Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Am intrat si noi plini de verva si incantati de reusita lui miri cand... Am citit mesajul Ereenei...

Of, Ereena, nu stiu ce sa iti spun, ingros si eu randurile celor care te-au asigurat ca le pare rau, stiu ca nimic din afara nu poate sterge ce simti acum... E tare greu, dar totul are o logica in lumea asta... Nu zic, Doamne fereste, ca asa trebuia sa fie, ci ca viata merge inainte, nu mai ai ce face acum, trebuie sa te uiti spre viitor, sa fii tare pentru viata mica ce habar nu are de ceea ce se intampla.. Te pup si te imbratisez!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Miri, draga noastra, felicitari pentru noul job. Si pentru permisul prozvizoriu. Fara doar si poate, il vei avea in curand si pe cel definitiv. Pup dulce.

Grati, acum ma bag la vazut pozicile voastre.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Voiam sa te felicit, miri, stiam ca o sa obtii jobul! Ma bucur din suflet ca le-ai aratat tu belgilor care pe care!

grati.ela, superb botez... Imi place rochia ta, foarte indrazneata culoare ti-ai ales, si Dudu mic a fost delighted dupa cate am vazut eu! Si... Preotul e cumva nasul Sofiei? Foarte tare! Am uitat sa iti spun ca Ozi este de poveste in poza www.flickr.com/photos/23738993@N08/2473879018/in/photostream/" target="_blank">asta! Aaa, si ti-am spus eu ca Tudor se face un frumos?! M-a dat pe spate poza in care i se vede gropita! Cate inimi o sa mai rupaaaa...

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele care mi-ati laudat gazutza, va multumesc mult, ma bucura tare cuvintele voastre, stiu ca nu-s de complezenta! Conteaza bineinteles si cum faci poza, si mai mult, cum e aparatul - da Alina e unul destul de scump, sotul meu a investit ceva in hobby-ul lui dar merita.

Acum, despre bebelina mea, si mie mi se pare ca are fetisoara unui bebe mai mare, sau mai corect, ca se prefigureaza de pe acum trasaturile ei cand va fi fetita - de unul, doi ani. De fapt, mi se pare asa de pe la o luna jumate dar am zis ca sunt eu nebuna. Bebe mic mi se pare doar cand doarme, sau cand plange . Cretzule si Ramona, trebuie sa o uscam cu foehn-ul pentru ca mi-e imposibil sa ii usuc parul cu prosopul, ea are chica si nu am cum, si in plus imi amintesc ce ma traumatiza pe mine cand ma usca mama cu prosopul, mai maricica fiind. Noi folosim uscatorul de par si pentru cutele de piele, uscatorul este "bazaitoarea cea simpatica", care ii da aer cald, calmeaza burtica colicoasa (ma rog, cand avea colici) si are sunet placut. Aspiratorul este "bazaitoarea cea antipatica" deoarece la capatul lui se afla batista bebelusului, care rareori nu a facut-o sa urle! Iar cadita inca ii mai vine, nu am de gand sa o schimb pentru ca in curand o sa-i luam scaunel de baie pentru piticei care stau in fund, asa ca va fi iarasi numai buna. Oricum, ma astept la niste tsunami din partea ei, deja ne face hainele leoarca de pe acum, asa viguros da din picioare la baie! Ii place la maxim, si ma bucutr mult pentru ea - si pentru noi, bineinteles .

Mitsu ca ziceai tu de "jungla" publicitara - cred ca exista deja o "Sofie" fotomodel - in ultimul numar din "Super bebe" apare un copilas care seamana ff bine cu Sofia, doar ca are parul mai scurt :-) deci prea mare variatie nu am aduce...da' cine stie, poate mai tarziu are nevoie de dublura si atunci putem aparea si noi :-)

Oricum fetelor, toate avem bebei asa de dulci, si se mai fac inca...nu stiu unde citisem eu ca o proaspata mamica se simtea tot timpul ca indragostita...si eu simt ca parca o iubesc din ce in ce mai mult, si cand plange, si cand e capricioasa si refuza sanul, si cand face cacutz exact cand sa iesim pe usa la plimbare...e perfecta cu totul, asa cum e, cu toate imperfectiunile! Si stiu ca si voi simtiti la fel!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

jelimoni, da, pozele sunt facute de Dani, dupa cum a confirmat si Creata... Si sunt amintiri frumoase... Sunt foarte incantata! Si, ca o vaca ce sunt, nici nu l-am sunat sa ii prezint complimente pentru maiestria de care a dat dovada!

