Discutii despre clasa I (partea a VI-a)
Raspunsuri - Pagina 14
Sense spune:
filofteia, daca pt noi e urarea iti multumesc din suflet.
Bogdan e din nou la bunici ,ma bucur ca e sanatos, asteptam sa plecam in concediu din 19 iulie.
deocamdata doar a citit, matematica nu am facut deloc.
Imi pare rau ca Adi a racit, va doresc sa va faceti bine cat mai repede.
Sense spune:
multumesc, Bogdan este nascut pe 30 iunie. La multi ani si din partea mea , chiar daca putin a trecut, pentru Bogdan al Anamariei.
anamaria spune:
salutare fetelor! 
multumim in primul rand pt urari...
ne-am intors ieri de la mare. bogdan a stat efectiv numai in apa, s-a balacit pe cinste. am avut si ceva 'aventuri', pt ca ne-am trezit ca a facut o alerie urata pe piele, cred ca de la soare; facea niste bube/ basicutze rosii. in prima zi am ajuns pe plaja dupa ora 16, i-am dat cu crema, s-au balacit vreo 2 ore si spre seara era plin de bube pe umeri si spate. s-a linistit dupa ce i-am dat claritine si crema de dupa plaja...
a doua zi am stat doar pana pe la 11 la plaja, si i-au aparut din nou, de data asta si pe burtica, peste tot pe unde-l vazuse soarele.
taica-sau intrase in priza, la un moment dat a zis ca plecam acasa...
in ziua urmatoare n-a fost vreme prea buna asa ca am fost la delfinariu, unde am spart o gramada de bani pt mai nimic - ma rog, copiilor le-a placut 'spectacolul' cu 1 delfin si 1 leu de mare... dar sincer nu face banii! ![]()
dupa aceasta pauza l-am lasat in soare doar dimineata pana in ora 9.30 si seara dupa 17.30, in rest l-am tinut cu un tricou pe el, inclusiv in apa - a cam protestat el, dar fata de varinata de a pleca acasa... s-a resemnat!
de mancat au maincat bine, mai ales bogdan care a fost practic la intrecere cu taica-sau... 
azi am avut program administrativ (
) si de maine vreau sa ma apuc cu bogdan de lectii, cata vreme mai sunt in concediu; sper sa reusim sa facem cat de multe, pt ca soacra-mea nu va putea sa lucreze cu el cata vreme e si tudor prin zona...
in plus, vreau sa-i inscriu la lectii de innot, chiar si zilnice - asa ar face ceva miscare, lor oricum le place balaceala, si sper sa si invete sa innoate (bogdan pare sa fi deprins deja stilul 'cainesc'
)
va pup 
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
mmi spune:
Noi plecam duminica la mare. Sper sa avem vreme buna si sa fie totul OK.
Va dorim vacanta placuta in continuare si cat mai multa distractie.
Sper ca nu sunt inconstienta, dar Mihaita o sa faca ceva teme doar din 1 septembrie, putin, cat sa-si intre in mana pentru inceputul anului scolar.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
anamaria spune:
salutare fetelor! 
dupa cum v-am zis, m-am apucat de ieri cu sarg, impreuna cu bogdan, de lectii!
ce pot spune este ca e greeeeu... si sunt deja plina de dileme!
ideea e ca bogdan citeste neatent exercitiile la mate, sau mai rau citeste doar jumatate din text si apoi imi zice candid 'n-am inteles, nu stiu, excplica-mi ce trebuie sa fac/ scriu'. ceea ce ma scoate din sarite!
evident ca nu sunt absurda, daca sunt exercitii grele sau textul e mai complicat ii explic, dar ma enerveaza ca el intreaba la orice! la unele chiar stie sa raspunda, doar ca nu are rabdare sa citeasca cu atentie TOT enuntul... 
dilema mea este daca procedez sau nu corect: eu cred ca in prezent ar trebui sa fie capabil sa citeasca 2-3 randuri cat are enuntul unui exercitiu la mate, si sa-l si inteleaga, bineinteles daca nu e vb de ceva prea complicat. ca atare, ma gandisem sa-i marchez pe caiet de unde pana unde are de lucrat, si sa-l las sa le faca singur, eu sa verific din cand in cand si sa-l ajut la cele care sunt chiar grele.
socoteala de-acasa... nu se potriveste neam!
daca stau si-necerc sa-mi amintesc cum era cand eram eu mica (desi nu am avut neam teme de vacanta in clasa I) imi aduc aminte ca exact ca mine proceda si mama. si imi mai amintesc ca nu puteam s-o sufar pt asta... imi placea sa fac teme cu bunicul, care avea rabdare si-mi explica.
incerc pe cat pot sa ma calmez, stiu ca nu e corect fata de el care e un copil bun sa il tooot cert atata. DAR tocmai asta ma enerveaza, eu stiu ca el are mintea 'brici' daca vrea, daca se concentreaza la ce face. si mi se pare ca pur si simplu nu vrea, citeste greu, cu gandul aiurea...
asa ca va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti voi??? ii lasati sa lucreze singuri, sau ii ajutati, le 'soptiti' raspunsul corect?!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Sense spune:
Am inceput si noi sa facem cate ceva... Dar greu, tare greu si fara nici un pic de tragere de inima, dimpotriva cu o gura tare mare : ca doar e in vacanta. Anamaria , parca ai fi vorbit de Bogdanul meu, crede-ma . Nu are rabdare sa citesca pana la final problemele la matematica, saptamana aceasta a fost sotul in concediu si s-a ocupat de el cate o ora pe zi . Ieri primesc un telefon la serviciu de la Bogdan , tare suparat , ca tati isi bate joc de el fiindca i-a dat 10 exercitii la matematica.![]()
Maine plecam la mare asa ca doar ne vom distra , apoi din 14 iulie plecam in Grecia cu ansamblul de dansuri ... sper ca va fi multumit cu atata distractie.
Va pup pe toate .... si vacanta placuta....