Discutii despre clasa I (partea a VI-a)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

si ultima cerinta sa completeze proverbele...
unul cu buturuga mica rastoarna...
.....are picioare scurte(el a scirs ca soarecele)-logic nu?!si acela are picioare scurte
mi-a spus ca nu stia proverbul asta...si ce sa-i fac ? daca el nu minte nu i l-am spus
quote:

Uite pe mine chestiile astea ma exaspereaza. Omenirea are probabil cateva milioane de proverbe. Fiecare familie foloseste in viata de zi cu zi ce i se potriveste. De exemplu noi avem unul favorit "fereste-te de prost, el are mintea odihnita". Precis nu se cere la scoala. Daca vor sa stie copiii anumite proverbe sa fie lectie in carte si sunt sigura ca or sa le stie. Dar asa sa presupuna ei ca tu vorbesti acasa in ANUMITE proverbe si zicatori... e prea de tot, zau...

A fost un dulce cu "soarecele are picioare scurte"...

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alice
filofteia lasa ca o sa faca ei si de mai bine ...pana la urma!
insa azi a luat B si la mate
a scris cifrele in oglinda nu pe toate dar suficiente ca sa ia B
ce sa-i fac?
nu e atent si asta e...nu am cum sa corectez chestia asta pana nu se desteapta el!
imi spunea "mami,eu ar trebui sa fiu suparat ca am luat numai B la matematica?!"
adica el ar tb sa se supere ? sau eu?

asa ca...astept pana isi revine,sper ca la anul...sau anul celalalt....om mai vedea...

aseara ,la tel. imi spunea doamna ca el e cel mai rapid din clasa...scrie sa termine primul de parca-l alearga cineva....si evident ca mai scapa din litere si .....la mate eu stiu ce o fi in capul lui?
ca rationamentul il stie

sa aveti un we frumos,

va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

'neata,
eu am avut un we ingrozitor...
colegul lui Mihnea a murit vineri seara...sambata dim am aflat si de atunci nu mai sunt buna de nimic....am fost cu mai multe mamici si cu doamana la privegi si ieri la imormantare...

a avut o problema la inima insa i se daduse sanse de supravietuire....pe 3 iunie urma sa fie operat,insa nu a mai apucat...
a fost cea mai cumplta experienta pe care am tarait-o...nu se poate exprima in cuvinte durerea acelor parinti....

voiam doar sa va spun ca tb sa multumim lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi,ca tb sa -i pretuim,sa le aratam cat ii iubim,sa ne jucam cu ei cat mai des....si sa nu mai facem o tragedie din note....

sa aveti o saptamana linsitita,

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

o, doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

si pe mine ma termina astfel de intamplari triste...

noi avem o vorba, Dumnezeu ar trebui sa ne ajute si sa murim pe rand, asa cum ne-am nascut... sincer, nu stiu cum as putea sa mai traiesc dupa asa ceva!

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

buna dimineta!
si eu il mai las pe Mihnea afara,in fata blocului singur ca acum nu mai vrea cu mine...insa sunt ff atenta,stau numai cu ochii dupa el mai ales ca prin fata trec si masini,nu e strada principala dar mai trec masini...

aseara am fost la mac...ca i-am promis de multa vreme...
apoi i-am spus ca tb sa ajungem acasa sa facem ex la mate ca azi au test
si a fost de acord....
numai ca testul l-a facut jumatate,o pagina din aceea de caiet studentesc,pe cealalata pag cica nu a mai vazut...
s-a imbracat si dai sa iasa afara,numai ca eu am luat cheia din usa...
si a inceput traegdia...plansete si jalete si altele...
nu l-am bagat in seama ....si la un moment dat am inceput sa ma maimutaresc ca el....asa ca a uitat de plans si l-a bufnit rasul...
am terminat in cele din urma testul(dat de mine) numai ca a pierdut tipul cu bocetul si copii nu maierau afara...
cica sa mergem la ei acasa sa-i scoatem afara
pe urma i-a parut rau pt ce a facut si mi-a cerut iertare
iar noaptea a avut cosmaruri...tot striga ca iese afara...si dadea dn picioare...

azi e ziua lui,ca-l cheama si Costin....nu a uitat sa-mi aminteasca sa-i iau bomboane ca cica numele lui vine de la Constantin si tb sa serveasca copii

si sper sa fie si atent la test ca ieri a facut corect dar a copiat cifrele gresite...adica le scrie invers...in oglinda
oare pana cand o sa le scrie asa?!

va pup si o zi buna

filofteia,o sa venim la fantana....sigur

Mergi la inceput