Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
miri_mik spune:
sa ma incing deci la scris. repede pana nus e trezeste mucicosu'. adica bulgaru' mucit si fornait. ce mai, tot prostu' raceste iarna, deshteptsii cu ceafa lata o comit vara:))
deci,
shose, ma ling pe bot! il inscriu totushi pe sacha pe lista de "catindatsi", cu riscu' sa fac concurenta neloiala irinoukai, dar nu pot sa las asa o scumpa de eventuala cuscra si nora sa treaca pe langa noi. nu pot! viitorul copilului mai presus de toate:))
l-am vazut meme stefan de ancaB:))) am marcat inca o "pozitie" in grupul bulgarilor. e moooooooooooooortal!
si ca tot de bulgari bucalati e vorba, nici bebe David de anandreis si bbC nu-s mai prejos:)) fetelor, ce mult mi-ar place sa se vada copiii astia, toti, intr-o zi. poate cine stie, facem si noi o adunare dintr-aia cum fac canadienii de pe forum. de thanksgiving se vad cu zecile, daca nu cu sutele:)
ellenutsa, va sa zica ai fost o nashica rasfatsata! fericito! mov, auzitu! sala mov! cred ca ti-a stat inima in loc de fericire! ce ca bitsi a facut show? e treaba ei sa se smiorcaie si sa ceara atentie. si daca la varsta asta nu reusesc s-o obtina, cand sa se bucure de ea? cand or merge la scoala? apropos... io i-as fi spus sotului faza cu 'mi-o trag cu altu'":)) cu tot cu soacra langa mine:)))
ceska, la capitolul haleala, stati bine! ca si la voi au dat caldurile. deci daca copilul e fericit, nu vad de ce sa calculezi cate mese cate grame. mananca cat are nevoie si gata! iar cu sotul... bucura-te ca macar ti-a lasat varianta sa alegi ce ti-ar place, ca de nu... ar fi spus: in ultima zi de concediu stau la thomas:)))
gabrittza, ai lipsit, dar motivat. uite sarac' de tine, ca-ti zboara zilele cu emotii mari pe langa tine. acushi acushi o sa ne zagim la pozele de la nunta! si d ela botez!
creata... io azi am descoperit ca sunt la ovultaie. si nuc rez ca ma inshel. imi cunosc semnele. deci peste 14 zile, trebuie sa-mi vina... de nu, iar fac poze de gravida:d - asta ca ziceai de nostalgii de gravi:))) si uite, tot azi am constata ca ma simt implinita cu doi, ca sunt foarte fericita cu sacha, ca-mi vin sa-l rontsai pe bruno pishaciosu', si c anu e cazul de un nr3, nu inca. dar poate din cauza apropierii de ziua d emaine...
namery, felicitari pentru increstinare!
grati.ela, sper ca totul a ieshit cum ti-ai dorit! ca stiu cam ce stres se inghite cu lingurita la ocazii dintr-astea. dar ce frumos e pana la final!
honey, frumos gestul cu florile! dar io-s rea: de unde ti-a dat o mana, io i-as roade dintr-o smucitura toata mana:) admirabil ca s-a sesizat!
irinoukaaaaaaaaaaaaaaaa! cou-cou! cred sa si Palugelu' si bebe Caz al lui Virgo s-au inteles de fapt sa va faca zile fripte! dar eu ii inteleg, si mi-s tare dragi ashea mornaiti cum sunt. veti vedea la al dilea bebe ce relax se traieste totul:)))
si ca vorbeam de Czimirus, fu pe vedere la beljica cu tot cu mama si tata si bunica! bunica - sa ma credeti pe cuvant - e o frumoasa de pici! rar asa o femeie! mai, niste ochi la ea, si subtirica... parca simteam ashea cum ma roade un colt de invidie! - asta fu o paranteza, deci a trecut pe la noi, pe la gashca de bruselas si daca tot fu vreme buna, am incropit la viteza "rapidus" un gratarus cu salata de doo feluri (si normala si anormala, adica de fructe) si-un pahar de vin si-o vorba. doar ca nu prea furam noi pe placul lui bebe invitat caci a chinuit-o pe mami, care pe langa ca se plange de kilogramele lipsa, a facut foamea hatsanind de caruts in vreme ce ceilalti bagam sub nas la greu:)) una peste alta, am profitat frumos de ziua libera de la beljieni (Rusaliile catolice) si de la holandezi. si s anu va spun ce trandafiri extraordinari am primit eu si mama-l meu de ziua mamei! albi si grasuni, de-ti vine sa-i musti!
acu va las, ma intorc la mister "muci", alias gaga bulgaru'.e chinuit si acu a atipit pe burtic pe canapea. baleshte d enuma, darmacar se odihneste:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
alina023 spune:
quote:
Originally posted by anca.b
SA AVEM UN CAPITOL PLIN DE VESTI BUNE, BEBEI SANATOSI, MINCACIOSI SI CUMINTI!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Pupam falcutze scumpe de bebe Stefan. E scuuuuuuump tare de tot!!! I'm in love!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
quote:
Originally posted by Shose
Ceska saru'mana de compli. Ufff io te invidiez ca totusi te descurci cu toata treaba.
Si voi botez in vara??? Si nou in iunie, ma gandeam ca e terziu dar vad ca am mai ramas cateva intarziate. Si noi, si voi si Irinuku'.
Iriukule deci Palugelu' ne place . Asta conteaza. Hihi... si de bb marait nu'ti fa griji...Pipe a adorit acum, dupa "numai" o ora de plimbat in brate si leganat. Maraiala grupa mare.
Anandrei frumosi baieti avetzi...si misto ca'i intalnitzi. Sa vezi ce prieteie se leaga.
Alina si tu in clubul bblusilor mancatzi, schimbati si plangaciosi?ufff
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose draga mea, Pipetzica ta se face din ce in ce mai frumoasa, parol! E atat de dulce! Imi place mult fetzisoara ei si gushulitza grasunica. As vrea tare mult sa fie si Ana mea mai pufoasa putin.
Apropos de asta....VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! In seara asta am reusit sa ii dau si altceva decat tzitzi. I-am dat cereale cu lapti formula. Si am gasit metoda care asigura succesul. Am inteles ce nu-i placea ei. Biberonul! Nu-i place biberonul indiferent de ce este in el. Asa ca i-am dat cu lingurita. Am facut cerealele putin mai groase si i-au placut la nebunie. I-am dat inainte de san si a papat tot. I-am facut lapte din 30ml apa si o masura de formula la care am adaugat o lingurita de cereale de grau bio Milupa. Am gustat si eu ....IAAAAACHHHH!!! Dar se pare ca ei i-au placut. Asa ca incepand de azi si pana revenim din concediu (adica 1 Iunie) va papa la masa de seara cereale. Sper ca asta sa ii asigure o crestere ponderala mai substantiala.
Legat de vacanta, as vrea sa stiu daca la mare fiind nu ar fi bine sa incep sa ii dau siei apa sau ceai? Eu pana acum nu i-am dat deloc nici apa si nici ceai, insa ma gandesc ca fiind vara si cald, ar fi bine sa ii mai dau si altceva ca sa ii asigur o hidratare cat mai buna. Corect? Sa fac asa??? Voi ce spuneti?
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
miri_mik spune:
alina, cata vreme bea tistsi de la tine, nu e cazul de apa. daca o treci pe mancarica exclusiv diversificata, atunci da. dar ai icnreere in tsitsi.
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Anandrei spune:
Louiza, adevarul ca atunci cand l-am conceput pe David am cam profitat de taticul, asa ca…poate asta o fi motivul. E leit mie cand aveam varsta lui. Am vazut poze de cand eram eu mica si zici ca e el in poze!!!
Fetele, multumim de aprecieri!
Creatza, nu-mi vine sa cred ca Mariuca mananca 200!!! David al meu mananca doar 150. Si totusi, ce diferente intre ei! Bine, David nici nu si-a scos mesele de noapte, und emai pui ca atunci cand a avut probleme cu burtica si cu cacutza ne-a schimbat dr laptele, ne-a dat NAN fara lactoza si e apa chioara. DUpa ce ca ne facusem si noi un program, acum e dat total peste cap. Acum suntem in plin proces de trecere la NAN2 si sper sa ne restabilim programul. Ufff!
Gagici, tocmai am venit de la facultate! Mi-am ridicat roba de absolvire!!!Maine e festivitatea! So proud! Am condus spre casa cu basca aia in cap!Dar sa speram ca o sa si vad diploma de licenta la culoare anul asta!
In rest Davidosu' o duce bine, sambata am facut vaccinul de 4 luni, avem 8300 gr si 67 de cm. Ne dezvoltam armonios. Sunt foarte mandra de puiul meu ca are capacitate mare de concentrare, daca ii dau ocupatie sau daca vede ceva interesant, fixeaza cu privirea chiar si 5 minute. Ceea ce pentru varsta lui mi se pare senzational.
Va pupicesc!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
alina023 spune:
Grati, felicitari petru botez si asteptam cu interes pozele!
Ven, cred ca tu intrebai legat de vacanta la Albena. Noi mergem in perioada 26 mai - 01 iunie, ne-a costat 450 eur ultra all inclusive (doi adulti si doi copii), hotel Kaliakra Superior (4 stele plus), am luat bilete prin Eurotravel Tgv. Sper sa fie ok. Eu am mari emotii pentru drum si pentru faptul ca voi fi in tara straina cu un bebe asa de mic, fara sa cunoastem pe nimeni acolo. Dar...Doamne Doamne o sa ne ajute si o sa avem o vacanta linistita si placuta mai ales pentru copii (eu stiu deja ca nu voi avea liniste decat cand vor dormi ei).
Azi este ziua sotului meu (ma laud si eu putin) si iar am stat o gramada in bucatarie. Am facut iar papa bun si am bagat in mine ca intr-un spital de urgenta in plina epidemie. Dupa ce ca nu am haine care sa ma mai incapa....cred ca o sa trec la XL in curand . Dar nu mai e mult si intra Anita pe papica si so gatat rasfatul meu. Ma opresc direct la nutritionista si apoi la sala. Ca doar trebuie sa reziste motorul sub poponeatza mea . Btw, am amanat inceperea scolii pt motociclete pana dupa concediu. Tropai nu alta, dar nu vreau sa incep si apoi sa intrerup. Si nici nu am gsit inca nimic prin apropiere, trebuie sa mai caut .
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Anandrei spune:
quote:
Originally posted by alina023
Btw, am amanat inceperea scolii pt motociclete pana dupa concediu. Tropai nu alta, dar nu vreau sa incep si apoi sa intrerup. Si nici nu am gsit inca nimic prin apropiere, trebuie sa mai caut .
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Felicitari pt ca te apuci de scoala de motoristi! Bv! Foarte tare! Bagat la calculator si reprezinti model pt mine in special in zilele in care o sa zic "eu nu pot sa fac asta" sau "n-am timp"!!!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
alina023 spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
alina, cata vreme bea tistsi de la tine, nu e cazul de apa. daca o treci pe mancarica exclusiv diversificata, atunci da. dar ai icnreere in tsitsi.
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Multumesc, Miri drag si scump!!! Asa voi face!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Ana-Maria, eu sunt genul de ambitioasa-capoasa. La mine nu exista "nu pot", exista doar "nu vreau" sau "nu am chef" si in acelasi principiu il educ si pe Luca si voi face la fel si cu Ana. Consider ca asta este o mentalitate foarte sanatoasa si indicata pentru orice individ care doreste sa-si pastreze libertatea si independenta indiferent de circumstante. Evident ca pot exista exceptii insa pe acelea imi place sa nu le iau in calcul decat daca sunt nevoita sa le infrunt.
Acum ca m-am umflat destul in pene....sper sa si reusesc sa fac tot ce mi-am propus. In plan am trecut multe si pe masura ce trece timpul bifez unele si trec altele ...de doua ori mai multe si mai grele. Dar...optimism pana in panzele albe! (vedeti ca azi nu mai sunt depresiva, nu? )
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
honey79 spune:
Ufff..respir si eu un minut.
Azi-noapte a fost de pomina.M-a trezit AJ intr-una. Desi adormise pe la 10pm...s-a trezit la 12:30... i-am dat sa suga, a stat la san pana pe la 3, cand goi fiind si nemaicurgand nimic, a inceput sa urle intr-un fel... am incercat sa-l mai pacalesc la san , dar n-a fost chip. Asa ca i-am facut o sticluta din care n-a supt decat 50ml si-a adormit.
S-a trezit insa iarasi la 5:30 si, oricat am icnercat sa-l fac sa doarma iarasi, n-a fost chip pana pe la 8.
Eu sunt cam zombi...caci de la 12:30 la 3 numai picioruse-n burta mi-am luat si palme peste sani si eventual fatza.
Anyway... am citit primele 13 pagini din cap trecut..
Revin cu raspunsuri.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali