Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata.Ei hai ca azi nu m-am mai culcat inapoi, am lasat puiutu numai sa doarma.Mi-am facut o cafea si ma dau la citit pe aici.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fortzosul AJ!!!! felictari!!!!

quote:
Originally posted by honey79

Asa, sa va zic si de noi acum, ca suntem la zi cu cititul.

Baiatul meu e circ.
Nu mai vorbesc de faptul ca mi-a facut nervii zgarci azi-noapte.DAr asa, in general...e un circ si jumatate.
Incepe si plange. Dar asa... un .. oaaa... aaaa... sta 10 secunde, vede daca ii raspunde cineva, apoi iarasi .. si o tine asa pana cand, se enerveaza si... urla. Cand ajung de-l iau in brate, arunca un eeeeee... asa, cu foc de parca m-ar certa :" unde-ai fost maman pana acum, ei comedie ca asta".

Azi l-am pus pe burtica. Trebuie sa gasesc momentul potrivit pentru asta, cand are el chef de vorba sau zambarit.Altfel, urla. Si chiar si-asa sta doar 2 minute maxim.
Anyway...azi l-am pus pe burtica,... si dupa vreo 3 Anguuu...Aduuuuu... a inceput sa se enerveze. Si s-a tot impins in picioruse... pret de vreo 10 cm nord (adica unde avea capul... a inaintat, cum s-ar spune).Dupa care... s-a rotit cam 60 de grade dreapta si s-a rostogolit pe spate. Un pic mai greut, caci il cam incomoda manuta de sub el...dar a reusit.
Am incercat sa repetam...dar s-a enervat si-anceput sa planga si sa-si bage pumnu-n gura. Ohh well.... mai incercam.

Acum vreo doua seri, cu el in brate... il mutasem de la sanul stang la dreptul. DAr pana sa descopar comoara (sanul) el si-a bagat deja pumnul in gura. Si cu el asa, tot bombanea. Zic hai puiule sa scoatem pumnu din gurita, caci amandoua ina celasi timp nu se poate :si san si pumn. Si trag de pumnisorul lui. Ii tin manuta, sa nu-si bage pumnu'n gura inapoi.Ce forta are deja copilul asta in el... ehei. anyway.. Tinandu-i pumnul...el tot incerca sa se elibereze. Vazand ca nu reuseste, a inceput sa-si aduca capul spre pumn. Ceva de genul : "daca Moise nu vine la munte, vine muntele la Moise".

Circ, dupa cum va spusei.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ramona

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Shose, multumim!!!

Mai, bebe asta al meu s-a miriit un pic pe la 6 si a adomit la loc...si eu stau de atunci ca huhurezu' si astept sa se trezeasca sa-i dau sa pape!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

neatza zuzici!
am adormit copilul si m am pus pe mancat pufarine. cine mi da si mie o cana cu lapte ca nu mai am si mi e lene sa merg sa cumpar.
azi o sa fie frumos afara. 24 de grade. vine careva in herastrau sau parcul kiselef? Roli? :)

gabritza, eu ii dau 15 picaturi intr o lingurita de ceai inainte de masa de 3 ori pe zi.

irinouka, cand l ai descris pe Rares parca vorbeai de Calin. E marait non stop, chiar si in brate. isi da cu manutele la ochi si isi ascunde fata la pieptul meu. cred ca face asta la oboseala.

Bebelutzul meu papa cam la 3 ore. seara papa pe la 21 si daca am noroc adoarme intr o ora. apoi se trezeste la 1, la 4 (cand da sa se trezeasca de tot, dar nu l las... il iau la plimbare prin camera si adoarme) apoi la 6 si uneori din ora in ora pana se trezeste. ma intreb oare cand ma va lasa sa dorm si eu toata noaptea cap coada? bebelusii diversificati dorm mai mult?

si ma mai roade o intrebare... cand voi incepe diversificarea o sa am iar parte de colici, tinand cont de faptul ca am avut colici la greu pana acum? nu mai vreau colici... vreau un copil razacios si cuminte... m a capiat.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!
pentru sarbatoritii de azi:
Alessia Ioana

Matei Alexandru

Yannis Sebastian

si bineinteles pentru puiutzul meu
STEFAN,
care face azi 4 lunitze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata...
e 13 azi, frumos tare afara... dar cud raci la mine in stomac:(
am visat toate nebuniile pamantului... inclusiv ca am intarziat la interviu, ca mi s-au rupt hainele ca... de faptn-am prea dormit. si l-am agitat si pe sacha...

sa se termine o data ca fac cu nervii...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Deci

Mirivazut baieteii trenulet si in baie.Super dragalasi.
A! Tin pumnii pt interviu.

Stancutzaam vazut-o si pe bubulina ta la bunici.Chiar ce par mare are!Razvanul meu abia are trei f...i pe sapte randuri.Imi place poza:"Curatica astept masa" seamana un pic cu bebe meu asa cum se uita.

Stefan Matei si Yanis.

Iulia ce ma distrezi tu cu nasa-ta aia atotstiutoare.Mai zi, hai ca asa imi place cum pov despre ea.Ai simtul umorului tipic ardelenesc.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

SUCCES MIRI
Sa ne aduci vesti bune, ca de obicei.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput