Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina28 spune:
quote:
Originally posted by Ereena
imii vine sa mor
mi-au murit 3 verisori in accident astazi. plang , nu ma pot opri simi-e frica sa nu pierd lapticul. pot sa iau ceva calmante? dotorita nu raspunde. aveti idee? nu ma pot controla sa nu plang
Ereena condoleante,mi s-a facut pielea de gaina,ai grija de tine gandeste-te in primul rand la Mateiut care are nevoie de tine si lapticul tau.Despre calmante nu prea stiu ce sa-ti zic,bunica mea a murit cand eram eu insarcinata am iubit-o mai mult decat pe mama,am fost distrusa,nu am luat nici o pastila.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
gabrittza spune:
Ereena condoleante !ai grija de tine te rog ca mateiutu are nevoie de tine!pup fata!
gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi
kalosalina spune:
Doamne, Ereena ce tragedie! Dumnezeu sa-i odihneasca! De calmante, cum ziceau si fetele, cred ca mai bine un ceai si ceva homeopate. fata si suntem alaturi de tine! Si tu fi tare pentru Mateiutz!
Miri felicitari pt job! Nici nu ma asteptam sa fie altfel...
Danoniiiiique!!!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ereena spune:
multumesc de raspunsuri .am dat si de doctorita:ceai de tei si un ceva homeopat care nu mai stiu acum cum se numeste.cand vine sotul ii dau hartia sa imi ia. am intrat pe forum pt ca sunt swingura acasa cu matei si vroiam sa vorbesc cu cineva. imi pare rau ca v-am indispus
Irina de Matei
EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
honey79 spune:
Ereena, scumpa...Condoleante.
Intr-un astfel de moment imi pierd cuvintele si raman pur si simplu uimita in fata fragilitatii vietii.
Imi pare sincer rau pentru pierderea ta.
Incearca insa sa fii tare pentru iubitul tau Matei, care nu stie ce se intampla si are nevoie de tine.
Si nu-ti mai face ganduri cum ca ne-ai indispune, ok? Suntem aici...alaturi de fiecare , nu doar la bine dar si la mai putin bine.
Te pup si te imbratisez cu drag.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Lala_D spune:
Ereena sincere condoleante
Multa forta, nu am cuvinte....doamne, ce tragedie
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Ramona, si pe mine ma intereseaza subiectul, mai ales ca mergem si la mare peste doua luni. poate ne zic ceva mamicile cu bebei mari, care au mai trecut citeva veri...quote:
Originally posted by ramonab
Mamici, voi va dati copilasii cu crema pt protectie solara? si daca da de care?
vreau sa cumpar si eu ca Razvanelu meu deja s-a bronzat un pic la fata acumcand am fost la padure,ca eu ca tuta nu am avut crema sa il dau.Desi nu l-am tinut la soare, ca am avut umbrela ,dar tot l-a prins un pic parca soarele.
Am gasit aici pe forum mai multe pareri http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99214&whichpage=1
Dar eu vreau sa stiu si ce pareri aveti voi, ca doar in voi am incredere.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Mustela ecran total, factor de protectie 50 . Am mai folosit si din gama Zeptter tot ecran total factor de protectie 40.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ellenuta spune:
ereena iubita, d-aia suntem aici, sa ne sprijinim, sa ne ajutam pe cat putem, sa ne ascultam supararile, sa ne consolam reciproc. suntem aici si la bine si la greu, da?!!
Dumnezeu sa-i odihneasca!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
l-am luaaaaaaaaaat! am jobu'! iupiiiiiiiiiii!
pe 21 mai incep curul cu british airways! iupiiiiiiiii!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
FELICITARII !!!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
creata2008 spune:
Humana granule, nu plic, de fenicul si chimen. Nici Mariuca nu-l vrea, dar i-l bag pe gat, cand plange. Si in maxim 10 minute se linisteste. Bine, cand i-l bag pe gat, urla cat poate, dar ii explic ca e pentru binele ei.
quote:
Originally posted by ceska777
Creata,
ceaiul de la Humana e la plic sau granule??? Noi abia gustam din ceaiul de fenicul la plic. Trage cu sete o tura pana a realizat gustul si consistenta apoi impinge tetina afara cu limba....
Pana la urma cum a ajuns tati a marait 5 min si a adormit, fiindca il tineam invers decat pozitia de pus in patuc l-am asezat in scoica si a dormit acolo 1h!!!! (patutul e impartit in doua de perna de alaptat: jumatea unde il pot aseza de pe dr e a lui cu salteluta inclinata din cauza de reflux; jumatea unde l-as putea aseza de pe stg e plina cu jucarele) Dar la 16:00 a baut doar 100ml. Noi f rar golim 200ml !!!! Tindem spre dar ....mai greu. De aia nici nu imi vine sa cred cand vad pe cantarul de baie de adulti (la tati in brate) ca el a luat in ultima luna 1kg!!!!