Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Stancutza vazut pozele de la bunici.
Frumosa tare Sofiutza si i'a crescut parul mult. Sau asa mi se pare.
Ce'mi place veselia din poza asta
http://good-times.webshots.com/photo/2329742030102502083zEUkHr
fetele si ma bag la somnik

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Stancutza...ce frumoasa domnisoara ai tu acolo. Pozele sunt la superlativ. Vad ca si ea se zgarie pe fatza, scumpa. Eu ma amarasc asa de tare cand gasesc dimineata cate-o zgarietura pe fata lui AJ, offff.

Am vazut si un Octi razacios si frumos.

Mai am de vazut pozele lui Robert si bb C la intalnire.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ce n'est pas possible! Nu dati cu pietre daca am scris prost, eu si franceza suntem baba si mitraliera... Dar sunt plina de nervi! Am de predat miercuri un proiect asa... Unul micut, tema de cateva saptamani (bine, de la inceputul semestrului ) si dau si eu ca tot omul google search si gasesc ca... Asta e tema pentru lucrarea de diploma la aia de la Automatica! Pai cum, dom'le, sa-mi dea mie asa ceva, ca abia am intrat pe specializare?! Scuzati daca sunt offtopic rau de tot... Dar nu am cui ma plange la ora asta, ca deh, ca tot studentu' din Poli, acum ma apuc si eu de teme... In ceasul al 12-lea...

Dar, DAR! Am vazut niste poze dulci dulci dulci care mi-au mai alungat supararea... E vorba de pozele micutei Sofia, cea cu chipul sculptat in ceara, poznasa si amuzata de noul ei amorez... Stancutsa, eu as baga-o intr-o reclama ceva, serios vorbesc! Stiu ca e un mediu viciat, dar o data, de doua ori nu strica sa viziteze publicitatea... Ca pierde o tara-ntreaga un copil asa de fotogenic si de bun de "dat pe sticla"!

Va pup, ma duc sa mai citesc ceva despre o familie de microprocesoare, si... Sper sa trec cu bine si de acest hop! Nite!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

P.S.: Pentru cele care inca va luptati cu alaptatul si cu vesnica intrebare "E laptic destul?" - la mine functioneaza de minune berea fara alcool Bavaria... Nu cred sa fie coincidenta, de fiecare data cand beau mi se umfla sanii burduf! Sper sa mearga si la voi!

Editez: Stiu ca berea este cunoscuta pentru acest efect, dar niciuna nu da asa randament la mine ca asta.

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
E cineva pe aici?
Intru sa citesc din urma, ca nu am apucat sa vad nici o pagina din capitolul asta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Miri, Alina,

Ana Maria, feliciatri pentru absolvire si La multi ani! pentru sotul tau. Scoala de motociclete?!!! Oau!!!!

Mergi la inceput

Anca eu sunt, si te invit la . Abia am adormit Pipetu'. De la 6 si cev avea chef de vba.
Numai noi avem bbi asa matinali? Nu mai e nimeni?

Ma uit pe lista cu zuze sarbatorite si vad ca Mitsu e nascuta in aceeasi zi u tata

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Vali, hihihihihi, exact asa fac si ale mele (mama si soacra). Ma fac ca nu le aud si ii dau inainte cu alte povesti...le las un pic asa cu gura cascata ca pina acum le cam repezeam daca se bagau. acu le ignor si are mai mare efect

quote:
Originally posted by honey79

Gabritza, imi pare rau sa aud de treaba cu soacra.

Offf, Doamne... si eu ma mai cert cu mama, asa, pe messenger. Ca ea ne-a crescut asa si ca e normal sa ii dau mar cu biscuite de-acum..ca ea de la 2 luni asa ne-a dat. Si de fiecare data aceeasi poveste. Apoi ii vorbeste lui Andrew... " zi-i Andrew lui maica-ta sa-ti dea mancare ca lumea, sa nu te tina nemancat. "
Moment in care intrerup legatura si eventual o caut mai tarziu si-i zic ca mi-a cazut netul. Dar ma supara. Si ma consum. Soacra-mea insa, nu a zis o data sa fac sau nu ceva. Vedem in vara, cand mergem la ea, cum va fi.

In alta ordine de idei... 2 saptamani si-un pic zici...? Wow ce trece timpul. DAr sunt sigura ca le vei dobandi pe toate.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

La multi ani Stefan, MAtei si Yannis sa va facetzi mari, cumintzi si frumosi

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Miri, am vazut pozele cu nazdravanii tai...cele din baita sint geniale...si cea cu trenuletul la fel

Mergi la inceput