Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
Ven spune:
Cynthia, de 3 zile am tot vrut sa-ti raspund, dar nu ma lasa "dusmanii" .
In legatura cu biscuitii cu mar. Stii ca nu e recomandat glutenul pana la 6 luni. Si biscuitii contin gluten. Si eu am luat azi o plasa, am luat un borcanel de la Hipp (ceva Griesbrei, un fel de gris cu lapte combinat cu ceva fructe). Scrie pe el de la 4 luni. Dar vigilenta cum sunt, am citit tot de pe eticheta, si, surpriza, contin gluten!! Asa ca mai asteptam cu el pana la 6 luni.
Dar exista biscuiti fara gluten, de la Nestle parca, insa nu-s din Buc. si n-as stii sa=ti zic unde ii gasesti.....
Poti incerca sa combini marul ras cu cereale permise de la 4 luni (fara gluten). Ar trebui sa obtii acelasi gust. Cumperi cereale din alea care nu contin lapte, eventual chiar unele cu gust de mar.
Alina, sar'na pt. info. Tot la Albena cred ca mergem si noi, dar la inceput de iulie, si la hotel Laguna Garden, unde merge si Lala_D (poate ne vedem pe acolo Lala, hihihi). Va doresc vacanta placuta si sa ne vinzi niste ponturi cand te intorci! Noi mergem cu masina, si toata lumea ne tot spune povesti horror cum se fura masini in Bulgaria, parca am asa, un stres....
Acum vizionez poze de Pipe, David si Conrad, Robert si.....mai vad eu.
Pup zuzele
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Ah, alinele, va pup pe amandoua...
Ellenuta, nu mai stiu ce voiam sa iti spun, am si uitat dar considera ca imi indrept un gand spre tine!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
hai ca mi-ai facut sa rad .. esti tare!!!
fata frumoasaaaa
si pune mana si invata .. da? jizzz .. cum suna ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
irinouka spune:
virgo, nu degeaba a spus miri ca palugel si caz sunt din acelasi film...asta micu', tot la 3 luni jumate, are cam 6,2
kg, 64 cm si 42 circumferinta. si eu zic ca e bine. la mai mare!
ma bucur c-ai scapat de ce te incomoda, conetaza maiputin daca se cheama soacra, mama, sora sau ce-o mai fi. efectul e ala de conteaza. si sigur-sigurn isi reivne cazimirovici din stres!
alina, shose, honey, miri...!
ma bag la somn. piticozaurul a adormit si voi profita de asta, de lipsa lu' domn' sotz si de efectul celor doua halbe (mici!) baute acum cateva ore cu IRINA L, ca sa ma bag si eu la somn. ca nu se stie niciodata la ce ora se va trezi.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Mitsu-bishu spune:
Aaaa, Ellenuta, voiam sa iti spun ca am ras de m-am prapadit cand am citit de Bitsi cum ii plac ei picaturile! Asa face asta mic cand ii e foame, daca imi agit mana prin fata lui mi-o prinde cu mainile si o duce la gura lui, da' sa faca asa cu niste picaturi amare... No way, Jose! E funny Eva ta!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
irinouka spune:
ven, io am prestat bulgaria anul trecut si acum 2 ani. cu masina. nu s-a intamplat nimic. nici nu am dat peste vreun echipaj de politie, nici nu ne-a luat radarul, nici n-am primit vreo amenda, nici nu ne-am trezit cu ceva furat. iti scriu asta nu ca sa iti spun ca prietenii tai nu au dreptate, ci ca sa stii ca se poate sa fie si OK pe toata linia. nu stiu de ce anume tine. noroc, karma, hahaha! te pup!
irina de bebe rares
irinouka spune:
ma duc la culcus, dragelor. pup zuzele si clontzopeii! va doresc o noapte cat mai linistita!
irina de bebe rares
honey79 spune:
Ellenuta, ma bucur din suflet ca rochita a iesit ok si ca ati avut parte de o petrecere frumoasa.Ca Bitzi a fost fetita de societate si si-a lasat parintii sa aiba parte de putina distractie. Pupici dulci. Astept pozele.
Sa va traiasca finii si sa fie-ntr-un ceas bun.
Shose, am vazut pozicile.Doamne ce frumu e Pipetzica noastra. Si tu... ce slaba esti... sexy mama.
Ancab , bebele Dianei e la diferenta de-o luna de voi.
By the way, Diana, bun venit printre zuzici.Eu zic sa mai astepti cu diversificarea. Bebe nu are decat 3 lunite.Nu cred ca stomacelul sau e pregatit pentru altceva decat laptic, deocamdata.
Jelimoni, felicitari pentru crestinarea micului grasun.Inca n-am vazut pozicile, dar am deschis linkul, ca sa nu cumva sa uit. Pupici.
Mary felicitari si tie pentru crestinare.Astept pozici cu frumoasa Daria.Si noi am plans de foame...dar mai ales cand ne-a bagat in apa (mami banuie ca a fost un pic cam fierbinte) atunci am urlat.
Grati, pupicei lui Tudoras, cat si lui Ozi.E zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. E destul pentru o saptamana.Daca intr-adevar ai dubii,poti merge la pediatru sa intrebi/vorbesti.Nu e ca aici, cand trebuie sa suni, sa stepti ore pana iti raspunde cineva, sa faci programare si sa te prezinti cine stie cand... iar problema respectiva sa fie rezolvata deja. Ca sa nu mai vorbesc de banii pe care trebuie sa-i platim.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
iulia82 spune:
Hop si eu..in toane mai bune
Va multumesc mult fetelor pt sustinere,m-am mai calmat un pic si asta datorita lu nasha cea 'desteapta'...stiti cum se zice,cui pe cui se scoate....ca sa uit de un necaz,dau de altu.Sa va zic ce-a facut cea mai cea mama:ne-am dus la ei duminica la gratare si-am venit de acolo pachet de nervi.Nu pot sa cred ca exista atata prostie si idiotenie intr-un singur om!!!Vede nesimtita ca fii'mea doarme si se apuca sa strige la ea 'Ce faci Iris?dormi?hai scoala-te si stai cu noi' si asta dupa ce m-am chinuit s-o adorm ca era rupta de somn si maraita...no...oare as mai putea zice ceva?...nimic!Trebuia sa-i zic cateva de tanti care-a facut-o,da m-am abtinut ca-s simtita.Si asta a fost numa una dintre faze..da nu-i bai ca e ultim data cand mai merg la ei,n-are decat s-o vada pe fina-sa in poze.
Shose am vazut noile poze;sunteti tare frumoase amandoua.Pui pe voi! Hainute frumoase de botez casesti aici
http://www.hainutebotez.ro/shop-online.html
Noi de la ei am luat rochita de botez;le-am dat dimensiunile ca s-o faca exact si a iesit super;si sunt de f buna calitate.
Mitsu nu-mi gasesc cuvintele sa-ti spun cat de mult mi-au placut pozele de la botez...foarte,foarte frumoase...si ce bine am ras citind comentariile...
Miri din cate am vazut este ziua mamei tale...deci un calduros LA MULTI ANI si din partea noastra ...si vazusi pozele cu prichindeii...niste scumpi!
Ma duc sa pap si-apoi ma bag la somn
Nopate bunaaaa!!
Ioi,bine ca mi-am amintit! Inca un sfat de la atotstiitoarea nostra(stiti de cine-i vorba).Zice ca pot incepe sa-i dau fetei cate 2 ml jumate de nurofen pe zi,ca incep deja sa-i iasa dintii,ca de-aia ii asa agitata...pfoai...mai bine-mi dadea in cap...sau mai bine isi dadea ei una in bostanu ala ce-l poarta pe umeri.....Deci fetelor...NUROFENU!!!! sa-l aveti la-ndemana!!!
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
honey79 spune:
Gabritza, imi pare rau sa aud de treaba cu soacra.
Offf, Doamne... si eu ma mai cert cu mama, asa, pe messenger. Ca ea ne-a crescut asa si ca e normal sa ii dau mar cu biscuite de-acum..ca ea de la 2 luni asa ne-a dat. Si de fiecare data aceeasi poveste. Apoi ii vorbeste lui Andrew... " zi-i Andrew lui maica-ta sa-ti dea mancare ca lumea, sa nu te tina nemancat. "
Moment in care intrerup legatura si eventual o caut mai tarziu si-i zic ca mi-a cazut netul. Dar ma supara. Si ma consum. Soacra-mea insa, nu a zis o data sa fac sau nu ceva. Vedem in vara, cand mergem la ea, cum va fi.
In alta ordine de idei... 2 saptamani si-un pic zici...? Wow ce trece timpul. DAr sunt sigura ca le vei dobandi pe toate.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
miri_mik spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2156476960101920732fTfnHX
fetelor am pus 4 poze delicioase daca sunteti curioase:)
iulia, nurofenu si o bucata de mar, sa nu cumva sa-i fie pofta:))
legat de diversificare, bulgaru' o sanance numa borcane. clar! de la olvarit, nestle, nutricia, si hipp, dar ultimele aci nu se gasesc.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png