Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinuscha sa-ti traiasca sotiorul si sa fie sanatos!!

am vazut ca plecati la mare .. poti lua ptr ana apa speciala ptr copii de la humana (asta ca sa nu mai fierbi). eu am avut la mine si i-am facut ceiut. l-am incalzit cu fierbatorul ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gabritza, mare rabdare ai avut tu cu socrela ta!! E nu cred ca as fi reusit sa ma abtin si sa nu tip la ea. Unii oameni sunt dusi complet si iti racesti gura cu ei, dar sa stea frate in banca lor!!! Bine ca a plecat! Si bine ca sotul nu ii tine ei partea.
Si succes cu pregatirile de nunta si botez. Stiu ca ai emotii dar vei vedea ca va iesi totul foarte frumos!

Ceska, barbatii astia ai nostri nu stiu daca sunt specimene mai aparte sau nu, dar seamana tare bine unul cu celalat. Si eu il bomban pe al meu toata ziua, desi ma ajuta. Insa tot mi se pare ca nu suficient. Dar...astia sunt, cu astia defilam!

Ellenutza, ce povestesti tu acolo....m-ai facut sa visez cu ochii deschisi. Mie mi-a placut tare mult sa fiu mireasa si as mai vrea sa fiu de vreo 10 ori asa... Dar cum nu se poate...ma multumesc si cu nashitul. Si ca un facut....in 7 ani de cand suntem casatoriti, nu am gasit o pereche pe care sa o nashim si noi. Asa ca...felicitari din inima pentru eveniment! Si abia asteptam pozele sa vedem nashicile frumoase!!

Cretzulinaaaa, si eu am nostalgii legate de burtica. Insa vazand cum se complica lucrurile cu doi puradei...ma gandesc ca daca am avea 3 am avea si sanse mult mai mari sa ne luam campii. Desi...ma bate Dumnezeu, am copii cuminti! Dar acum zic ca ma mi gandesc daca il mai fac pe al 3lea... Parca vad ca peste 2-3 ani mi se face iar dor de un bebe mic!

Mitsulina, nu mai stiu daca ti-am spus, mi-au placut tare mult pozele de la botez. Si bebeC a mai crescut de cand nu l-am vazut. A crescut bine!!! Pupacim baiatul scump!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

alinuscha sa-ti traiasca sotiorul si sa fie sanatos!!

am vazut ca plecati la mare .. poti lua ptr ana apa speciala ptr copii de la humana (asta ca sa nu mai fierbi). eu am avut la mine si i-am facut ceiut. l-am incalzit cu fierbatorul ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mutlumesc, Ellenutz!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ereena- am citit blogul tau. Foarte faina ideea. Eu am un fel de jurnal deschis in Word si, cand simt nevoia sa scriu, deschid pagina si-mi las mintea s-o ia razna.
Am salvat si eu listuta cu sucuri/piureuri/supite.Multumim frumos.Si-am vazut si pozele cu un bebe Matei super-frumos .Pupici

Docdecap- felicitari pentru carte.Chiar daca nu e scrisa de tine, e tradusa. Si, pe langa toate cate le ai in viata ta acum, faptul ca-ti gasesti timp sa stai si sa traduci e de admirat. Pupici tie si dnului inginer.

KalosAlina- foarte frumoase pozele.Ce ochi frumosi si patrunzatori are Daria. Eu zic ca aduce si cu tine putin.

Carmilia- sanatate si insanatosire grabnica. Ceaiuri fierbinti,bai de apa cu sare la picioare, un paracetamol..

Ven - pupici mamica frumoasa.Si, fii sigura ca nimeni nu se supara pe tine, referitor la metoda de diversificare.Tu-ti cunosti copilul cel mai bine si stii ce si cum.

Ramona - pupicei lui Razvanel cel intepat...scumpul de el. E bine totusi ca nu plange foarte mult si uita repede . Sa se faca scumpul de el bine cat mai repede.

Stancutza scumpa, bine-ai revenit printre zuzici. Pupicei multi si dulci Sofiei care e o frumoasa.

Miki- oh baby,baby...ce te invidiez.Dar in acelasi timp ma bucur enorm pentru voi. Relaxati-va si... make the best of this vacation.
Am mai servit si eu seara, pe terasa, cate-o jumatate de pahar de Sangria, dupa ce AJ adormea.

Si...DA,simt de prea multe ori ca-mi ihbesc puiul mai mult decat tac-su . Sper insa sa fie numai in mintea mea. De fapt, cred ca e doar in mintea mea. Ohhh well...

Miri, draga mea - La Multi Ani!!! mamei tale. Sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepotei.Cat despre chestia din intersectie,crede-ma ca te inteleg perfect. Eu in Romania am dat peste instructoru' lui peshte care... nu prea m-a invatat nimic. Noroc ca am facut scoala ina celasi timp cu frate-miu si imi mai spunea el ce si cum....din ce-l invata pe el, instructorul sau.
Dar, cu timp si experienta, vei vedea ca-ti vei dobandi emotiile si va deveni chiar placut.Sa vezi ce curbe si parcari fac eu prin curte,n-ai treaba.
Daca totul e ok, saptamana asta merg si eu sa dau examenul scris... ca sa-mi iau permisul temporar.Doamne-ajuta.

Shose iubita- be happy ca se intampla ziua de nu doarme. Caci de s-ar intampla noaptea... uffff...
Eu nu stiu cum sa-i schimb programul lui AJ. Sa-l fac sa nu mai doarma ziua,c a sa doarma noaptea.

Ema am vazut pozicile cu Milan. Doamne ce frumos e. Si ..cele in care el e in rosu si are pernuta aceea sau ce e in jurul capului...zici ca-i o capsunica. Pupici.

Trimit mesajul acesta si ma reintorc la citit.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Carmen_e bine ai revenit printre noi. Pupcii multi si dulci lui David,care e un frumos. Si cand ii vad gushita si bulanelele..imi vien sa-l pap, nu alta. Felicitari pentru cele 4 lunite... La cat mai multe si la multi anisori, plini de veselie si impliniri.

Irinouka, pupici dulci .Din ce descrii tu, eu as zice ca e un prag de crestere.Am avut si noi ceva asemanator acum vreo saptamana, cand nu mai stiam ce sa ii fac. Nu vroia decat in brate, sau sa stam numai in fundul sau.
Cat despre celelalte gesturi: tinut de ureche, zgariat pe fata,(al meu isi mai pune ia cate-un obrajor in palma, asa caun om sfatos),facut balonase and all..... eu zic ca..bebeii nostri cresc.
Ca-si descopera manutele si incearca sa lucreze la coordonare.Nu-ti fa griji. Palugelul nostru e bine, sanatos.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Gagici , si eu ma numar printre cele care dau bairam ca a plecat mama/soacra pe la casele ei ! Astazi a plecat si a mea mama , rushine sa-mi fie ca ma bucur . Dar nu se mai putea !

Saraca e panicarda , cum plangea copchilu' sarea la el cu lacrimi in ochi . Evident , era vina mea ... sau laptele meu , sau cioara care caraie ori iepurele care sare !!!

Din fericire i-am inchis gura , cu ajutorul lui Miri , copilul a sarit de 6 kile , bine mersi . Acum , ca ea a plecat , s-a potolit ca din senin saracul . Asa de stressat si de plimbat a fost zilele astea , ca parca l-au ajuns si pe el toate .

Asadar : la 3 luni si aproape doo saptamani , greutate 6030 gr , lungime 68 cm , circumferinta capului 42 cm . E foarte bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hi there! Eu iar am de invatat, dar mi-e o leneeee... Aseara am frecat netu', am zis pas la invatat, iar azi, rusine sa-mi fie, am avut o bafta chioara, am copiat ca nesimtita! Uf, asa rau imi pare ca trec prin scoala asta ca gasca prin apa...

nemary, felicitari pentru botez si... Poze nu ne dai? (Speaking of which, te asteptam si pe tine, grati.ela, la cotitura...) Sau am ratat eu mesajul? Am vazut si eu poze noi de Dariutza, uitasem sa spun, vai, cat s-a schimbat! Mi se pare mie sau i s-a incretit perisorul? Sau era numai ciufulita?? Oricum, zici ca e unul din ingerasii aia bucalati de-i vezi pe la fantanile arteziene facand pipi Poza asta ma face sa ma topesc de dragul ei! Si... P.S.: a-nceput sa semene tot mai bine cu tati

Jelimoooniiii, am vazut si eu poze cu increstinarea nu pot sa zic micutului bebe Robert... Am plans la vederea costumasului, asa ceva as fi vrut si eu... Cu dantelute si bonetica de ingeras... Cat de diafan se vede in poze, radiaza! Si tu, mami, esti o frumoasa, mai ales in poza asta, esti asa de bine aranjata si te prinde tare costumasul! Va pup!

kalosalina, sorry, eu nu te-am vazut, ca eram absorbita de Ana si de Davidosu' ei, da' trebuia sa te bagi in seama! Eu cand sunt singurica mai intru in vorba cu alte mamici, chiar daca sunt sigura ca nu's zuze d'ale noastre, asa, mai trag omu' de limba sa vad ce si cum fac ele cu bebeii, mai dau si eu cate-un sfat de la voi citire..

Ma mai duc sa mai citesc, ca mai voiam sa scriu ceva! Tuta mai sunt! Uite aici, miri, exemplu de "tutoshenie", nu la tine, care raspunzi la dooj'de fete odata!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

virgo super .. acum te odihnesti si tu!! cat despre lunganul tau .. baschetbalist il faci!! 68 cm .. foarte tare!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ah, alinele, va pup pe amandoua...

Ellenuta, nu mai stiu ce voiam sa iti spun, am si uitat dar considera ca imi indrept un gand spre tine!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

noapte buna zuzici,

eu ma duc sa vad un film dar cred ca voi adormi la el .. sa vedem daca mai tine minunea adik sa doarma bitzi legat pana la 5-6 dimineata ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput