Discutii despre clasa I (partea a VI-a)
Raspunsuri - Pagina 3
anamaria spune:
salutare fetelor!
in primul rand, urez si eu La Multi Ani! pt toti cei/ cele care au numele de Sfant sarbatorit azi - in primul rand pt Mihnea- Costin, si apoi pt oricine poarta acest nume, sau are apropiati cu acest nume! 
violeta - sa stii ca si lui bogdan i se intampla sa scrie 'in oglinda'. eu doar glumesc, ca dupa atatea luni de scoala, plus ca a fost si la olimpiade, inca mai face greseli de gradinita... oricum, am observat ca i se intampla din ce in ce mai rar... 
pentru ca vorbeati daca ii lasam singurei pe afara, eu l-as lasa (adica i-as lasa pe amandoi
) doar ca nu vor!
in primul rand bogdan nu vrea, el e un mamos de nu se poate...
iar maimutza mica il imita!
mie mi-ar conveni sa iasa singuri afara, la soacra-mea de ex este loc de joaca amenajat langa bloc, cu leagane, topogan si nisip... ii vad destul de usor din balcon si ii aud daca striga (et. 3). acasa la noi nu i-as lasa, pt ca locul de joaca este la vreo 4-5 blocuri distanta, si zona e destul de circulata (desi e parcare merg unii cu o vitezaaaa...)
filofteia - am fost si noi sambata seara la fantana la primarie; tudor mi-a zis ca el n-a vorbit deloc-deloc, atat de mult i-a placut - piticu' de el, se credea la concert la Ateneu... 
despre scoala nu prea am noutati, decat ca a avut evaluare la mate si a luat FB, iar la romana la dictare la fel... 
maine sunt si ei liberi, iar vineri au lectie-deschisa la religie, -a anuntat foarte oficial ca trebuie sa fie imbracat frumos si curat, cu camasa calcata
asta ar fi probabil prima oara ca ii calc camasa, mama denaturata ce sunt... ![]()
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
violeta69 spune:
va multumesc pt. urai
sa dea Dumnezeu sa fie toti sanatosi si sa ajungem sa vorbim aici si despre facultate![]()
misto faza cu camasa calcata....mai nou Mihnea ma intreaba daca poate sa se duca la scoala cu hainele alese de el...de parca eu nu stiu sa i le aleg![]()
si cand l-am intrebat cam ce ar vrea el,cica vrea cu haine de sport(ca sunt mai comode probabil) si eu acum nu stiu daca se pot duce chiar cum vor ei...
elm isi doreste sa nu se mai schimbe la semi,ca se uita copii la el cabd e in chilotei![]()
i-am spus ca asta poarta toata lumea nu e o rusine,dar el ajunge putin mai tarziu ca mai da o tura si pe terenul de sport(ca un manz naravas e e
)...si evident ca atunci cand ajuge la semi se schimba ultimul si se uita copii![]()
azi au avut test la mate si a facut de +B,adica -FB...a avut vreo 15 exercitii din care la 12 a facut FB si la 3 de B...
evident ca la una a inversat numerele(si la el s-a mai diminuat chestia asta,pt ca pana nu de mult facea miscarea de vreo 3-4 ori
) ,adica in loc de 25 a scris 52,la una dintre probleme din 10 exercitii a gresit doua(erau socoteli) si una cica nu a stiut-o(cica din suma a doua numere sa scada pe 5)...dar stia,numai ca el se grabeste ,nu are rabdare sa se gandeasca
nu-l mai cert,ca a facut...
acum daca nu e perfect nu conteaza...e doar neatent...
s-a starduit sa faca f bine dar nu i-a iesit decat de +Bine...asta e!
oricum in catalog se trece FB
nu-i asa?!
va pup si noapte buna
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Sense spune:
filofteia, ce frumoasa e fantana. Cultura, domle....La noi, aici la TG.Mures, avem un ceas floral superb, am sa pun poze ... sa ma mandresc si eu.
Cat despre scoala, nu pot spune decat ca amandoi asteptam VACANTA .
anamaria spune:
salutare fetelor! 
gata, prezent sa raportez: am spalat si calcat camasa copilului, plus pantalonii care aveau in genunchi o pata de lapte
(presupun
) dupa ce a analizat-o bine-bine, a zis ca e ok, corespunde ! ![]()
aseara era tare ingrijorat ca nu isi aducea aminte 'poezia' pt lectia deschisa de religie. am incercat sa-l aburesc dar n-am scapat pana n-am repetat impreuna cu el de vreo 2 ori pt religie. erau cateva randuri despre fecioara maria, unde s-a nascut, parintii ei si viata ei - fff pe scurt, in 4 propozitii. i-am explicat ca nu este o poezie, doar ca trebuie sa stie despre ce e vorba; nu cred ca am reusit sa-l conving 100% ca nu trebuia sa stie pe dinafara taxtul, ca pe-o poezie...
a mai avut de invatat si la cun. mediului o poezie, cu padurea in cele 4 anotimpuri - de data asta poezie de-adevaratelea, din 4 strofe, destul de draguta...
despre culegeri de mate (filofteia, de bogdan al meu intrebai?!
)
- al meu are vreo 2-3 culegeri, mai lucreaza cand si cand din ele. eu nu-l prea pun, decat daca are tema de la scoala. soacra-mea insa vrea sa-l faca Einstein
asa ca n-are scapare, din cand in cand incalta cate-o problema din culegere. daca vrei pot sa-ti spun data viitoare autorii, ca nu-i stiu pe dinafara...
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
violeta69 spune:
buna
si noi am lucrat din culegere,le-a dat doamna din ea in fiecare zi de lcuru,asa ca acum sunt la finalul ei![]()
pe langa caietul acela special si ursulet,au lucrat si din culegerea asta...nu mai stiu cum ii zice,e una cu albastru-de fapt bleo...
insa Mihnea nu mai vrea sa lucreze de nici o culoare..face doar la semi tema si acasa "la revedere"...daca ar putea sa se joaca tot timpul pt el ar fi perfect!![]()
oricum abia astept sa vina vacanta,ca eu una nu mai pot
am facut alergie la socoteli si citiri si dictari
....
ca ma enerveaza cum greseste atat de des si cum nu se poate concentra...cred ca eu l-am stricat
ca e prea rasfatat...el nici ghiozdanul nu si-l face singur,dar am inceput sa nu mai fac si chestia asta....
si noi o sa mergem la vara in excursie in grecia cu scoala...
tb sa-i fac pasaport acum cat mai e in Bucuresti......
sa aveti un we frumos si linsitit,
va pup
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!