la 6-7 nu mai am treaba.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
ramonab spune:
Shose, buuna cafeaua asta.Am mancat si un cozonac cu ea de ala cu nuca .
Shose spune:
Mai zuze dragi si atotstiutoare, lamuritzi'ma si pe mine:
de ieri mi'am facut abonament la tenis. ieri am jucat cam o ora, o ora si ceva...dupa pauza de orice ex fizic de 1 an.
Am o febra de mor...mai ales la abodominali. Am vrut dimineata sa ma ridic din pat....si era cat pe aici sa nu pot. Ma deranjaza si cand tusesc si cand rad. O fi vre' una cu cezariana?
Nu ma doare operatzia...doar muschii abdominali ma tzin ca la febra musculara.
Intrebarea 2 e....e efort asa mare pt perioada asta post operatorie?? Sa luatzi in calcul ca ieri am facut 3 luni de la ceza.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
ramo yamyyy...da'la cu nuca...multa. I love it!!!
In lipsa de cozo beau doar cafeaua.
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
ramonab spune:
E doar febra musculara, daca nu te doare operatia nu ai de ce sa iti faci griji.Dar totusi incearca sa nu te prea fortzezi ca oricum inca nu esti vindecata, doar pe la 6 luni se poate considera ca e bine vindecata operatia.
Ca sa nu faci febra musculara dupa terminarea efortului trebuia sa iei o lingurita doua de zahar si nu mai faci febra musculara sau cel putin nu asa de tare.La mine functioneaza.
Shose spune:
Ramo azi nu cred ca mai merg..ca ma dor si muschii spatelui. Nu mi'am dat seama ca m'am solicitat atat. 2 linguritze de zahar inainte...asa o sa procedez.fata
Mi'e dor de LauriciD ca n'a mai scris de cateva zile. Sa apara cat mai rpd sa nu pun mana pe telefon
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
acum abia am reusit sa citesc din urma!multumim mult pt urarile de ziua mea si pt botez!!!mie imi pare rau ca n-am luat un fotograf pt ca baerbatum-meo n-o vrut mi tare ciuda!!m-am topit toata cand am vazut pozele lui lavi(mitsu) ma gandesc ca sunt facute de dani?sotul cretei?? MINUNATE!!!ABSOLUT TOATE!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Honey un apasat ca ai zis ca seamana Daria si cu mine Glumesc, adevarul e ca nu-mi pasa cu cine seamana, atata timp cat e sanatoasa!
Miri superba poza cu trenuletzul! Ce bulanase are Sacha, imi vine sa-l mananc toooot! Tin pumnii stransi sa-ti mearga super bine la interviu! Asteptam vestile.
Stancutza superbe pozele! Asta imi place cel mai mult: http://good-times.webshots.com/photo/2329742030102502083zEUkHr
Pe langa faptul ca Sofia e pur si simplu superba, si pozele sunt facute fff bine, zici ca sunt facute de un profesionist...cred ca ai un aparat foarte bun, nu?
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
neata zuzici,
bitzi iar mi-a facut bucuria si s-a trezit la 5 dimineata!! a dormit legat de la 21.30 pana la 5 .. Doamne ajuta!
MIRI, TIN PUMNII SA IASA TOTUL BINE LA INTERVIU!! MULTA BAFTA!!
honey poate AJ e pe fusul orar din romania .. nasol ca nu doarme noaptea, nu poti nici tu sa te odihnesti. sunt sigura ca are acum o perioada dupa care se va face baiat cuminte!!
iulia e de cosmar nasha. eu zic s-o eviti .. sau sa-i spui sa nu se mai bage .. eu cred ca o pocneam la faza cu strigatul. stiu cum e sa ai copilu marait, sa-l adormi greu si sa-l trezeasca careva ..
miri Doamne ce dulci sunt piticii. iar pe sacha imi vine sa-l rotai, grasunu lu' mama!!! cat despre socrella .. se vede .. soacra, soacra poama acra! cat despre borcanele eu sunt in dubii .. nu stiu daca sa fac o regula din asta .. dar uite ca eu am crescut cu borcanele si sunt bine mersi!
anca.diana si pew mine m-a capiat bitzi .. e de groaza .. una, doua plange, una doua plange .. am ajuns sa cred ca are ceva ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE