Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ereena, sincer, cuvintele sunt goale acum... nu au nicio putere. Nici macar de alinare. Dar trebuie sa stii ca noi iti suntem alaturi, si la bine si la rau, ca niste prietene adevarate. Ma rog pentru verisorii tai si sper sa isi gaseasca linistea. Si ma rog pentru familia ta sa treaca cu bine peste aceasta extraordinara incercare. E cumplit!

Dumnezeu sa-i odihneasca!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Cu putina intarziere, LA MULTI ANI!!! Sa va bucurati in fiecare zi de el si de apropierea lui!

Cum fuse petrecerea?

quote:
Originally posted by alina023
Azi este ziua sotului meu (ma laud si eu putin) si iar am stat o gramada in bucatarie.

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Miri si Alinus, v-am facut pofta de un al treilea prichindel, ha?? Lasati ovulatiile la locul lor, ca inca e prea devreme. Cu toate ca, daca aveti de gand sa mai faceti inca un copil, ar fi un moment bun... diferenta mica, scapati repede si gata! Cand isi baga coada, adica eu... hehehe!

Miri, felicitari pentru job-ul de mare angajament pe care ti l-ai tras! Sa fie intr-un ceas bun, faci cinste la primul salariu!

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

[red]Ven, iar noi am prestat Bulgaria anul trecut spre Grecia si acum 5 ani, tot spre Grecia. Acum 5 ani am luat un radar la intoarcere si am scapat cu 10 euro, iar anul trecut stiu ca eram in Bulgaria, ca era centura in reconstructie, numai gropi, iar eu eram gravida. Si ma tineam de volanul ala ca de o bara salvatoare.

Povestile cu bulgarii sunt antice, de imediat dupa revolutie. Hai sa fim seriosi, nu e Bosnia!! Mergeti linistiti, mai ales ca va duceti in gasca. Si banuiesc ca nu aveti ultimele modele de bmw sau mercedes, ca sa va ia hotii la ochi masinile.

quote:
Originally posted by irinouka

ven, io am prestat bulgaria anul trecut si acum 2 ani. cu masina. nu s-a intamplat nimic. nici nu am dat peste vreun echipaj de politie, nici nu ne-a luat radarul, nici n-am primit vreo amenda, nici nu ne-am trezit cu ceva furat. iti scriu asta nu ca sa iti spun ca prietenii tai nu au dreptate, ci ca sa stii ca se poate sa fie si OK pe toata linia. nu stiu de ce anume tine. noroc, karma, hahaha! te pup!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Da, si la studio, si la botez, tot Dani le-a facut. Am scris acum cateva zile ca si pe mine ma roade invidia... si nu am glumit. Reusesti sa realizezi cate lucruri ai vrea sa fie altfel, uneori dupa ce s-a produs evenimentul. Hmmmm... Si noi am luat un fotograf bun. Nu extraordinar, dar bun. Din pacate... Ii lipsesc multe.

Dar acum asta e, bucura-te ca a iesit un botez super si ca ai totusi amintiri de la el. Si poti oricand sa faci si tu fotografii in studio, pentru niste amintiri de calitate.

In aceeasi ordine de idei, Miri - haioase rau pozele cu poznasii & Stancuta - Sofia a crescut ca Ileana Cozanseana, zau asa!! Arata ca un copilas mai mare. Si are gura ta, clar! Eu i-am cumparat o cada mai mare de la o luna si un pic, inainte cu o saptamana de botez, tu cum te mai descurci cu cadita aia mica? Si m-a amuzat teribil ca ii usuci parul cu foehn-ul!! Dar ea are par, nu ca chelioasa mea mica!

quote:
Originally posted by jelimoni

acum abia am reusit sa citesc din urma!multumim mult pt urarile de ziua mea si pt botez!!!mie imi pare rau ca n-am luat un fotograf pt ca baerbatum-meo n-o vrut mi tare ciuda!!m-am topit toata cand am vazut pozele lui lavi(mitsu) ma gandesc ca sunt facute de dani?sotul cretei?? MINUNATE!!!ABSOLUT TOATE!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Creata, nu, avem varful de gama de la Mazda, si anume Mazda 6 MPS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Serios acuma (nu ca in postarea anterioara n-as fi fost serioasa), am inteles ideea, fetelor. Mersi mult de lamuriri. Ca de obicei, nu-i dracu asa negru ca in povestile gurii targului......

Mergi la inceput

Stiu masina, am condus-o, nu bate la ochi, chiar daca e varful de gama!!! Stati linistiti, enjoy the holiday!

A, si mi-am adus aminte: mami s-a dus in schimb de experienta la bulgari de 2 ori. Cu un microbuz inchiriat de firma. Si n-au patit nimic. Iar a doua oara au stat undeva in munti.

quote:
Originally posted by Ven

Creata, nu, avem varful de gama de la Mazda, si anume Mazda 6 MPS

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Ne bagam la o baita... se trezeste si Mariuca in curand. Hai va pup, nu mai intru, ca dupa ce terminam cu toate cele dupa baita, incepe Mediumul, ultimul episod din seria asta, si trebuie sa il vad.

Pup fetele si clopoteii!

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Asadar ne-am mobilizat si am iesit azi in parc si s-a linistit baiatul.I-am facut si baita si a adormit pe la 8.cred ca daca-l mai tineam si azi in casa ne urcam amandoi pe pereti, era super agitat.
Ne am intalint cu CarmenE care are un baiat dulcic si cuminte, si care a dormit aproape tot timpul, dar s-a trezit sa pape si asa i-am vazut ochisorii albastri-azur, mamica lui zice ca-s ochi de lapte si isi vor schimba culoare in caprui, eu cred ca asa vor ramane.Carmen am vazut si pozele de la botez unde sunteti toti senini si fericiti, nici nu se putea altfel cu un baiat asa frumos si cuminte ca David!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput