Discutii despre clasa I (partea a VI-a)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

mmi, copiii mei stau cu bunicii... asa ca nu te pot ajuta, din pacate...

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

filofteia - felicitari pt micul absolvent!

noi avem serbarea abia azi la ora 16, in curtea scolii, cu inmanarea diplomelor. din pacate ma tem ca eu nu voi putea sa merg, mi-au aparut niste urgente la scarbici

vroiam sa te intreb ceva: parca imi amintesc ca tu ai facut comanda la editura aramis pt cartile de clasa a 2-a?! si bogdan are de la editura asta, mai putin romana care e de la ed. ana sau asa ceva
ai cumva un link, cum procedez, le comand prin posta?

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

" Ce mare e vacanta mare si ce dor mi-a fost de ea" .....si ce bine ca a inceput.
Cred ca ma bucur mai mult ca Bogdan, am terminat si noi joi cu serbarea si cu festivitatea. Doamna le-a inmanat tuturor diplome pentru rezultate deosebite la invatatura , am avut si coronita ( totii) , suc , prajitura...
Ieri fiind prima zi de vacanta am facut o excursie la Brasov, in Piata Sfatului ( Bogdan ma intreba unde sunt barcile , credea ca suntem in Piata SAn Marco!!!!), Biserica Neagra unde i s-a parut impresionanta orga, Poiana Brasov unde s-a bosumflat ca nu a mers cu ATV. CAm acestea au fost starile lui la Brasov, apoi a dormit tot drumul pana acasa. Va doresc tuturor vacanta placuta si linistita , soare ....veselie. Cu temele de vacanta ..... mai incolo..

Mergi la inceput

Mergi la inceput

mercic filofteia!

intre timp cautasem si eu pe net, am reusit sa comand manualul de lb. romana dar unde gasisem eu editura aramis imi cerea comanda minima de 1 milion... in conditiile in care eu vroiam 2 manuale de vreo 35 de lei. cam multisor...

pe linkul dat de tine se pare ca nu este valoare minima, am incercat si mi-ar fi primit comanda. ideea e ca am gasit 2 manuale de mate, si nu sunt sigura 100% care din ele ii trebuie lui bogdan.
asa ca am sa incerc sa fac comanda de acasa!

voi v-ati apucat de lectii cu copiii?! eu m-am hotarat sa-l las liber pana revenim de la mare (14 iulie) si dupa aia sa-l pun la treaba...

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

salutare fetelor!

eu sunt aici, filofteia, da ma gandeam sa nu vorbesc singura!!!

copiii mei au plecat cu socroshenia la tara, impreuna cu cumnata mea. au fugit de caldura...
i-am dat la el si caietele de vacanta, copilul inainte de toate si-a facut totalul, are de rezolvat 202 pagini ca teme de vacanta, in 2 caiete - unul de romana unul de mate, plus 10 propozitii in care sa-si descrie vacanta de vara, de citit o carte de povesti (cca 15-20 pag) pe care apoi trebuie s-o povesteasca pe scurt, in scris.
asa ca dupa ce a depasit primul moment de sperietura fata de volumul mare de munca... a trecut la treaba, tb sa faca cca 4 pagini/ zi!

maine si poimaine il serbam pt ziua de nume si ziua de nastere - o serbare '2 in 1' pt ca saptamana viitoare cand e ziua lui (4 iulie) sper sa facem bagajele pt la mare!

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Mergi la inceput