Noi am fost azi la doc., cica saptamana viitoare facem vaccinul de 4 luni, oricum abia vineri implinim varsta... Si ne-am masuraaat... Surpriza! Conrad a inceput sa isi revina in forta: a luat 1100 g ultima luna... Avem 7600 g, 64 cm, PC 42 cm si PT 46 cm (asta mereu variaza, nu stiu de ce, adica na... mai respira bietul copil, da' ajunsese si pe la 56 mai demult ;)) ); insa iar s-a cracanat fontanela, ca mami nu ii mai da Vigantol cu de la ea putere... Asa ca ... Vigantol 3 picaturi/ zi timp de o luna, sa vedem cum ii merge si tratamente naturiste, Osteocynesine, plus niste extract de muguri de coacaz negru pentru nu stiu ce alergie care il face sa se trezeazca horcaind si cu nasul infundat, desi nu e pic de curent in camera si ii trece dupa max o juma' de ora...

Cat despre protectia solara, noi avem cremita de la Mustela cu SPF 50 pentru copii, nu pentru bebelusi, dar e rezistent la apa, ca eu intentionez sa il duc la mare vara asta, nu dati cu pietre, oricum o fac si o sa stea si la soare si in apa... Si de la Frezyderm pentru bebelusi de data asta cu SPF 15, o sa il dau in fiecare zi in parc, de maine cred

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ereena, Dumnezeule! Suntem alaturi de tine si de familia ta! Te imbratisam calduros!

Grati...sunt fan Tudrash! Este foarte frumos si haios! Si da...si eu l-am remarcat pe nasul Sofiei:)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ereena, condoleante! imi pare tare rau de necazul familiei tale.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Stancutza, eh, Sofia e unica... Detest cliseele verbale, dar trebuie sa spun si eu ca fiecare bebe seamana cu el insusi si nu are cine sa ii "ia portia" Sofiei... Eu as incerca sa fiu in locul tau!

Ah, am uitat sa ma plang despre cum stam cu mancatul... Azi, refuz categoric... Nu a mancat de la 10:30 pana la 15:30 decat 20 ml de lapte... Mult spus mancat, ii lua in gurita si scuipa razand... Cand am venit eu de la scoala a papat tot ce aveam in tzitzi nemulse de 5 ore... Nu stiu ce sa ma fac maine... Ca am 12 ore ... Si numai colocvii si o prezentare de proiect, nu am cum ma invoi... Am cercetat ce si cum, nu imi dau seama de la ce sa fie, pana acum papa bine merci, am incercat pe rand toate tetinele, cu gauri ultra mici pana la gauri ultra largi care curg singure, nu vrea si pace! Dar nu inteleg de ce tocmai acum... Ca mai bine de 2 luni a supt fara probleme la bibe' cand ma duceam eu la scoala... Mai are cineva vreo idee?!?

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Mai raspund la ce s-a discutat azi:

Crema de "plaja": noi am luat de la Chicco, factor 50. E asa de groasa, ca daca nu o intind bine zici ca e masca de teatru japonez! Sau machiaj de gheisa, dupa gust :-) Dar nici eu nu o dau pe Sofia constant . Azi de exemplu am fost la pranz la Muzeul Satului si desi aveam crema la mine nu am folosit-o, ce-i drept gaza dormea si mi-a fost teama sa o deranjez, in ultima vreme are somnul cam usor si scurt ziua (cateva reprize de 30, 40 sau 60 minute) si daca nu doarme e tare tare nervoasa, parca e alt copil!

Iulia eu ii stiu pe cei de la Pepo's, aduc ceva marfa si in Bucuresti, eu azi am balit la costumele de aerobic dar nu e cazul pentru mine, inca sunt .

Vaaai...iar au cei de la La Redoute reduceri de 65%...ia uitati numai www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-0-12-ans-bebe-fille-0-4.aspx?categoryid=22910743&pagenumber=1&ps=asc" target="_blank">AICI cate minunatii, ieftine, pe unele i le-am luat deja, de fapt are asigurata garderoba de vara dar cum sa rezist eu noilor tentatii?

INTREBARE: de unde luati voi pantofi / sandalute bebeilor? Daca hainute am tot primit, va trebui sa investesc in pantofiori, si nu stiu unde sa ma duc. Eu nu prea am fost in magazine cu haine de bebe, am comandat de pe net sau am primit.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

offf, Ereena...

te cred ca ti-e tare greu, fa tot ce poti sa-ti fie tie si lui Matei bine, atat cat se poate...
nu te gandi la noi ca ne suparam, ca doar nu suntem aici doar ca sa ne binedispunem, ci mai ales ca sa ne sustinem!

daca tu simti nevoia sa-ti iei la revedere cumva, mergi, dar alege bine momentul, cand te simti si tu in stare, poate la slujba...

daca te pot ajuta mai mult, ma poti cauta pe mess, nu ezita.

te pupam tare-tare,

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput